- Мар'яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 7
Все чудово. Товар відповідає замовленню, без дефектів, гарний на вигляд.
- Достоинства:
- Міцний матеріал
- Недостатки:
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 7
Добре
- Достоинства:
- Пластик міцний, ціна.
- Недостатки:
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 7
Якісна турецька продукція.
- ИминьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 7
Ніхто не відправив моє замовлення. Я зробив його 15-го, і було сказано, що воно буде відправлене 19-го, але вже 21-ше, а його досі не відправили. Ви не отримаєте свій товар; це шахрайство.
- Виталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 7
Відмінно.
- Константин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 7
Добротный набор.
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 7
Може бути
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 7
Все чудово,відповідає опису!