Отзывы покупателей о Мышь Marvo G941 USB Black

Оценка пользователей 4.25/5
  • Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

MARVO G941 із сенсором PAW3327 залишає після себе позитивне враження. Новий сенсор гарний, матеріали корпусу приємні, корпус не скрипить і продавлюється. Є невеликі причіпки до інформативності колеса, та й кабель хотілося б з паракорду, а не в жорсткому обплетенні. За сукупністю якостей – це непогана миша з перевіреним часом сенсором.

Достоинства:
    Сенсор PixArt PAW3327, мікроперемикачі Huano Blue Shell під основними клавішами, яскраве RGB підсвічування
    Недостатки:
    Не можна налаштувати висоту відриву сенсора

Доброго дня, Андрій!
      Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась мишка Marvo G941 USB. Бажаємо гарного досвіду у користуванні нашим товаром.

• Стас К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В мене велика рука і ця мишка ідеально підійшла, якість дуже гарна за таку ціну, кращу мишку за такий бюджет важко знайти, імхо!

Достоинства:
    Розмір, ціна, приємні на дотик матеріали корпусу миші
    Недостатки:
    не виявив

Вітаємо, Стас!
      Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку. Ми раді, що миша MARVO G941 відповідає вашим очікуванням і підійшла вам за розміром. Користуйтесь з легкістю та задоволенням!
      Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сьогодні перший день, як придбав цю кайфову мишку, тому як для першого дня користування все чудово: якісний сенсор, чудово збірка, є наліпка с лого бренду в коробці, якість підсвітки чудова, якісний провід.
    Колись купував цього бренду мишку (приблизно три роки тому, в неї була інша модель, але бренд MARVO), після трьох років користування перебився провід, що я вважаю цілком ок, для такого часу експлуатації, а стосовно миші як працювала, так і працює, а по користуванню саме цією, то вона ще більш грамотно виконана конструкційно, провід більш елестичніший, більш крутий драйвер і яскравіша підсвітка RGB.
    Розетка, як завжди на висоті, доставила в магазин вже на наступний день з дня мого замовлення.

Достоинства:
    Вважаю - кращий вибір, за цю ціну на сьогоднішній день, серед мишок для геймінгу.

Добрий день, Юрій!
      Вдячні вам за відгук та вибір мишки бренду MARVO. Ми раді, що вам сподобалась наша мишка, яка задовольнила ваші потреби. Отримуйте задоволення від гри та роботи з нею. Бажаємо перемог. Користуйтесь із задоволенням.

• Ломакин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В которой есть подсветка, Но не RGB, а фиолетовая. Ну и возможность программирования клавиш тоже вроде бы есть, Но никто не знает где софт и драйвера. Да, и левая боковая кнопка( одна из двух) просто нажимается. Ничего не происходит. Купил здесь, пытаюсь вернуть.

Достоинства:
    Просто офисная мышка. Всё
    Недостатки:
    В описании указаны RGB подсветка и программируемые кнопки. Подсветка становится RGB на мгновение, когда нажимаешь на кнопки смены значений dpi. Всё остальное время светит не мигающим постоянным фиолетовым светом. Отключить это или изменить нельзя. Программируемые кнопки. В упаковке никаких ссылок или драйверов. Ничего. На оф. сайте тоже.
    • Нікіта A***

На коробке есть QR код софта

Нікіта, дякуємо за інформацію.
      Ви все вірно написали, на упаковці є QR-код скануючи який вас переправляє на сторінку офіційного сайту, де користувач може скачати ПО для налаштувань маніпулятора.

• Роман Ш***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Тут драйвер: ссылка

• Виталий
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Удобная мышь для средних и больших рук. Приятная на ощупь. На коврике обрывов не заметил

Достоинства:
    Качественный сенсор, сборка, матовый пластик