- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло, якщо палець зареєструвати декілька разів то працює чудово, пережило пряме падіння екраном вниз на бруківку
Представник постачальникаДякуємо, що обрали MAKE! Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Кирилл П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло якісне,проте так,сканер геть не працює. Новий палець зареєстрував, спрацьовування разу зі з п'ятого. Но скло гарне))
- Недостатки:
- Сканер відбитку пальця
- Марк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло по розміру не підійшло, чорні рамки закривають частину екрана з усіх сторін
- Недостатки:
- Розмір скла
Представник постачальникаДоброго дня!
Дане захисне скло виготовлене з чорною рамкою відповідно до особливостей моделі смартфона, тому по краях може частково перекривати неактивну або крайову область дисплея.
Якщо скло дійсно сильно перекриває зображення, то можливо до вас міг потрапити брак. Зверніться, будь ласка, за посиланням: ссылка
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше, тонке скло. Повна проклейка. Підекранний сканер відбитків працює, хоча іноді не завжди одразу, навідміну якщо без скла. З іншої сторони з огляду на вартість екрану який воно захищає, то з цим можна уживатись. Бачив в інтернеті негативні відгуки про це скло щодо роботи сканеру відбитків пальців, сумнівався купувати бо і вартість не мала. Але використовуючи розумію що мабуть люди не правильно його скоріше клеїли, тому все ж раджу не поскупитися і заплатити за встановлення фахівцю з набитою рукою на цю роботу.
- Достоинства:
- Тонке, повна проклейка, сумісний з оригінальними чохлами-накладками
- Недостатки:
- Трохи гірше спрацьовує підекранний сканер відбитків