ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Адаптер Maiwo USB 3.0 - IDE/SATA 2.5''/3.5'' HDD/SSD 5.25'' CD-ROM с блоком питания (K132U3IS)

Есть в наличии

4.5/5
Оценка пользователей 4.5/5
  • Олександр Н***

Заказ № 882148569 від 4 лютого 2026 отримав за адресою Київ, вул. Золотоустівська (пл. Галицька, ліворуч від Цирку), б.2/4

Достоинства:
    Поки складно сказати тому що не перевіряв. Не доукомплектован. Відсутній подовжувач живлення для IDE HDD.
    Недостатки:
    Не доукомплектован. Сьогодні 05.02.2026 рю у магазині я не став розпаковуваьти перевірив вдома та не знайшов в упаковці подовжувач живлення для IDE HDD. І що з цим робити? До кого звертатись?

• Андрей М***

Самое то если надо подключить старые диски, без проблем все диски что были винда увидела ))

• Владислав І***

Підключив усе, що було - все працює. Щоправда, під час тесту одного з дисків відбулося перепідключення всіх USB пристроїв один раз. Не впевнений, чи це проблема саме цього адаптеру, диска, чи чогось іще

• Владислав І***

Паше, підключив 2 древні диски IDE i SATA

Достоинства:
    Прикольний конструктор
  • Тимошенко К***

Все працює, виконує свої функції

Достоинства:
    Портативний і швидкий, якщо треба перекинути файли.
    Недостатки:
    Для постійного користування, краще готові докстанціі
  • Антон К***

Підключив, все працює чудово

• Катерина

Перевіряйте в який USB розʼєм підʼєднаєте адаптер, інколи спрацьовує не з усіма, залежачи від їх типу.

Достоинства:
    Простий у використанні
  • Станіслав С***

Спочатку розчарувався, бо не підключалися старі диски IDE, вирішення цьому просте, потрібно перепідключати роз'єми, в мене вийшло перепідключати USB кабель.

Достоинства:
    Працює
  • Кратко О***

IDE диск не працював на портах usb 2/3, вінда 11 писала "insert USB disk into a flash drive". На тих самих портах sata диск працював.

Допомогло просто воткнути IDE диск в usb 10g (3.2).

Достоинства:
    all good
    • Серг

просто питание надо подключать

• Сергей

Всё работает без проблем, вполне устраивает.

• Роман С***

На жаль даний адаптер виявився несумісним з моєю материнською платою, а точніше з контроллером USB 3.1 інтегрованим у її чипсет AMD B450 (Windows 10). При тестуванні чи копіюванні файлів на під'єднані через адаптер диски даний контроллер вимикається і знову вмикається (це помітно з того як усі під'єднані до нього пристрої також автоматично перепід'єднуються). Оновлення драйверів контролера не допомогло. При цьому адаптер без проблем проходив усі тести та копіювання важких файлів (20 ГБ) на 3 інших ПК (Windows 7) з такими контроллерами як Fresco Logic xHCI USB3 Controller FL1000, NEC720202 та Etron EJ168.

Достоинства:
    Хороша комплектація, збірка та функціонал.
    Недостатки:
    Несумісність з контроллером USB 3.1 у складі чипсета AMD B450 на Windows 10
  • Игорь С***

Заказ получил как и было описано ,очень удобно-молодци, Спасибо.

Достоинства:
    Я не спец но работает. Для моих нужд отлично подошёл.
  • Ігор Є***

Как бороться с отключением диска? Старт-стопный режим для механических HDD совсем не полезно...

Достоинства:
    Полтора десятка винтов разных годов IDE/SATA все открылись на чтение/запись.
    Недостатки:
    останавливает диск через 20 секунд. Хотя на экране папка на диске открыта
    • Олег

Режим очікування/сну може часто спрацьовувати через те, що сучасний контролер швидко обробляє командні черги і більшість часу простоює. Відключень можна уникнути програмно, встановивши щось на кшталт KeepAliveHD, PreventDiskSleep, NoSleepHD

• Станіслав С***

Яка у вас вінда? В мене на Windows11 IDE ніяк не хоче працювати

• Любомир

Читає диски АТА і SATA (причому АТА в мобільному форматі теж, що актуально для дуже старих ноутбуків). Для того аби витягти дані зі старих дисків це дуже і дуже хороша річ. Є перехідники під вищезгадані формати, а також блок живлення (для 3.5" дисків). Працює нормально (з певними нюансами) на Windows 10 i 11, на решті ОС не перевіряв.

Достоинства:
    Для читання дисків з інтерфейсами IDE це просто рятівне коло посеред океану
    Недостатки:
    Дані SMART недоступні, максимум датчик температури
    • Станіслав С***

В мене не працює з IDE дисками, ви нічого додатково не налаштовуєте?

• Любомир

Іноді диск може не вмикатись одразу, допомагає перепідключення юсб або живлення коли контролер вже під'єднано до диска (досі ще не виявив правильного алгоритму для цього і в документації теж не знайшов). Але більше нічого такого. В основному працює на віндовс 10 або 11, юсб 3.0 і 3.1

• Станіслав С***

Дійсно, допомого перепідключати USB кабель, дякую)

• Геннадій Д***

Все працює чудово

• Олександр Ш***

На Win11 работает нормально.Все HDD запустились и инфа считывалась и записывалась в их числе IDE.

