- Анжеліка М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Відмінна якість.
Волосся не обтяжує, стає шовковистим. - Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Товар соответствует описанию
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Прийшов зовсім інший товар поспішала та відразу не помітила . Дарма витрачені кошти
- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарна олійка
- Наталия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Працює
- Юрьева А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже сподобався запах, має ефект зволоження, волосся блискуче та легке, задоволена на 100%
- Достоинства:
- Запах
- Галина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Добре зволожує
- Достоинства:
- Не обтяжує волосся
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Олія на трієчку - ні хороша, ні погана. Купувала, як подарунок собі. За більше ніж три тижні використання не помітила жодних змін. За такі гроші вона б мала шось зробити із обіцяного, але нажаль не сталося. В мене світле висвітлене волосся. І добре що вона не зробила гірше.
Аромат присутній, але не різкий, і на волоссі довго не тримається.
Я перепробувала дуже багато різних олійок і дешевих і дорогих, всі вони приблизно однакові. Ця не виняток і дива не відбулося. Олія з Avon була і то більш ефективнішою.- Недостатки:
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Запах дуже сподобався, ефект зволоження для мого сухого волосся хоч і не достатній але є
- Достоинства:
- За допомогою піпетки чудово регулювати необхідну кількість засобу. Аромат приємний.
- Недостатки:
- Поки не відмічаю.
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Чудовий, гладке та слухняне волосся від нього. Досить однієї дві краплі.
- Сова Л***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже корисна штука і мені сподобалося Якщо правильно використовувати то все буде добре)
- Достоинства:
- Класна штука