- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добро дня!, дієва річ особистого для мене, рекомендації що до використання, отримав від провідного хірурга інститута ортопедії. Користуюсь поки не довго, про якісь суттєві зміни сказати поки не можу. Але сподіваюсь що вони будуть.
- Достоинства:
- Дієва, якісна, корисна річ.
- Недостатки:
- Немає.
Користуйтесь із задоволенням.
З повагою, Компанія Ляпко.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная штука, помогает)
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Ростислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
работает
- Достоинства:
- работает
- Евгения Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
довольна
- Достоинства:
- прекрасный релакс
- Недостатки:
- возможно стоит брать немного больше размером ,но и этот отличный
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раніше користувалася таким аплікатором, але меншого розміру. Він знімає перенапругу м’язів, які важко розслабити за допомогою масажу чи гімнастики. Масажисти використовують його для зняття пам’яті м’язів, щоб вони знову не стискали нервові закінчення. Цей аплікатор майже на весь хребет. Чоловіку трішки короткий.
- Достоинства:
- Корисний для здоров’я спини
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за швидку доставку, вчора замовила, сьогодні вже користуюся! Поки що рано щось писати про корисні властивості, і допомогу при болях, але приємне відчуття після процедури.
- Достоинства:
- Швидка доставка, товар відповідає опису
- Лідія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляю вдруге Аплікатор Ляпко, на цей раз, більшого розміру на Розетці, як завжди все оперативно.
#моєрозпакування- Достоинства:
- Аплікатор Ляпко при застосуванні зранку приводить організм в тонус, заряджає енергією, а при застосуванні у вечірній час – розслабляє, знімає нервову напругу, втому, справляєтся с безсонням. Це чудесний "лікар" вдома за доступною ціною.
- Недостатки:
- Немає.