Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Портативный газовый обогреватель/плита Mastertool с адаптером для бытового баллона 1.3 кВт 100 г/ч 42 Bar G30/G31 I3B/P (50) (44-5110)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Юрій К***

Пришло время этого обогревателя, сидим без отопления, вроде все работает, НО! Когда он в вертикальном положении языки пламени выходят за решетку и очень сильно греют корпус, хотя на керамической горелке пламени не должно быть вообще по идее. Вопрос это нормально, и на сколько хватит корпуса если он будет все время греться открытым огнем???

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Корпус металевий і він довго прослужить. Але так не має бути. Після розігріву керамічної частини слід зменшити подачу газу, щоб полум'я не виривалось за межі пальника.

• ЄФРЕМОВ М***

Для військових саме то. Швидко обігріває маленькі приміщення.

Недостатки:
    Розмір
  • Світлана Р***

Добре працює!

• Світлана Р***

Обігрівач працює добре, пʼєзопідпал працює!!! Якість сподобалась, а ще і гарантія...на РОЗЕТЦІ безпечно купувати, все чудово...

Недостатки:
    Тільки полум'я виходить за решітку, але може так і повинно бути)
  • Олексій П***

Отличное качество

• Андрей Е***
  • Олександр Є***

Норм, за ці гроші чудова річ...
    У мене використання де тільки можливо, і в авто поки стою на місці і у гаражі гріюся, і воду на чай кипятив..
    Мені особисто подобається і да я у авто привідкриваю трохи вікно для притоку свіжого повітря і подалі від стелі і тканин ставлю і 5 зірочок..

Достоинства:
    Економно, зручно переносити за ручку..
    Працює
  • Дмитро У***

Гріє гарно,але мені прийшов схожий на б/у,задири на корпусі,пьєзо підпал не працює…Я військовий займатися поверненням не має часу,для мене і так буде.А ви перевіряйте.

• Владимир А***

Не працює п'єзопідпал

Достоинства:
    Несу задавать по причине брака
    Недостатки:
    Непрацює п'єзопідпал
  • Чайковская Л***

Дуже гарно гріє.

• Роман Н***
    Продавец: Rozetka

Не працює п'єзопідпал! Як по інструкції балон встновлено, тягну за ручку запобіжника і повертаю кран газу. П'єза взагалі не видає іскри...

Недостатки:
    Не працює п'єзопідпал!
    • Роман Н***

Через 7-10 діб повернули кошти.