Отзывы покупателей о Профессиональная крем-маска Matrix Total Treat для питания волос 500 мл (884486475473)
- AI аналіз відгуків92 відгуки: 79% позитивних, 12% нейтральних, 9% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Кристина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сделала для себя один важный вывод: когда ничего не ожидаешь, тогда всё хорошее случается) То же самое у меня произошло с этой маской. Стандартная тема, посоветовала парикмахер, купила, чтоб как говорится, волосы мягкими были. Год страдаю от сильного волосопада (после антибиотика). Перед войной пошла к трихологу, 3 месяца следовала всем её указаниям: пила пилюли, мазалась, пшикалась. Результата - ноль. После каждого мытья можно парик собирать из волос. После маски Матрикс их стало меньше в сливе. Оставляю маску на голове на минут 20-30, не меньше. Наверное можно и под кулёк для эффекта «чтоб наверняка». Делаю пару раз в неделю. В совпадения не верю, а значит именно её заслуга. Ещё совет: у кого сильно сыпятся волосы и не успевают расти новые - купите репейное с красным перцем. Можно скомбинировать с каким-то другим более лёгким маслом для волос типа масло Усьмы, Амлы или Моринги, и тоже делать маски на пол часа. Это для роста и блеска. И также против выпадения.
PS: Кстати, огромный плюс покупки на Розетке - бесплатно в отделение и подарочек в виде бальзама этой же фирмы!- Ліна Б***
Дякую за детальний відгук, мене саме і цікавило чи укріплює маска корені волосся. Також з власного досвіду можу порадити для укріплення коренів волосся реп'яхову олію, аптечна назва рицинова, колись нею вії укріплювати.
- Марта З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска не погана. Не впевнена, що виправдовує ціну… Волосся блонд стало більш м‘яке і блискуче. Більше особливо нічого не помітила. Чи куплю повнорно? Сумніваюсь.
- Достоинства:
- Густа і добре зволожує
- Недостатки:
- Немає чогось в ній особливого
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давненько хотіла спробувати цю маску, начиталась відгуків і не пошкодувала. Волосся м'яке, ніжне. Для мене важливо, щоб не був нав'язливий запах, бо тоді голова буде боліти. Зараз відмінний, ледь ледь відчуваю. В мене волосся дуже ламке, після блонду і ця маска найкраща, яку я брала. Помила голову, підсушила кінчики, нанесла маску на середину волосся та кінчики і 20 хв так тримала, потім змила. Маску я використала лише раз, але це любов із першого нанесення. Це перший продукт від Matrix, який я спробувала і задумуюсь спробувати шампунь для фарбованого волосся
- Достоинства:
- Консистенція густа, економна, ціна чудова, запах ледь відчутний
- Недостатки:
- Не знайшла
- Дар'я Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь цією маскою років 3-3,5. Кращої ще не пробувала. Волосся живе, має блиск і, головне, не плутається. Раджу до неї взяти олійку для кінчиків (зелений флакон) - має чудовий аромат. А ще краще спрей 12в1 (рожевий), це моє нове відкриття, волосся бомбічне після нього. Я взагалі раджу цей бренд, на постійній основі користуюсь ним близько 1,5-2 років. Перепробувала багато їх шампунів. Все ж таки, коли користуєшся доглядом однієї лінійки, волосся виглядає значно краще.
- Достоинства:
- Гарно живить волосся, дає блиск
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска просто супер! Одна з кращих. Густа, але добре вбирається. Волосся розгладжується, стає еластичним, гладеньким та блискучим. Запах приємний, солодкуватий. Дрставили швидко.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раніше користувалась цією маскою і мені подобалось, тому вирішила знову купити.
Замовляла раніше на інших сайтах і вона завжди приходить без захисної плівки , тому це мене не здивувало. Аромат і консистенція, відповідають попереднім замовленням на інших сайтах, тому до продукту питань немає.
Доставка швидка, але шкода, що термін резерву всього 3 дні, іноді важко вкластись в такий термін.- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Термін резерву
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраща маска з усіх, що пробувала.
