- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 56-58. Цвет: Фиолетовый
Дуже гарна шапка, тепла,гарного кольору, зручна. М'ягесенька та приємна до голови.
- Достоинства:
- Зручна,приємна на дотик, тепла
- Недостатки:
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-58. Цвет: Миндальный
Дуже гарна і якісна шапочка. Прийшла дуже швидко. Розмір відповідає заявленому. Дякую Розетка!
- Достоинства:
- Якісна, колір та розмір відровідає заявленому.
- Недостатки:
- Поки не помітила
- Наталія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 56-58. Цвет: Розовый
Мій любимий шапець,зараз в ньому хожу.Легенька,на осінь,тепла,гарно,не чешеться головп та не мне зачіску.Рекомендую.
- Достоинства:
- Все,що я шукала.
- Недостатки:
- Немає.
- Валентина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-58. Цвет: Индиго
Якісна шапка, тепла, комфортна, колір насичений
- Достоинства:
- Якісна та тепла
- Недостатки:
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 56-58. Цвет: Темно-пудровый
Шапка гарна і тепла
- Коваленко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 56-58. Цвет: Розовый
на сейчас
- Достоинства:
- не сдавливает голову, не слетает, не продувает
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Ганна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54-58. Цвет: Рубиновый
Дякую, шапочка чудова!
- Інна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 56-58. Цвет: Темно-пудровый
Очень красивая удобная шапка. Мягкая.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 56-58. Цвет: Красный
Шапка темно-червоного кольору. На об'єм 57 см підійшла добре. Висота шапки 20см, а висота борту -10см. Щільна в'язка , прилягає до голови комфортно, ніде не тисне. Як поведе себе при носінні і різних температурах - побачимо.
- Достоинства:
- Приємний колір, м'яка.
- Недостатки:
- Це не недолік . Коментар. Якщо відсоток ангори лише 20, то вона не буде пухнаста і вовняна.