Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Мыло-пена для мытья рук дезинфицирующее средство Manorm Маносепт 600 мл (4820136731281)

Код :  361192365
Оценка пользователей 4.85/5
  • Юрій Р***

На перший погляд мило здалося занадто рідким. Але, після набивання в диспензер, виявилося, що мило просто чудово піниться. Запах чудовий. Рекомендую до покупки

Давно користуюсь, раджу

Достоинства:
    Зручний у використанні
  • Олена Р***

Дуже ароматний запах. Ніжний.

Достоинства:
    Відповідає опису
  • Вячеслав К***

Нам дуже подобається

• Марина П***

Дуже хороший засіб. М'яка пінка чудово очищуе шкіру. Приємно пахне.

Достоинства:
    Все чудово
  • Іванна В***

Чудове мило, користуюсь багато років ним

Чудове мило

Достоинства:
    Піниться, без запаху
  • Ірина П***

Вперше милом скористувалась випадково - бо презентували 1 зразок. Але мило так сподобалось, що вже замовила самостійно! Ну дуже ніжна текстура! Руки просто шовковисті після нього!

Достоинства:
    Хороша якість!
  • Оксана Г***

Хороша річ. Але швидко закінчується. Дорого.

Шановна Оксано, дякуємо за те, що поділилися своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобалося мило-пінка Manorm, воно і справді є чудовим засобом для дезінфекції та догляду за шкірою рук. Сподіваємось, що швидке використання цього засобу зумовлене його незамінною користю у побуті. Хотіли б запевнити, що завдяки своїй пінистій формі, воно є економнішим за звичайне рідке мило у 3 рази. Будемо щиро раді Вашій повторній покупці і позитивним відгукам. Дякуємо, що обираєте Manorm!

• Константин С***

Пенится хорошо, лучше чем подбирать пропорции с обычным мылом, мучиться не надо

Достоинства:
    Пенится хорошо
    Недостатки:
    Дороже чем обычное, которое надо разводить

Шановний Константине, щиро вдячні за ваш відгук та високу оцінку! Ми раді, що Ви залишились задоволені нашим засобом. Хотіли б зазначити, що мило-піна Манорм є у 3 рази економнішим у використанні за звичайне рідке мило, а його дезінфікуючих ефект робить його ще більш ефективним.
      Обіцяємо робити усе можливе, аби і надалі забезпечувати Вас найвищою якістю та найкращим сервісом. Дякуємо, що обираєте Manorm!

• Владислав Ф***

Чудово

Шановний Владислав, щиро вдячні за ваш відгук та високу оцінку! Ми раді, що ви залишились задоволені нашим засобом. Дякуємо, що обираєте Manorm!

• Валерій С***

Дуже зручний, добре миє руки. Після пандемії іншого засобу не уявляю.

Шановний Валерію, щиро вдячні за ваш відгук! Ми раді, що ви залишились задоволеними нашим засобом. Ваш зворотній зв'язок мотивує нас продовжувати забезпечувати наших покупців лише найякіснішими товарами та високим сервісом. Дякуємо, що обираєте Manorm!

• Юлія К***

Важко оцінити мило-піно, оскільки більша частина засобу витекла ще при доставці. З поштомату забрала розмякшу картонну коробку-жижу.
    Варто було б перевіряти товар і його герметичність перед відправкою.

• Мария А***

Нормас, жидкая водичка (как и должно быть), для него нужен специальный дозатор который делает пену из этой водички.
    Я налила в бутылку от другого мыла-пены, пенится нормально, не максимально густо, но окей.
    Запаха особо никакого и нет, посмотрим на сколько хватит