- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну що ж, 3 дні на проходження, і жодного разу не пожалкував часу.
Коротенько про сюжет.
(Не грав у Раґнарьок)
Я давно не зустрічав так якісно прописаного сюжету, спойлерів не буде, але те як все закручено хоч і доволі очікувано було, але все ж напруга тримала, постановка кадрів, режисура і драматургія на вищому рівні.
(Обов'язково проходити в оригіналі, російська "вільна адаптація" занадто багато змінює в грі, якщо опиратись на субтитри, тому не рекомендую цю мову до проходження, кількість поганих діалогів просто захмарна на мою думку, деякі фрази перекладені взагалі не так, як того вимагає оригінал)
Механіки.
Нових здібностей доволі багато, що привносить колорит аж до самого фіналу. Все проходження гри час від часу нам підкидають то одну здібність, то іншу.
Бойова частина, не скажу що сильно змінилась в порівнянні з Spider-Man та Miles Morales, але наповнилась ще більшим колоритом завдяки здібностям.
Окремим пунктом хочу виділити можливість плести павутину для стелс місій це просто маст хев. (як Ендрю Гарфілд)
Польоти.
Польоти на павутині, такі ж приємні як і були, при першому проходженні допомогу при польотах не вимикав, але наступне буде із 0 допомоги при переміщенні, і це здорово, адже це додасть і реалізму і труднощів.
Крила. Неймовірна модернізація переміщення, яка на мою думку майже повністю злизана із гри Prototype, але і там ця механіка мені подобалась.
Дод. завдання
Вони є, одні більші, одні менші. Із великих дуже сильно сподобалась гілка Полум'я, грайте і дізнайтесь самі фінал місії
Баги.
Так, баги у грі є.
За час проходження гра декілька разів зависала перед отриманням нових здібностей.
Декілька разів консоль закривала гру з помилкою.
Дрібні баги помітно якщо придивлятись, як типу коли Павук сидить на краю будівлі, ноги не завжди співпадають з будівлею.
Іноді камера через текстуру може пролетіти.
Але, дрібні баги на моє проходження гри зовсім не вплинули.- Достоинства:
- Якщо підвести резюме після проходження - гідний сиквел, з навіть кращим сюжетом, який заслуговує впевненої оцінки 10/10, якщо закрити очі на дрібні баги))
- Недостатки:
- Якщо шукати, то знайти їх можна скрізь
- Бобер Д***
благодарю за бета тест
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подарувала малому на день народження. У нього вже є перша частина і ось попросив другу. Гра супер! Якість гри та сюжет відповідають найвищим стандартам.
Рекомендую!- Достоинства:
- Якість, сюжет, динаміка
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово, диск отримав вчасно, ввечері уже після роботи буду оцінювати гру.
- Недостатки:
- Звичайне видання, ваучерів за перед замовлення не має
- Іванюк О***
Напишіть у підтримку і отримаєте ваучер в елекьронному вигляді. Так чомусь зараз у всіх продавців
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна гра. Соні як завжди топ
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер гра
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Диск був запакований, все ок, працює. Гра норм
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гра дуже класна.
Дякую - Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Игра стоит свеч)советую брать и просто наслаждаться игровым процессом после работы или учёбы. Доставка быстрая. Диск был запечатан, все ок
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав гру 20 жовтня, в точці видачі була вже після 12 дня. Диск не пошкоджений, гра топова, все радує
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гра топчик. Підтримці Розетка дякую за оперативний зв'язок і вирішення питання.
Прийшло все вчасно, як і було вказано за передзамовленням.- Достоинства:
- Гра чудова. Все прийшло вчасно.
- ВеномОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пришло, пасибки, устанавливаю
- Достоинства:
- спуди
- Недостатки:
- пришло 21
- Артем О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую розетці за доставку в день релізу
- Дудяк Т***Продавец: Rozetka
Побережіть природу і купуйте цифрову версію.
- Валерія Ю***
Як потім перепродати цифрову версію, коли пройдеш усю гру?
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Игра отличная, к ней абсолютно никаких вопросов, экслюзивы Сони плейстейшен это что-то с чем-то. Всегда пользовался магазином Розетка, часто тут заказываю, впервые попробовал сделать предзаказ, отказался от уже оформленного предзаказа в другом магазине, когда его открыли на Розетке, к сожалению я пожалел, что сделал это. Во первых диск пришёл только через 1.5 дня от заявленной даты, тем временем как во всех других магазинах привезли всё вовремя, во вторых я впервые решил воспользоваться поддержкой Розетки и узнал, что она абсолютно ужасная, мне никто не позвонил и не сказал, что диск не смогут доставить вовремя, номера телефона поддержки впринципе не существует, только писать в чат поддержки на сайте либо в телеграмме. И отсутствия номера телефона не было бы таким огромным минусом, если бы в чате поддержки отвечали быстро, я сделал несколько запросов, мне либо не отвечали, либо отвечали очень долго, от 1 до 4 часов ждать ответ, это не нормально. Я видел раньше подобные отзывы на Розетке по поводу предзаказов, но думал, что это единичные случаи и у меня такого точно не будет, но я ошибался. Никогда больше предзаказывать что-то на Розетке не буду.
- Достоинства:
- Игра отличная по всем моим критериям, считаю, что она понравится абсолютно каждому любителю Человека Паука. Диск пришёл в отличном состоянии, коробка целая, плёнка не вскрыта.
- Недостатки:
- Сервис, поддержка.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
короткий сюжен, як на мене
- Достоинства:
- SPIDER MAN
- Недостатки:
- короткий сюжен, як на мене
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коробка приехала быстро, только ко вот диск внутри болтался, как он выпал из крепление я без понятия, хорошо что сам диск не пострадал и без царапин
- Достоинства:
- Игра впринцыпе интересная
- Недостатки:
- Диск в коробке выпал из крепления и болтался
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ігра і диск норм, але зламана упаковка, і це не видно було поки не зняв заводську плівку вдома
- Недостатки:
- Зламана упаковка
- Александр П***Продавец: Rozetka
Вряд-ли игра плохая, а вот розетка) Мне 20 октября в день релиза звонит поддержка Розетки, и говорит мол наш курьер не успел просто забрать товар из Киева, и не получается 20 привезти.. Это что за халатность?
- Недостатки:
- Этот сайт
- Євген З***
Такая же тема, выдачу заказа перенесли на завтра . Дизреспект