- AI аналіз відгуків61 відгук: Позитивні: 52% | Нейтральні: 13% | Негативні: 35%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Віра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мило має приємний запах, гарно піниться як у рідному ручному дозаторі, так і в автоматичному Xiaomi. Консистенція рідка, завжди однакова відколи взагалі купую це мило. Декому це не подобається, але так і повинно бути зі спеціальним милом для пінного дозатора, інакше пінний дозатор забивається і перестає пінити. Manorm Маносепт дуже добре підходить в якості піни для гоління і чоловікові і жінці для будь-яких зон на тілі, не подразнює, не пересушує, робить гоління гладким і якісним.
- Достоинства:
- Якість, гіпоалергенність, аромат.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мило чудове
- Геннадий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный продукт, хороший запах, не сушит кожу.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все згідно опису
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне мило якщо його використовувати правильно!
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре. Що замовив те і отримав. Дякую
- Достоинства:
- Швидко, та якісно
- АляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плохо пенится
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Щоб ми могли точно розібратися у ситуації та допомогти Вам, будь ласка, підкажіть:
1. Який саме дозатор ви використовуєте — звичайний чи спеціальний пінний (foam dispenser)?
2. Ви застосовуєте засіб у чистому вигляді чи розводите водою?
Мило-піна правильно працює лише в пінному дозаторі, де суміш збивається у стійку піну. Якщо використовувати звичайний дозатор або розводити засіб, пінність може знижуватися.
Будемо раді допомогти Вам отримати найкращий результат від використання нашого продукту!
- Валентин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До цього брали іншого виробника і воно дуже плохи відмивало жир, на відміну від цього.
- Достоинства:
- Добре піниться, гарні миючі властивості
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове мило-піна, приємне на дотик, добре піниться, великий об'єм на довго вистачає
- Достоинства:
- Добре піниться, великий об'єм
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупаем вторую канистру, до этого брали два маленьких флакона, пенится средство одинаково. Легкий , ненавязчивый аромат.
- Достоинства:
- Цена за канистру, аромат и пена)
- Недостатки:
- Тяжёлая канистра.
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ужасное мыло, которое практически не пенится. Соответственно это приводит к увеличения расхода. После нескольких дней пользования на руках появилось раздражение. Приобретённые 5л теперь без надобности
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не пенится, вызывает раздражение на руках
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Звертаємо увагу, що це мило-піна, яке розроблене спеціально для використання лише з пінним дозатором (пінатором). Саме пінатор збиває засіб у піну — без нього мило дійсно може здаватися рідким і "непінним", що впливає і на витрату.
Щодо подразнення — нам дуже шкода, що у вас виникла така реакція. Засіб пройшов тестування і має нейтральний рівень pH, підходить для щоденного використання. Але, на жаль, індивідуальна реакція шкіри можлива навіть на м’які компоненти, особливо при частому контакті або підвищеній чутливості. Якщо реакція зберігається — рекомендуємо звернутись до дерматолога.
Будемо раді допомогти підібрати інший варіант мила, який буде комфортним саме для вас.
- ГеннадийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное мыло, отличная цена на момент покупки
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розетка вводить в оману продає інший товар! Не мило-піна, а дезинфікуючий гель. Жах, оце сервіс
- Достоинства:
- Дезінфікує
- Недостатки:
- Не піниться
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Постійно його купляю. Задоволений
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вітаю.
Це не мило-піна, це якась субстанція, яка вичавлюється з диспенсера в рідкій формі. Має не такий запах, як оригінальний Манорм. Прошу зв'язатися зі мною і, або замінити товар на інший товар належної якості, або забрати це незрозуміло що і повернути кошти.
Дякую!!!- Достоинства:
- Недостатки:
- Одні недоліки
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук.
Звертаємо увагу, що для формування піни необхідно використовувати спеціальний диспенсер з піноутворювачем. Якщо рідина вичавлюється у звичайному рідкому вигляді, ймовірно, використовується стандартний дозатор без функції утворення піни.
Щодо запаху — зверніть, будь ласка, увагу: мило-піна має інший склад і аромат, ніж антисептик Манорм. Антисептик містить спирт, тому має характерний спиртовий запах, тоді як мило-піна виготовляється на основі інших діючих речовин, тому і запах у нього інший — це нормально.
Просимо також перевірити етикетку на упаковці. Якщо склад або маркування не відповідає тому, що вказано на сайті, будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka для вирішення питання щодо заміни або повернення.
