Хорошая каша,не каких запоров
Супер. Немає реакції у дитини. А на інші є.
Суміш була чудова ,але ...! Навіщо ви так з нею наробили ? З оновленням упаковки молока тепер в ній 37,5 відсотків хоча раніше було завжди 57 відсотків ! Тепер також замість 12 мінералів що були їх всього 7 ! А з 17 вітамінів залишилося лише 13 ! Виробнику не соромно ? Ціна та сама ,чому не зробити ціну більшу але все залишити як було ?! Фото додаю ,з ліва стара ,з права нова вже бовтанка якась буде з таким заниженням складу ! Так само і в 4 ступені наробили
Гарна суміш.
Дякую Вам велике, все супер!!!!!
Дякую за швидку доставку та якісний товар. Замовляю вже не перший раз і кожен раз все супер. Дякую Вам!!!!!
Все супер)
Дитина не охоче пила цю суміш, завжди не допивала, нам не підійшла .
Я хотів привернути увагу, тому поставив одну зірочку. Думаю, люди зазвичай дивляться на негативні коментарі. І все зрозуміють. До суміші питань немає - якість і ціна на 5 зірок. А от про наболіле - не замовляйте доставку перевізником Meest. При оформленні писало: «відправимо завтра». Пройшов тиждень - товар ще й досі комплектується.
В жодній з упаковок немає мірних ложечок
В жодній з 10пачок
Самая лучшая смесь, с 1ой только на ней. Сейчас ребенку 1 год также ее обожает пить, можно не беспокоится, что останется голодным)
Починали з одинички і дійшли до трійки.Інші суміші не підходили.Супер суміш по ціні та якості
Хороша ціна і якість
Добрий вечір. Замовляла суміш-вісім штук і трусики хагіс для хлопчиків дві упаковки (88)шт.Зробила передоплату карткою Visa. У відділенні отримала посилку з трьох місць і не перевіряла їх, так як постійно було все добре. Дома розпакувала, а суміші замість вісім - лише дві штуки. Де ще шість пачок???Що за халатність?
Очень хорошая смесь , проблема с запором ушла , кушаем с удовольствием
Искали замену т.к. уже не было необходимости острой покупать NAN. Из всех бюджетных вариантов смесей по составу эта наиболее продуманная и натуральная. Детям пошла хорошо, не были ни запоров, ни расстройств, и срыгиваний.
Хорошая смесь , мы на ИВ, кушали Friso, перешли на Малютка, усваивается хорошо , запоры прекратились
Якісна суміш
Гарна ціна
Выкормила двойню этой смесью и могу смело ее рекомендовать!)
Смесь нам подошла, мы довольны.
Выкормила на этой смеси двоих детей. Никогда проблем с животиком не было, и аллергий тоже. На другие более дорогие смеси были разные реакции... Цена ниже качества, нам смесь очень понравилась. Спасибо.
Все ок, быстрая доставка.
Користуємося ще з 4 міс. Перед тим пробували НАН, Хіп...і були деякі проблеми, то зригували багато,то з туалетом проблеми. Тут такого не помітила. Як для вітчизняного виробника то взагалі неочікувано,що настільки хороша суміш.
Конечно после Нестожен это небо и земля.
Нестожен растворяется в 100 раз лучше.
Малютка берётся комками.
Это как после иномарки купить Жигули.
Повірте нестожен шлак повний ,мало того що пахне непонятно чим рибой якоюсь ,так ще й дитина в туалет якимсь зеленим ходить і пьє нестожен не охоче ! То ви ще кендаміл не куштували , правда дорогувата та суміш але вона найкраща з усих що до нас завозять ,ніякі нани та хіпи і рядом не стояли ! Малютка точно краще нестожена буде !
А ми до року були на Кендаміл, суміш дійсно суцільна любов. Якість, склад, смак, навіть сама упаковка дуже продумана - все топ. З року перейшли на Сімілак голд 3-ку, так як суміш вже 1 раз на добу п'ємо і ще 1 раз готуємо кашу на цій суміші. Сімілак теж чудова і якісна суміш. Тож від душі раджу Кендаміл (особливо органіку) і Сімілак голд - ці дві суміші дуже класні, якщо є можливість годувати дитину якісною і не дешевою сумішю.
Единственная смесь которая подошла ребёнку
Что называется дешево и сердито!
Из всего многообразия нам подошло именно это питание, используем с 2 месяцев и до сих пор. Ребёнок сытый и довольный, легко разводится, не комкуется и состав хороший)
Класна молочна суміш, дуже подобається малючку. Перейшли на неї з Нутрілону, бо той значно дорожчий. Без пальмових масел та іншої хімії. Вироблено в Україні, підтримуємо вітчизняного виробника і якісно харчуємось) Замовляти в Розетці вигідно, в роздрібних магазинах ціна вища!
Нам ця суміш підійшла, після того як змінився смак Нестожен у нових партіях. Алергії не було, синок пив із задоволенням))
Я на 972грн замовила і не було доставки безкоштовно
Можливо товари були з різних складів
Мене цікавить чому ви пишете що безкоштовна доставка...якщо я замовляла суміш дитячу на 500 з чимось грн і з мене взяли ви за доставку
Там лише деякі типи доставки безкоштовні, та акція від Нової Пошти вже завершилась.