- Савельев Д***Продавец: Rozetka
Купував не тут. Відправили за допомогою по оновленню прошивки на 122 на офіційний чат бот марстека. Ось їх відповідь щодо оновлення мікроінвертора.
- В'ячеслав К***
По оновленню напишіть у додатку в налаштуваннях мікроінвертора є розділ підтримка. Вони накатять вам оновлену прошивку
Доброго дня! Так, данний момент мікроінвертор Marstek є новинкою на ринку України. Для уточнення налаштувань рекомендуємо звернутися до служби підтримки Marstek безпосередньо в додатку: у налаштуваннях мікроінвертора доступний розділ підтримки.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Загепав в корінь службу підтримки, дали 132 прошивку. Першого дня після оновлення працювало все чудово, і саме головне перестало відвалюватися по wi-fi. На другий день в хмарну погоду почало різати генерацію відразу в нуль, скинув о заводських налаштувань і взагалі відвалився додаток через wi-fi, по блютузу працює.
Новий режим зворотнього струму взагалі не зрозуміло для чого, підтримки розумних лічильників не з'явилося як і Venus E.- Представник постачальника
Доброго дня! Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Рекомендуємо звернутися до СЦ Розетка для діагностики Вашого товару та гарантійного обслуговування.
- Савельев Д***Продавец: Rozetka
Вітаю. Отримав від підтримки версію 132. Wifi перестав відвальватись. З'явився третій режим, який не зрозуміло коли буде працювати. Сумісності з Venus E3 не має.
- Достоинства:
- Як звичайний з wifi та блютуз
- Недостатки:
- Не бачить лічильники струму, навіть рідні.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще не має можливості нормально протестити, бо в комплекті невиявилося кабеля живлення. Взяв від іншої зарядної станції марстек, перевірити чи хоч вмикається. Здається працює і даже щось генерує в мережу. Але додаток тупить страшно (постійні відвали пристроїв з додатку). Прийде кабель будемо тестувати на власне споживання і сумісність із Venus E та розумним лічильником як то заявляє виробник. Але вже бачу недолік - його в додатку не можна добавити в загальну групу до Venus E, а до самого мікроінвертора не можливо підключити розумний лічильник.
Тому ставлю зараз дві зірки і то авансом, прийде кабель будемо далі тестувати.- Достоинства:
- Якісне виконання.
- Недостатки:
- Немає мережевого кабеля в комплекті, А також подовжувачів для сонячних панелей.
- Павло Ж***
також хочу собі підключити(таку тільки на 2000вт) під венус е підкажи коли немає світла і квартира заживлена від станції через бекап , а мікроінвертор треба підключати в будь-яку розетку і він буде працювати ?
- Олександр Л***
1. На 2000 думаю то буде зайве для цієї збірки.
2. Тож кажу, що немає кабеля щоб норм протестувати. Теоретично мало би працювати, виробник цю функцію заявляє, але так як працює програмне забезпечення я не впевнений, що на практиці то можливо реалізувати. Тут аби із розумним лічильником його подружити, то вже буде перемога - В'ячеслав К***
У мене на 800 ват такий, я так і не зрозумів як його подружити із смарт лічільником, хоча все від марстек. У режимі "захист від зворотнього струму" у мене чомусь вимикається взагалі генерація. Стосовно питання по відсутності світла, мікроінвертор можна втикнвти в подовжувач, котрий живиться від бекап і буде все працювати, але якщо буде нажлишок генерації треба щоб станція не була повністю заряджена, щоб було куди дівати надлишок, бо станція пійде в захист.