- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришло время этого обогревателя, сидим без отопления, вроде все работает, НО! Когда он в вертикальном положении языки пламени выходят за решетку и очень сильно греют корпус, хотя на керамической горелке пламени не должно быть вообще по идее. Вопрос это нормально, и на сколько хватит корпуса если он будет все время греться открытым огнем???
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Корпус металевий і він довго прослужить. Але так не має бути. Після розігріву керамічної частини слід зменшити подачу газу, щоб полум'я не виривалось за межі пальника.
- ЄФРЕМОВ М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для військових саме то. Швидко обігріває маленькі приміщення.
- Недостатки:
- Розмір
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре працює!
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обігрівач працює добре, пʼєзопідпал працює!!! Якість сподобалась, а ще і гарантія...на РОЗЕТЦІ безпечно купувати, все чудово...
- Недостатки:
- Тільки полум'я виходить за решітку, але може так і повинно бути)
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное качество
- Андрей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Олександр Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм, за ці гроші чудова річ...
У мене використання де тільки можливо, і в авто поки стою на місці і у гаражі гріюся, і воду на чай кипятив..
Мені особисто подобається і да я у авто привідкриваю трохи вікно для притоку свіжого повітря і подалі від стелі і тканин ставлю і 5 зірочок..- Достоинства:
- Економно, зручно переносити за ручку..
Працює
- Дмитро У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гріє гарно,але мені прийшов схожий на б/у,задири на корпусі,пьєзо підпал не працює…Я військовий займатися поверненням не має часу,для мене і так буде.А ви перевіряйте.
- Владимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює п'єзопідпал
- Достоинства:
- Несу задавать по причине брака
- Недостатки:
- Непрацює п'єзопідпал
- Чайковская Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарно гріє.
- Роман Н***Продавец: Rozetka
Не працює п'єзопідпал! Як по інструкції балон встновлено, тягну за ручку запобіжника і повертаю кран газу. П'єза взагалі не видає іскри...
- Недостатки:
- Не працює п'єзопідпал!
- Роман Н***
Через 7-10 діб повернули кошти.