- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самые лучшие прокладки. Рекомендую всем, кто думает о своем здоровье. У меня часто была молочница и прочий дискомфорт при использовании дешёвых прокладок. Я попробовала этой фирмы и осталась очень довольна ими! Теперь беру только этой фирмы дневные и ночные.
- Достоинства:
- Мягкие, натуральные, хорошо держаться на белье, не вызывают раздражений и прочего дискомфорта.
- Недостатки:
- Цена)
- Александра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупаю уже второй раз. Ни аллергии, ни молочницы, реально натурель продукт
- Достоинства:
- Для тех, кто заботится о своём женском здоровье, подходит идеально
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові прокладки, ніяких протікань з ними ні разу не було. Поверхня приємна до тіла, хоча буває крильця відклеюються від білизни.
- Достоинства:
- екологічні
- Недостатки:
- мало штук в упаковці
- Дар'я Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Постійно купую саме ці прокладки. На Розетці завжди приємна ціна.
- Достоинства:
- Ціна, якість, добре вбирають рідину
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень понравились
- Вагнер А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качественные, легкие, приятные! Просто рекомендую!!!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращі! Не могла користуватись пластиковими з масмаркету, «сиділа» на тампонах. Мʼяка поверхня, добре тримаються на білизні, шикарно поглинають вологу, рідина не стікає «як з гуся вода», особливо вночі коли тіло в горизонтальному положенні. Ще й екологічні! Тампони цього виробника теж дуже хороші (купувала без аплікатора).
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже люблю ці прокладки. Іноді вирішую зекономити, але все одно повертаюся до них.
Так, вони гірше і менше вбирають, на перший день-два вони не підійдуть. Але при помірних виділеннях вони оптимальні, якщо міняти регулярно. Відсутній парниковий ефект, не сушать слизову. Відчуття, наче і немає прокладки, а не як шматок прілого целофану, а це стосується будь-яких звичайних прокладок, навіть дорогих. Плюс, вони не містять відбілювачів і не псують мікрофлору.
Бонус - менше навантаження на природу.
Так, вони дорожчі, але я сприймаю це як інший товар і вклад в здоров'я. Як фільтрована вода замість проточної.- Достоинства:
- Немає парникового ефекту, без відбілювачів. Оптимально, якщо є хронічні проблеми з жіночим здоров'ям
- Недостатки:
- Не підійдуть в перший день-два, при активних виділенях
- Зайцева В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємні на дотик.Крильця чомусь відклеюються швидко і прокладка може заминатися.
В мене все проходить не обільно,але в перший і другий день змінювала частіше,ніж свій улюблений лібрес 'алое та ромашка'.
Дівчата пишуть про перевагу,що немає 'парнікового ефекту'-в мене немає його при моїх звичайних,якщо вчасно все змінювати.
Особисто мені не дуже приємне було відчуття мокрої поверхні,вже навіть через 1,5 години.
Так,вони приємні на дотик,але більших переваг не відчула.- Достоинства:
- Приємні на дотик
- Недостатки:
- Не дуже поглинають навіть в нормальному режимі.
- Анастасия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все бы хорошо, но готовтесь, что пачка уйдет за 2 дня максимум. ОЧЕНЬ низкая впитываемость, даже при очень частой смене, ощущение лужи. Я не вижу никакого смысла в их "натуральности", если они не выполняют свое прямое предназначение.
- Ксения Л***
ну в мене пачка уходить за три рази....це все індивідуально. коли перейшла на натуральні прокладки то і місяцні стали легше
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На уровне дешевого масмаркета
- Недостатки:
- За такую цену можно купить намного лучше
- РазочарованаПродавец: Rozetka
Просто ужас. Выброшенные деньги. Не ведитесь на натуральность и прочие рассказки. Самая дешевая Белла и то больше может чем "это".
- Достоинства:
- достоинств нет
- Недостатки:
- весь товар является недостатком
- ИринаПродавец: Rozetka
Добрый день. Какая страна производитель? Не указано...
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приїхали прокладки упаковка розірвана, помʼята, таке враження що нею грали у футбол.