Терміни нормальні, ціна приємна.
Купую тільки таку молочну суміш дитині підійшла саме вона!!! Рекомендую всім
5 зірок
Звичайна суміш для дитини,не поступається більш дорогим аналогам.Здуття,запору чи діареї в нашому випадку не викликало.Рекомендую,але не забувайте що діти різні.
Хороша суміш, терміни зберігання теж нормальні
Гарна суміш
Недорогая и сыну нравится
Найкраща каша яку ми їмо. Вже півтора роки і смак не змінився.
Заказываю не первый рас смесь.
Все было хорошо.
Доставка быстрая.
Ну последний рас с 5 пачек.
Пришла одна розорванная в нутри не приятно было(
Как всегда все супер
Товар відмінний,претензій немаю
Це не заміна коров'ячиму молоці, а грудному
Очень быстрая доставка!!!Супер!Спасибо
Малышу подошла только малютка, на все остальные был запор, очень довольны остались, спасибо большое.
Дякую велике доставили швидко
Дитині подобається, добре розчиняється.
Олена Парижняк
Суміш хороша, малюку подобається.
А от РОЗЕТКА "спаскудилась". Уже вкотре замовляю товар на точку видачі, а він не приходить в зазначений час туди. Наприклад, 08.11.21 я замовила дану суміш в кількості 4 шт. Доставка повинна була бути 09.11.21 з 11 до 21 години. Потім в 9:00 мені приходить повідомлення, що час доставки збільшився, чекаємо Вас з 17 до 21. А в підсумку суміш так і не приїхала вчора на точку видачі.
Я розумію про якийсь інший, може не такий важливий товар, але ж це дитяче харчування, і людина ж повинна на щось розраховувати...
В мене так само буває )
Отличная смесь, малышу нравится, перешли на неё с Хиппа и не пожалели, стул наладился, в то время как от Хиппа были запоры.
Уже незадоволена як відправляють на укрпошту від розетки двома відділеннями вже в мене раз таке було що наприклад я замовляла памперси і суміш прошли тільки памперси суміш прийшла трохи пізніше через три дні я таким не задоволена будь ласка відредагуйте на ці питання і знов мені така сама ситуація прийшла буду жалуватисяна розетку.
Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
Чекаю
Отличная каша, малышке нравиться, растворяется тоже. Комочков нету.
Это не каша, это смесь
Малюку подобається
Отличное качество
1 была лучше чем 2.
Купила 2,а она ещё слаще чем 1,и у ребенка проблемы со стулом начались после 2
Будем менять смесь
Це тому, що в 100 грамах суміші 10,5% цукру!!!
Це жах повний!
Скажите на что перешли, та же проблема
Очень довольны данным продуктом. Рекомендую.
Хороша суміш
Смесь хорошая, малышу очень нравится, ест с удовольствием. Аллергии нет, проблем с пищеворением также.
Единичка нам подошла идеально.Переходим плавно на двойку,ест плохо,я попробовала-ну сладкущая...Зачем детям делать такую сладкую смесь?Приторная даже...
Потому что там сахар в составе ))) Чего никогда не будет в европейской смеси.
Суміш "Малютка" нашому синочкові дуже подобається, ціна і якість. Почали давати з трьох місяців
Почали давати суміш з 6 місяців. Одразу сподобалася, інші суміші не пробували.
Все супер
Все швидко.
Укрпоштою
Малютка - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Продавець - ⭐️⭐️⭐️
Прислали на інше відділення Укрпошти, довелось йти з візочком в іншу частину міста за замовлення.
Отличная смесь. Ребёнку нравится
Кушаем эту смесь еще с 2 -х месяцев и перешли на 2-ку и все отлично .
Но вот почему-то в упаковках с магазина пачка полная ,а тут нам пришла упаковка наполовину пустая (( Это как ??
350 г нет ?