- Власійчук П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 5
Я в захваті ! Дуууже великий ! Мабуть рекордсмен. В мене вже є кілька ящиків...Але цей перевершив мої сподівання...В реальності виглядає крутіше ніж на фото...Ще не використовував, але виглядить якісно і дуже функціонально. На Розетці була найменьша ціна. Швидка доставка на Укрпошту. Рекомендую ! 5
- Достоинства:
- Величезний, і дуже якісно і круто виглядить.
- Недостатки:
- Не помітив
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 5
Отличный ящик для хранения, поместилось все и даже больше!
- Достоинства:
- Вместительный
- Недостатки:
- Их нет
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 5
Брав під збирання павер-станції друзям на фронт.
В ящику від Дніпро-М бракувало 1.5см. внутрішнього місця. Тут вистачило на 8 призматичних LFP батарейок 120АГ + 3кВт інвертор + 40А зарядка + балансир/БМС 150А.
Пластик міцний, але немає ребер жорсткості.
Також відсутнє ущільнення навколо примикання кришки.
Натомість, зручні 3 відділення для дріб'язку одразу на самій кришці.
Якщо суто для інструменту - один з кращих варіантів за цю ціну.
А для павер-станцій - тверда четвірка.
Було би приємно отримати 1-2 такі у вигляді донату від Розетки для подальших збірок.
Дякую- Достоинства:
- Більше місця на кілька сантиметрів, ніж в аналогічному від Дніпро-М. Швидкий доступ до трьох відділень на кришці.
- Недостатки:
- Якщо його брати під павер-станцію, то тільки через габарити. В свою чергу, вага буде доходити до 40кг. Ручки зручні, але при 40кг всередині - вже не викликають довіри, особливо середня(зняв її, щоб не відірвалася з куском кришки). Тому хотілося би ручки з надійнішим кріпленням. Петлі. Всі петлі пластикові на пластикових вставках. Також, не дуже надійно для 40кг.
- Кучер В***
Не можете підсказати ширину внутрішню?
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 5
Нареканий по работе с ним нет. Вместительный по объему, но тяжёлый))
- Олександр Ю***
а підкажіть будь ласка внутрішні розміри цієї скриньки