- AI аналіз відгуків187 відгуків: позитивне: 60%, нейтральне: 20%, негативне: 20%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Гарна бумага
Вітаємо, дякуюємо за відгук. Приємного користування
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
До товару претензій немає. Відповідає заявленим характеристикам.
Хочу "передати привіт" працівнику ROZETKA, який складав посилку. я замовляв 5 (п'ять) пачок паперу, по стандарту це = Ящик. Ок, я, навіть, можу зрозуміти що у Вас нема цілих запакованих ящив, що весь папір йдетільки пачками. Але що заважає нормально запакувати, щоб п'ять окреми пачок не літали по коробці, в яку можна напхнути ще три пачки паперу (пупирка, яку типу поклали для заповнення об'єму скручена в комок і не могла виконувати покладену на неї задачу)
- Олександр Г***
враховуючи таке пакування має систематичний характер не одного місяця (сучачи з відгуків), то розумію що відповідь "Експерта ROZETKA" - це "сухий" текст, який далі нікуди не йде... просто відмовка... просто "вибачте" і працюємо далі... ніхто навіть не буде розбиратися хто саме допустив помилку... про яке "вживатимемо заходів" якщо випадоки повторюются? Питання - навіщо тоді відповідати на мій відгук, якщо ніякий реальних дій не буде ???
- Евген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Пакунок цілий, папір сухий, супер
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже гарно була запоковано і не порвата була упаковка
- Достоинства:
- Супер
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Гарно запаковано, швидка доставка. Дякую
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
Вітаємо, дякуємо за відгук. Приємного користування
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5
Якісний папір гарна ціна
Олено, добрий день. Дякуємо за ваш вибір та високу оцінку!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Лише зараз прочитала на сайті що вони,зняли цілісність упаковки зі своєї відповідальності!Вона вся паорвана та угли грязні!Забрала лише по тій причині що вона потрібна.Фото зроблені в пункті видачі Розетка.Ужас
- Достоинства:
- Дуже погано!Не рекомендую!
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5
Тільки такий папір споживає промислово мій принтер. Супер якість та ціна!
Василю, добрий день. Нам дуже приємно отримувати такі відгуки! Дякуємо замовлення та за високу оцінку.
- Мюллер Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5
Обычная бумага.
Для бытовых нужд и документов детям самое то- Представник постачальника
Євгенію, добрий день. Дякуємо за ваш вибір та високу оцінку!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5
гарний
Юліє, добрий день. Дякуємо за ваш вибір та високу оцінку!
- Данило Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Норм папір
Даниле, добрий день. Дякуємо за ваш вибір та високу оцінку!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Товар прийшов у чудовому стані, папір добре підходить для друку.
Єдине зауваження край упаковки формату А4 був трохи пошкоджений, ймовірно під час транспортування або розпакування. На якість паперу це не вплинуло.- Представник постачальника
Ольго, добрий день. Дякуємо за зворотний зв’язок та високу оцінку.
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Папір білий офісний, в пачці заявлено 500 аркушів- все було на місці)) Продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Папір хороший
- Недостатки:
Юліє, добрий день. Дякуємо за зворотний зв’язок та високу оцінку.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Папір хороший, але упаковка була пошкоджена.
- Достоинства:
- Ціна та якість.
- Недостатки:
- Пошкоджене пакування!
Анно, добрий день. Дякуємо за замовлення. Раді, що папір вам сподобався. Перепрошуємо за ситуацію з пакуванням - ми вже працюємо над тим, щоб доставка була надійнішою.
- Алеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5
Коробка приехала вся разорванная с бумагой
Добрий день. Перепрошуємо за незручності. Нам важливо, щоб папір доїжджав до клієнта цілим. Будь ласка, зв'яжіться з чат-ботом Rozetka для вирішення питання щодо повернення або заміни товару.
- Алексей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5
Усе чудово
Олексію, добрий день. Дякуємо за ваш вибір та високу оцінку!
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Звичайний нормальної якості офісний папір
Ольго, вітаємо. Дякуємо за покупку та високу оцінку.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5
Все отлично! Цена, качество, скорость доставки.
