- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Eyebrow Shaping Pencil 3 Brown. Вес: 1.08 г
Якість перевірена часом
- Галина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Eyebrow Shaping Pencil 1 Blonde. Вес: 1.08 г
Мені сподобався. Якість гарна. Відтінок мені гарно підійшов. Для блонда, темного блонда, світло русявого та русявого волосся - це само їх колір олівця!
- Достоинства:
- Гарно тримається увесь день, не розмазується та не осипається. Відтінок мені гарно підійшов.
- Недостатки:
- Стружити краще ножичком, стружилка ламає стрижень олівця.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Eyebrow Shaping Pencil 3 Brown. Вес: 1.08 г
Олівець дійсно вартий грошей, гарно тримається і колір дуже натуральний. Універсальна річ - одного мені вистачає на 4 місяці) Однозначно - Раджу!!!!
- Достоинства:
- Колір не жовтить, дуже гарно тимаєтсья
- Недостатки:
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Eyebrow Shaping Pencil 1 Blonde. Вес: 1.08 г
Чудовий олівець
- Достоинства:
- Це мій улюблений олівець для брів, користуюся ним вже декілька років. Ідеальний колір для натуральної білявки, в міру м'який гріфель гарно промальовує, не ламається і не залишає на шкірі темних плям.
- Недостатки:
- Марина Ч***Продавец: Rozetka. Оттенок: Eyebrow Shaping Pencil 1 Blonde. Вес: 1.08 г
На сайті неправильно вказано колір (2 taupe), так як по факту 2 - це brown, довелося відмовитись від замовлення.
- Достоинства:
- Ідеальний колір
- Недостатки:
- Єдиний недолік - неправильно заповнена інформація по олівцю продавцем Rozetka.
- Даша
у них вірно вказано, taupe - це коричневий.
- Елена И***Продавец: Rozetka. Оттенок: Eyebrow Shaping Pencil 2 Taupe. Вес: 1.08 г
Очень хороший карандаш. Твёрдый грифель , прорисовует отлично. Цвет натуральный. Отлично подойдёт как блондинкам так и шатенкам
- Достоинства:
- Твёрдый грифель , хорошо прорисовует , соответствует натуральному цвету