ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Упаковка пива Львівське Рождественское Пряный цитрус темное фильтрованное 4.0% 0.48 л х 24 шт. (4820250942525)

Нет в наличии

4.5/5
Оценка пользователей 4.5/5
  • Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Не погане . Смак на любитель, не як класичне пиво. Краще його пити, коли воно кімнатної температури.

Достоинства:
    Ціна. Смак мені подобається

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Ми щиро цінуємо, коли наші споживачі діляться враженнями, адже це допомагає нам ставати кращими.

Смак — річ індивідуальна, проте наші дегустатори з Carlsberg Ukraine мають секрет, як розкрити напій на 100%. Найкраще пиво смакує при температурі близько 10°C. Якщо охолодити його нижче 4°C, багатство аромату та відтінки смаку можуть "сховатися".

Також радимо уникати морозильної камери: різкий перепад температур може зашкодити структурі напою. Краще дати йому поступово охолонути в холодильнику — терпіння точно буде винагороджене ідеальним смаком.

• Нікіта К***

Норм)

• Татьяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Хороше пиво з оригінальним пряним смаком. З доставкою не було проблем. Все супер.

Достоинства:
    Смак
    Недостатки:
    Шкода що не продається влітку)

Дякуємо за ваш відгук і за вибір продукту PJSC Carlsberg Ukraine!

• Дар'я П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Смачне пиво, але якщо пити НЕ холодним!)

Достоинства:
    Смачно
    Недостатки:
    Думали що приїде в красивій коробці як на фото (це мав бути подарунок, замовляли ящик на 24 банки) але приїхали просто баночки запаковані в плівку.
  • Сергей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Дуже смачне, його не п'єш, а їсиш. Смак специфічний, тому не всім заходе

Достоинства:
    Смачне, унікальне
  • Антон П***

Трічи дата доставки змінювалась

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

можливо комусь і сподобається, але я і одної банки не зміг випити, хоча сподівання були грандіозні на це пиво

Достоинства:
    темне різдвяне пиво
    Недостатки:
    занадто специфічний смак
  • Левинчук А***

Гріє душу

• Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Таке пряне, ароматне і різдвяне пиво) як і теплим можна пити так і прохолодним. Такий собі пивний глінтвейн)

Достоинства:
    Смак
  • Влад

Очень вкусное!

• Юрій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Цікаве пиво, з незрозумілим незвичним смаком. Кожен ковток має якийсь різний відтінок, то віддає якимсь лікарським засобом, то схоже на напій "Байкал", смаку цитрусу покищо не знайшов, мабуть в іншій банці, однозначно варте уваги)

Достоинства:
    Приємна акційна ціна, різноманітний букет смаків, гарний свʼятковий дизайн малюнку на банці
    Недостатки:
    Швидко розбирають, досить непросто придбати)
    • Юрій Ж***

Смак цитрусу зʼявився на Різдво. Не пивовари, - алхіміки)

• Илья Х***

Це з пивом і поруч не стояло. Хімоза, яку пити просто неможливо. Шкодую про кожну копійку, яку витратив на покупку двох банок. Дякувати виробнику, що зменшив банку до 480мл, але і цього об'єму занадто багато для цієї отрути.

• Тарас Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Пахне як ополіскувач до прання, бєка

Достоинства:
    М'яке
    Недостатки:
    Запах

Дякуємо за ваш відгук! У нашому асортименті є класичні сорти без фруктових або додаткових смаків – можливо, вони вам сподобаються більше. Будемо раді, якщо дасте їм шанс.

• Valentine K***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Більше схоже на пиво з лакрицею а не з цитрусом

Достоинства:
    Недостатки:
    Специфічний смак
  • Постнова А***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Достоинства этого пива - это оставленные комментарии пользователей))))
    Ахахахах

Достоинства:
    Недостатки:
    Не нашёл
  • Юлия Д***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Пиво смачне. Недолік у тому, що викликає залежність. Хочется пити...

Достоинства:
    Смачне
    Недостатки:
    Дуже смачне
  • Маргарита М***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Післясмак якогось пертусину перші ноти ок, але далі дуже огидний присмак. Викинула в смітник.Класичне різдвяне набагато краще

• Анастасия
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

действительно каждый глоток с разным привкусом, мне напомнило вкус мыла

Достоинства:
    пиво
    Недостатки:
    как и пишут ниже
  • Ольга Р***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Пробувала це пиво перед різдвом холодним з холодильника і це було найгірше пиво за смаком особисто для мене. Брала цілий ящик, ніхто непив. Потім якось завітали друзі і порекомендували спробувати його кімнатної температури, і яке для мене було здивування, смак зовсім був інший, нотки пряного цитрусу були, але не такі яскраві як тоді доволі непогане на смак для тих хто любить темне пиво. Буду брати ще.

Достоинства:
    Може нагребти від однієї банки)
    Недостатки:
    Пити треба неохолодженим
  • Андрій А***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Огидне пиво. Змішати перезрілу гнилу вишню з мандарином, а зверху притрусити цедрою апельсина та кардамоном - оце вийде той смак. На після смак ще чимось горілим віддає (мабуть, це і є "солод палений"). Як таку бурду можна вигадати?! Минулого року смаки були кращі (здається щось з апельсином та яблуком).

Достоинства:
    Красива банка
    Недостатки:
    Огидний смак
  • Анастасия М***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Перша банка пилась дві години. На наступний день ше одна. Потім по дві. Потім три. А тепер з голови не виходить. Солодке, насичене, дуже різдвяне. Сподіваюсь його наварили вдосталь бо я збираюсь пити його весь сезон.

Достоинства:
    Лімітоване, пряне
    Недостатки:
    Не одразу розумієш смак
  • Maryana D***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Мені це пиво надзвичайно сподобалось, хоч пива як такого я не вживаю. Спершу йде цікавий пряний смак, доповнює цитрус і аж в кінці ви відчуєте нотки пива. Звісно це не для всіх, але мої смакові рецептори заполонило на 200 відсотків)

Достоинства:
    Чудовий смак для тих, хто не любить смак пива
    Недостатки:
    Не для всіх
  • Тетяна Л***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Гіршого пива ще не пила.Більше одного ковтка не змогла зробити.І то,ще пів години нудило від нього.

• Юлія З***

Жахливий смак.

Достоинства:
    Недостатки:
    Жахливе
  • Антон Д***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Жах. Просто жах. Хотів купити ящик тут, слава Богу знайшов в своєму місті на пробу банку. Не зміг випити й половину, вилив. Не знаю кому це може сподобатися

• Илья Х***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Це просто жах, який з пивом нічого спільного немає! Це той самий випадок, коли банку можна зробити об'ємом 0.25, але і їх випити буде тяжко.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Їх повна банка!