- Достоинства:
- неплохая бумага и за вменяемые деньги
- Недостатки:
- не обнаружил
Сергію, вітаємо. Дякуємо за покупку та високу оцінку
- Олег І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5
дуже гарна якість друку на цьому папері як лазерним так і струйним принтерами, швидка доставка. задоволенний!!! буду замовляти ще!!!
- Достоинства:
- гарна якість паперу.
- Недостатки:
- недоліків мені не попадало.
Олегу, добрий день. Нам дуже приємно отримувати такі відгуки! Дякуємо замовлення та за високу оцінку.
- Євгеній Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Якість
Євгенію, вітаємо. Дякуємо за покупку та високу оцінку
- Віка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5
Задоволена
- Достоинства:
- Гарна якість!
Вікторіє, добрий день! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Я просто в шоці від вашої роботи.... ніякої поваги та повна відсутність відповідальності і совісті в працвників.... ось в такому стані мені видали моє замовлення без жодних докорів сумління ....не заслуговує і на 1 зірку
- Достоинства:
Юліє, добрий день. Перепрошуємо за завдані незручності. Для швидкого розв'язання питання щодо обміну товару або повернення коштів, зверніться до чат-бота Rozetka.
Юліє, добрий день. Перепрошуємо за цю прикру помилку та завдані незручності. Для швидкого розв'язання питання щодо обміну товару або повернення коштів, будь ласка, зверніться до чат-бота Rozetka.
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Гарна якість, час доставки
- Недостатки:
- Пошкоджене пакування
Костянтине, добрий день. Дякуємо за покупку! Щодо стану пакування — щиро перепрошуємо. Ми обов'язково звернемо увагу служби доставки на цей момент.
- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5
Хороша якість
- Достоинства:
- Хороша якість. Швидка доставка
- Недостатки:
Анатолію, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв’язок та високу оцінку.
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5
Хорошо
Ігорю, вітаємо. Дякуємо за замовлення та відгук!
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Нормальний папір за свою ціну. Трішки сіріший, ніби тонший і більш шорстка поверхня, але для офісу щоб зекономити цілком підходить. А от упаковка пришла місцями зовсім розірвана. Хоча, як не дивно, папір був і цілий, і чистий
- Достоинства:
- папір А4
- Недостатки:
- сіруватий, тонкуватий, щорсткий, упаковка
Олегу, добрий день. Дякуємо за покупку! Ви праві, цей папір є оптимальним бюджетним рішенням для повсякденного друку. Щодо стану пакування — щиро перепрошуємо. Ми обов'язково звернемо увагу служби доставки на цей момент.
- Ольга Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Класний папір
Ольго, добрий день. Щиро дякуємо за довіру та високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Исаев В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Папір якісний, Розетка чудова. Раджу всім.
- Недостатки:
Владимир, доброго дня! Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5
Все добре.
Якісний товар.- Представник постачальника
Щиро дякуємо за ваш теплий відгук. Користуйтеся із задоволенням
- АНДРІЙ А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Добра
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Нормальний папір, не преміальна якість, але і не такий що просвідчується (як буває у бюджетних варіантах)
Для офісу де багато друкують, буде гарним варіантом у співвідношенні якість/ціна. Особливо коли на папір діє знижка.- Достоинства:
- Нормальний папір
- Недостатки:
- За таку ціну немає
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Надто тонка. Сірувата. Для друку документів краще брать клас А. Підійде для письма. Принтер видає помилки під час друку на цьому папері.Захватує по декілька аркушів.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тонка
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Хороша якість
Щиро дякуємо за ваш теплий відгук. Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5
Беремо далеко не перший раз. Будемо, напевно, переходити на іншого виробника. Папір занадто м"який для офісного друку та сильно електризується. Судячи з усього, щільність не відповідає заявленій.
- Недостатки:
- Папір низької якості
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5
Замовлення прийшло через два дні. Якість відповідає заявленим характеристикам. Доставка була безкоштовна.
- Достоинства:
- Швидко обробили заказ
Евгенію, дякуємо за ваш відгук
Раді чути, що замовлення приїхало швидко та повністю виправдало очікування.
- Леся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Недолік був виявлений вже вдома. Зверху та збоку пачка паперу була порвана, проте, не забруднилась.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Пачка паперу була порвана при транспортуванні