Отзывы покупателей о Пробник Парфюмированная вода унисекс Mancera Cedrat Boise 2 мл (ROZ6400210010/2000220000345)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Богдан Г***

Чудовий аромат!

Достоинства:
    ціна- якість
  • Оксана

Досить стійкий аромат. Як на мене більше чоловічий. Жіночих ноток не відчула.

Достоинства:
    Стійкий
  • Дар'я

Офігезний аромат! Хоч більше чоловічий, але я закохалась!

• Евген Б***

Люкс!!!

• Левченко О***

Одразу не дуже сподобався, але розносив протягом трьох днів і думку свою змінив. Доволі цікавий потрібно розносити свіжий з нотами цитрусових, доволі стійкий.

Достоинства:
    Стійкий 4-5 годин для сегменту свіжих парфумів з врахуванням що він не приторний це гарний результат.
    Недостатки:
    Потрібно розносити. Ціна.
  • Олександр М***

Швидко доставили, відповідає дійсності.

• Олександр Ю***

Чудовий аромат, мені підходить. Стійкі, шлейфові, аромат божественно прекрасний. На теплу пори року те що треба. Є в мене ще такі тільки інтенс, то вони на голову вищі за ці, інтенс більше зайшов. А Ред тобако від мансера, це мій улюблений, тільки на прохолоду.

Достоинства:
    Всі описав
    Недостатки:
    Їх не має
  • Лілія Л***

Аромат не поганий, але нічого особливого.

• Яна

Гарний запах, терпкий та цікавий, багатошаровий.

• Сергей П***

Суб'єктивно це точно чоловічий аромат. Гадаю підійде тим кому за 30. Є вираженний акцент але шлейфу немає, лише стоячи поруч аромат відчутний. Ще подумаю чи варто брати 120 мл. через ціну.

• Константин С***

Хорошо пахнут

• Владимир В***

Годный

• Корсикова Н***

Странная упаковка. Наклейка на лицевой стороне- просто бумага белая и название. Внутри рисунок другого аромата. Сомнение в подлинности

Недостатки:
    Судя по упаковке- фейк
    • Викуся

это пробник, все там норм

• Сергей С***

Норм, монталь так на поліграфії економить. В іншому магазині такі самі давали у подарунок і всередині був точно автентичний аромат

• Светлана К***

Запах больше мужской, но мне безумно нравится, поэтому я пользуюсь с удовольствием, но изначально тестила пробник.

• Ігор Г***

Парфум зовсім не стійкий та не шлейфовий. Нанесений на суху шкіру на згин ліктя, сидить дуже близько до шкіри, стійкість до 2год, так само і на одягу. Хоча на одязі має бути набагато довше. Батч кода на пробнику та упаковці немає. Зсередини упаковки на фото має бути аромат той який всередині, а там зовсім інший. На лицьовій стороні напис cedrat boise приклеєний наклейкою-свідчення про дешевизну (вперше таке зустрічаю).
    Згідно цього висновок один-підробка. Тому категорично не рекомендую.

• Дорошенко О***

Правильно - НЕ СТІЙКИЙ. Навіщо пишуть, що стійкість є???

• Ольга С***

Покупаю сыну пробник не первый раз,правда в черной оригинальной упаковке,очень стойкие,на одежде до стирки! Может в другой упаковке что то изменилось,не могу утверждать! Но стойкость у них запредельная!

• Микола Т***
    Продавец: Rozetka

Заказывал правда не здесь ...очень вкусный мужской парфюм .. похож на крид авентус ...но для меня он получше ...держит на мне 7 часов на одежде сутки

Достоинства:
    Очень хорош