- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично
- Достоинства:
- Всё
- TonyОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топ серветочки. Замість усіляких 0% спирту "м'яких-для-шкіри-слизових-та-ваших-почуттів, пахнучих-французькими-духами-і-самими-французами, безпечних-для-дітей-тварин-людин-квіток-підлоги" нездалих шматків тканини, ці витирачки роблять свою справу на відмінно. Пахнуть як має бути, спиртом. Хочете чистоти і порядку - беріть ці. Хочете розвазюкувати бруд і насолоджуватись ароматами та м'якістю дотику - беріть інші.
Представник постачальникаШановний покупцю, щиро вдячні за Ваш позитивний відгук! Ми раді, що наші серветки виправдали Ваші очікування і принесли користь. Ми будемо докладати усіх зусиль, аби й надалі радувати високою якістю продукції та найкращим сервісом.
Дякуємо, що обираєте нас!
- Дар'я Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю ці серветки. З усіх спиртових, ці працюють найкраще. Добре вологі, ефективні, чудово підходять для прибирання і дезинфекції поверхонь. Часто використовую їх на кухні для видалення крапок жиру з техніки і пристроїв. Рекомендуюю
- Достоинства:
- Ефективність
- Недостатки:
- Краще не вдихати
Представник постачальникаШановна Дар'я, щиро вдячні за такий позитивний та розгорнутий відгук про наш товар! Ми безмежно раді, що наші серветки Manorm змогли задовільнити ваші потреби та стали невід'ємним атрибутом щоденного прибирання та дезинфекції. Ваші позитивні відгуки є найвищою мірою похвали для нас. Ми будемо докладати усіх зусиль, аби й надалі забезпечувати найвищу якість продукції для наших покупців!
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В польових умовах то що треба
Представник постачальникаШановний Романе, щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Ми раді, що наш товар стає в нагоді в різних життєвих ситуаціях та задовільняє різноманітні потреби наших покупців. Дякуємо, що обираєте Manorm!
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні серветки, чудово справляються з різними видами забруднень: жиром, нальотом, папужачими .
- Достоинства:
- Все відмивають
- Недостатки:
- Досить їдкий склад, краще берегти дітей і тварин. Якщо часто користуватися, краще в рукавичках
Представник постачальникаШановна Дар'я, дякуємо вам за зворотній зв'язок. Щиро раді вашій високій оцінці якості та ефективності нашого продукту. Сподіваємося і надалі приносити користь та лише позитивні емоції нашим покупцям. Дякуємо, що обираєте Manorm!
- Алексей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре прибирають жирові утворення, а отже і мають руйнувати оболонки бактерій.
Запах можна терпіти. Концентрація не дуже велика. Доволі швидко випаровуються.
Підходять для прибирання різних поверхонь. Пластикова кришка працює непогано, а от клапан всередині - геть поганий. Рекомендую інколи перевертати їх догори дригом під час зберігання, щоб серветки рівномірно насичувалися.- Достоинства:
- Спирт
- Недостатки:
- Клапан
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Двояке враження від використання даних серветок. Розумію, що даний тип серветок для дезинфекції, але хімозно-спиртовий запах з відтінком нашатиря настільки "термоядерний", що вдихати такі концентровані випаровуваня під час використання це настільки дискомфортно, що починає підтошнювати від такого запаху. Тому, саме ці серветки лище для якихось певнтх ситуацій, коли потрібна саме дезинфекція якихось поверхонь чи рук, але не повсякденне використання. Для повсякденного використання краще користуватись іншим типом вологих серветок, наприклад, антибактеріальні ароматизовані, без вмісту ізопропилового спирту та інших "термоядерних" інгридієнтів у складі.
Висновок: не для повсякденного використання, а краще для певних ситуацій, коли потрібна саме дезинфекція, а не антибактеріальне очищення рук чи поверхонь. Свою пряму дезинфікуючу фунцію вони, можливо, й виконують, але "термоядерних" запах перекреслює бажання їх викооистовувати у повсякденних ситуаціях. Тому, для повсякденних потреб, десь у дорозі краще все ж обрати інший тип — антибактеріальні (не дезинфікуючі) аооматизовані без вмісту спирту ізопропилового та інших хімозних сполук. - Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм. ціна
- Олена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
займаюсь спортом, переважно босоніж... ноги треба постійно дезинфікувати, щоб не підчепити якесь неподобство. Ці серветки дуже добре дезинфікують. Запах спирту відчувається добре, тобто він є і немало.
- Достоинства:
- хороша дезинфекція
- Недостатки:
- як на мене, серветка малувата за розміром
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие салфетки. Даже по запаху слышно обильное наличие спирта в них. Уверен, что со соей главной задачей справляются. Хорошо что салфетки большие, удобно ими пользоваться... Но с другой стороны, пачка очень большая, с собой в карман или мелкое отделение не возьмешь. Сейчас их тяжело найти, поэтому заказал сразу несколько. Держу их везде, считаю более удобно и универсально, чем жидкий антисептик. Рекомендую!
- Достоинства:
- Хорошо дезинфицирует
- Недостатки:
- Большая пачка
- Наталія М***Продавец: Rozetka
Відмивали масляні поверхні на промислових машинах. Ідеально працюють!
- Достоинства:
- Відмивають масло
- Недостатки:
- Нав'язливий запах
Представник постачальникаШановна Наталія, вдячні за Ваш щирий відгук щодо наших дезінфекційних серветок! Ми безмежно раді, що наш товар виявився корисним та ефективним у використанні. Ваші позитивні відгуки є нашою найбільшою винагородою та мотивацією створювати найякісніший продукт для Вас.