Отзывы покупателей о Напиток миндальный с фундуком и фисташками Mand'or Trio 1000 мл (8010024003125)
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Склад хороший, але смак жахливий, неприємний, солодкуватий, противно пити, наче якась підробка або це просто виробник поганий. Брав разом з цим рослинним молоком ще і Alpro, так там смак набагато приємніший, тому наврядчи це були погані умови зберігання, скоріш за все це такий смак сам по собі. + до того ж, упаковка була трішки брудною, я це вже дома помітив. В цілому, гроші на вітер. Не раджу брати цього виробника.
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і що поділились досвідом.
Нам щиро прикро, що продукт не виправдав ваших очікувань. Смак — річ індивідуальна, і ми розуміємо, що він може не сподобатися кожному. Тим не менш, ваше зауваження щодо солодкавого присмаку та упаковки ми обов’язково передамо виробнику для додаткового розгляду.
Щодо упаковки — перепрошуємо за незручності. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість не тільки продукту, а й його зовнішнього вигляду. Сподіваємось, у майбутньому ви знайдете серед нашого асортименту продукти, які вам сподобаються більше.
- Надія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачний, ціна була напевно зі знижкою, але це фантастична альтернатива молоку.
- Недостатки:
- ---
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобався продукт! Знижки — це чудова можливість спробувати нове за вигідною ціною, а альтернативи молоку дійсно можуть бути дуже смачні і корисні. Сподіваємось, що ви й надалі будете знаходити у нас те, що подобається! Якщо виникнуть ще питання чи побажання, завжди раді допомогти!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пить можно
- Достоинства:
- Ничего примечательного
- Недостатки:
Доброго дня, дякуємо за відгук. Незабаром у нас з`являться НОВИНКИ Barista Кокос и Классико. Будут питання звертайтесь!
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее растительное молоко с приятным вкусом. Немного дороговато
- Достоинства:
- Очень понравилось молоко. Приятный вкус, слегка чувствуется фисташка. Для кофе тоже отлично подошло.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Збивається дуже погано, піна не стабільна, на смак — вода водою, с легким післясмаком чогось чи то горіхового, чи то вівсяного.
- Достоинства:
- Для себе не знайшла
- Недостатки:
- На смак ніяке, водянисте дуже
- Фомина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалось молоко, особливо смачно з овсяною кашею.
Фомина Алена доброго дня
Дякуємо за Ваш відгук
- Христина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це взагалі топ поєднання горіхів
- Достоинства:
- Дуже смачно
- Недостатки:
- Наявність цукру в складі
Христина Лисенко доброго дня.
Дякуємо за відгук. В лінійці ТМ Mand'or є рослинне молоко без додавання цукру: вівсяно-мигдалеве, вівсяне та мигдалеве. За можливості та бажання рекомендуємо спробувати ці смаки.
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вода з ароматом горіхів
Антон доброго дня.
Дякуємо за відгук.
Склад Напій мигдальний з фундуком та фісташками MAND’OR Trio : вода, цукор, мигдаль (2,2%), фундук (1,8%), фісташки (1%), емульгатор: сакрестер. Може містити сліди інших горіхів. Походження мигдалю та лісових горіхів: ЄС; Походження фісташок: НЕ ЄС.
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень приятное на вкус молоко, как в чистом виде так и с кофе
- Достоинства:
- Вкусное, в чистом виде вкус , с кофе тоже очень вкусно
- Недостатки:
Мария доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Пропонуємо спробувати інші продукти ТМ "Mand'or" на сайті Розетка
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачне рослинне молоко, брала до кави. Смак насичений горіховий, відчувається і мигдаль, і фундук і фісташка, кава виходить ніби з горіховим сиропом. Пінка дуже гарна, збиваю вручну френч-пресом.
- Достоинства:
- Смачне
- Недостатки:
- Дорогувато, часто брати не вийде)
Олена доброго дня.
Дякуємо за Ваш відгук. Пропонуємо спробувати інші продукти ТМ "Mand'or" на сайті Розетка.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Переважає смак фундука, запах просто неймовірно приємний. Купляю до кави. Кава має дуже виражений смак горішків. Мені смачно.
- Достоинства:
- Солоденький насичений смак. Підходить в кавомашини. Класна пінка
Ольга Бродзяк доброго дня.
Дякуємо за Ваш коментар.