• Евгений

Хороший адаптер, было два разных винчестера, старый запустился со второго раза, но главное что информацию считал.

Достоинства:
    Даже старый винт, про который думал что не запустится, все запустились и считалось
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Кравченко І***

Замовив. Сьогодні при отриманні дали брудну коробку, явно попередньо вже розпаковану або після повернення. Не було і сертифікату якості, який є на фото в описі. Фабрична коробка не така як на фотографії з сайту. Покрутив у руках та вирішив не забирати. Ризиковано, потім бігати по сервісних центрах ще.

Достоинства:
    Не знаю, т.я. замовлення не забрав.
    Недостатки:
    Сервіс Розетки підкачав цього разу. Має бути якийсь контроль замовлень.
  • Максим Б***

Хороша штука. Все працює.

• Роман П***

Все добре працює.

Достоинства:
    Все ок
  • Панченко Т***

Доброго дня, впечатления от адаптера Maiwo не однозначные, подключал 3 диска: WD800BB-55JKC0; WD800JB-22JJC0; Seagate ST3802110A. При подключении диски небыли видны, но нехитрые танцы с бубном помогли, и я их увидел, но только в проводнике, а в СrystalDiskInfo не видит. Т.е. если адаптер Maiwo использовать для просмотра, что находиться на диске, то норм, он работает, а если его использовать для проверки работоспособности дисков, то он не подойдет. Может я что-то не то делаю. Печаль, я разочарован, покупал его для тестирования старых дисков, мои ожидания он не оправдал, будет лежать без дела =( . Фото прилагаю.

Достоинства:
    Работает
    • Тарас Ф***

Сегодня пришел адаптер, подключил старый HDD 3.5(2011 года выпуска, самсунг) через SATA, спокойно определился и КристалДискИнфо показывает состояние плохо, что есть истиной. И это все на Windows XP,без танцев з бубном. На Виндовс 10 тоже работает и определяется.

• Тарас Ф***

Поправка. На виндовс 10 НЕ работает. В проводнике пусто. Нужны танцы с бубном... На ХР все нормально.

• Владимир

Привет! Подскажи, пожалуйста, какие "танцы с бубном" необходимо произвести, чтобы диски стало видно в windows? (у меня 11-я). SSD видит, а вот оба HDD не видит, вообще не реагирует. Все мои фотографии на этих HDD.

• Максим

Без проблем прочитал 3 диска разной степени древности. Рекомендую!

Достоинства:
    Работает отлично
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Олексій Л***

працює

• Хакер Ю*** Ламер

Все имеющиеся жесткие диски прочитал, кроме неработающего, собственно, что и ожидалось. Полезная в хозяйстве штука.

Достоинства:
    Цена/качество
    Недостатки:
    Подорожал
  • Станіслав Б***

Хороший адаптер, все работает хорошо и быстро, открывается все сразу.
    Качество хорошее, рекомендую !

• Віктор М***

Хороший адаптер, все работает хорошо и быстро, открывается все сразу.
    Качество хорошее, рекомендую !

Достоинства:
    Работает отлично, сразу винты открываются
  • Сергей Ш***

Старые винты читаются на ура.

Достоинства:
    Блок питания с переходниками в комплекте.
  • Василь
  • Mod

Подключал 2 старых IDE-шных винта по 80Гб, которые лежали без дела лет 7 - все подключилось, прочиталось.
    Нюанс - перемычку надо ставить на cable select, а не slave/master.

Достоинства:
    работает!
    Недостатки:
    не нашел
  • Дмитрий М***

Подключал 5 винтов, Баракуды, Вдешки, sata и ide все винты увидел, информацию читает, перекидывает довольно шустро, покупкой очень доволен!
    Главное чтоб как тут писал человек не умер винт, читаный инструкцию, и делайте все пошагово, как говорят техника безопасности кровью пишут )

Достоинства:
    Отлично работает
    Недостатки:
    Для моих нужд нету
  • Володимир

Всё ок, и SATA и IDE, новые винты, старые винты. Всё до чего дотянулся - всё видит.

Достоинства:
    Просто работает
    Недостатки:
    Не репортит S.M.A.R.T.
  • Олег П***

Майже всі старі диски одразу розпізнав. Як виявив пізніше, ті диски які не було розпізнано у Windows, все одно можна побачити через програми для відновлення даних (я використовував testdisk-7.2).

Достоинства:
    Компактний, простий у використанні.
    Недостатки:
    Поки що не знайшов.
  • Анатолий Г***

Купил, подключил и работает. Всё отлично.

Достоинства:
    компактность, простота подключения, работает с винтом старше 10 лет
    Недостатки:
    нету
  • Любомир

Можна під'єднувати як старі IDE так і нові SATA, швидкості не ріже (до цього мав конвертер SATA-АТА для ПК і там 4МБ/с був максимум). Врятував дані зі старого 2.5" АТА диску, корисна річ одним словом.

Достоинства:
    IDE навіть для 2.5" дисків (для них вистачає живлення юсб)
    Недостатки:
    Слід поводитись акуратно з блоками для живлення - ця штука таки не для щоденного користування, SMART недоступний
  • Олег

Отлично.

• Александр З***

Аппарат норм. можно брать!

Достоинства:
    Удобный в использовании, есть все необходимое, работает ОК!
    Недостатки:
    Пока не обнаружил