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар відповідає вказаному на сайти
- Таня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов не той що замовляла
Що це за халатність
Я не перевірила на пошті так як думала ви відповідально відноситесь до відправки, але ні
Прийшов товар
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зробив замовлення ще раз і знову прислали інший товар, як і попереднього разу
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням ссылка
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар не соответствует описанию. Брал раньше проблем не было. В этот раз пришлось выкинуть на помойку. Не пенится , этикетка другая, тянется как кисель. Розетка вам минус, как вы можете продавать такую туфту. Это не мыло пена, это какой то дешманский кисель.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня, замовляв одне (мило піну), прислали зовсім інший засіб. Підкажіть, будь ласка, як отримати фактичне замовлення
- Достоинства:
- Вислали хоть щось
- Недостатки:
- Кладуть в замовлення що під руку попадеться
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв мило-піну Manorm, отримав не той товар. Замовлення було сплачено при замовленні, тому перевірку у відділені не робив.
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав не той товар. Замовлення було сплачено при замовленні, тому перевірку товару мені не пропонували у відділені.
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное средство, дети в восторге что это не просто мыло, а пена
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это ужас!
Не пенится, вообще.. в отличие от раствора в маленьких упаковках.
Выброшенные деньги.
Прошу вас, не покупайте.- Достоинства:
- Скидка на объеме
- Недостатки:
- Не выполняет свое предназначение
- Михаил Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класс
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість, своєчасна доставка
Представник постачальникаШановна Ірино, вдячні за ваш відгук щодо нашого засобу. Ваша висока оцінка - наша найбільша мотивація виробляти лише найякіснішу продукцію та розвиватись! Дякуємо, що обираєте Манорм!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Старий манорм майже не мав запаху і добре пінився, а цей має новий аромат(не дуже) і майже не піниться, ще й став дорожче. Поверніть стару формулу.
- Недостатки:
- Майже не піниться
Представник постачальникаШановний Сергію! Дякуємо за ваш чесний відгук. Нам прикро чути про ваше негативне враження від нашого продукту. Наш відділ якості обов'язково зверне увагу на всі зауваження та докладе всіх зусиль на вдосконалення якості продукту. Сподіваємося повернути Вашу довіру до нашого бренду. Дякуємо, що обираєте Manorm!
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купуємо не вперше. Ефективність і якість товару - на рівні! Дякую.
- Достоинства:
- Не сушить шкіру рук.
- Недостатки:
Представник постачальникаШановний Евгеній, Ваш відгук дуже важливий для нас. Раді, що наш товар Вас задовольнив! Дякуємо за ваш вибір та довіру!
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Піниться, але гірше ніж раніше, інколи доводиться просити дві дози (піни). Але воно того варте
- Недостатки:
- Слабувато піниться
Представник постачальникаШановний Вікторе, дякуємо за ваш зворотній зв'язок! Дякуємо за щиру та високу оцінку нашого товару. Приємно чути, що наше мило-піна задовільняє потреби та приносить користь нашим покупцям. Обіцяємо лише покращувати якість нашої продукції та враховувати всі недоліки. Дякуємо, що обираєте Manorm!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не раз купляв цю мило-пінку. Завжи пінилось добре. Дивувався відгукам інших покупців, що в когось не піниться.
30 серпня 2023 замовив 5 літрів. Тепер за 590 грн. маю 5 літрів рідини, що тече за автоматичного діспенсера і ледве пінитися.
Дивна і сумна історія, бо хто зна, куди його теперь.
Спеціально для перевірки диспенсера інше мило - перевірив - піниться норм.
Якість цього разу незадовільна. Напевно, більше брати не буду.- Достоинства:
- разів 5-6 до цього купляв все було ок.
- Недостатки:
- 5 літрів мила, що майже не піниться в діспенсері
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
в мое життя вiшйшов назавжди ,розливаю у баночки з дозатором..мила не маю. тiльки це..почалося з ковiду ,досi юзаю
- Достоинства:
- очень шикарный дезинфекатор
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як і у всіх не піниться у дозаторі Xiaomi. Не рекомендую.
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже погане це не піна а одна вода афера!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Це не піна
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подтверждаю ! Консистенция мыла в новой партии стала менее густой, нежели была в той канистре, которую я покупал 3 года назад, что соответсвенно повлияет на расход. Использую тот же диспенсер для жидкого мыла, на предмет реальной антисептической работы не проверял, запах тот же, руки не сушит. ПРОИЗВОДИТЕЛЬ ОБРАТИТЕ НА ЭТО ВНИМАНИЕ!
- Достоинства:
- Бренд, Качество, скорость доставки, запах
- Недостатки:
- Стало более жидким
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пятый раз покупаю мыло этой фирмы , всегда было всё отлично . В этот раз практически не пенится . Дозатор Xiaomi
- Достоинства:
- Цена / объём , запах
- Недостатки:
- Плохо пенится
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове мило, купую за допомогою Розетки не вперше.
Manorm гарна фірма, користуюся тривалий час продукцією цього виробника.
Мило купува для сучасного автоматичного дозатора Xiaomi, дуже зручна іграшка, і мило до нього підійшло просто ідеально, багато піни, приємний запах, захист від шкідливих бактерій.- Достоинства:
- для Xiaomi, саме те, приємний аромат.
- Недостатки:
- Не шукав, тому і не виявив