Рекомендую - Антоніна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер живлення, беру для роботи в салон як швидкодіючий ефективний засіб для розплутування будь якого волосся
- Достоинства:
- Живлення
- Недостатки:
- Не для тонкого короткого
- Дора П***
А чому не для тонкого короткого?
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже файна маска для волосся
Мені подобається
Буду замовляти ще
Не лінуйтеся потримати більше 5 хвилин
Ефект буде шикарний - ВероникаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска дуже класно живить волосся. Воно у мене пористе, але після маски рівне, наживлене і гладеньке. Затримує вологу у волисині, візуально видно наче волосся темніше після догляду
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго дивилась на цю маску і нарешті ціна трохи впала і я її придбала. Користувалась разів 3, але мені вона вже подобається. Вона дуже густа, тому вистачить надовго. Для пористого волосся підійшла.
- МарінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска - бомба! Без перебільшення
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска просто шикарная.Волосы после неё ухоженные .Рекомендую!
- Достоинства:
- Волосы после неё супер!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто обожаю Matrix. Пользуюсь не первый год. Волосы после нее очень "ухоженные".
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска просто супер! Ефект є одразу після першого використання: волосся виглядає доглянутим. Дуже задоволена!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска реально гарно працює. У мене висвітлене волосся, сухе. Гарно зволожує, потрібно небагато. Наношу і втираю в волосся по всій довжині і залишаю хвилин на 10. Пробувала багато різних і з вищого цінового сегмента, але ця точно не уступає за якостями дорогим.
- Достоинства:
- Вирівнює , гарно зволожує. Великий об’єм упаковки
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна маска.Волосся після неї має приємний запах.Мало потрібно для використання.Раджу.
- Достоинства:
- Залщадлива
- Алина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша маска!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сухе освітлене волосся стало м'яке, не плутається. Як на мене дуже густа, не зручно наносити на довге волосся.
- Малушко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за оперативність доставки та чудову якість товару
- Достоинства:
- Дуже гарна маска для волосся
- Недостатки:
- Не знайшла
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска просто неймовірна і приємна ціна
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова маска для фарбованного волосся, беру не вперше.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска чарівна!!! В мене густе і тонке волосся , яке після миття розпушується як кульбаба) але після використання цієї маски,волосся не стирчить в різні боки, стало більш слухняне.
- Недостатки:
- Не виявила
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У меня пористые,длинные и натуральные волосы. Это второе моё знакомство с продукцией Matrix — и я опять в восторге. Не возлагала на маску никаких надежд. До этого спокойно пользовалась продуктами ценового сегмента пониже. После любых хороших масок — волосы смотрятся плотнее, легче рассчитываются и т.д. Но Matrix приумножил эти эффекты раз в 5. Это очевидно и заметно в сравнении. Ощущение, как после салона — только лучше.
- Достоинства:
- После применения волосы выглядят шикарно (без преувеличения), появляется приятный блеск. Точно стоит своих денег, небольшой расход. Легкий ненавязчивый аромат.
- Недостатки:
- Отсутствуют!!!
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша маска для тих в кого дуже пошкоджене волосся
- Віталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після першого користування волосся блискуче, гладеньке. В мене фарбоване , результативно.
- Яковлєва Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала маску вперше. Вже декілька тижнів користуюся. Маска чудова,густа,має приємний аромат. Волосся після неї живе і доглянуте,легко розчісується.
- Достоинства:
- Хороша маска,волосся після неї доглянуте і живе
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Афігєзна маска, це найкраще що було з моїм волоссям , гарно зволожує, живить, в мене хвилясте і локони ідеальні не пушаться рекомендую і буду замовляти і на далі
- Анжеліка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска
- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучшая маска для моих волос.
- Альона Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая маска, хватает на долго
- Достоинства:
- Питательная
- Недостатки:
- Их нет
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска топ!
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моя улюблена маска, одна з найкращих особливо для блонду
- Анна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска дійсно класна. Маю сухе, пористе, хвилясте волосся і для нього ця маска підійшла ідеально. Гарно зволожує волосся.
- Рукомеда Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная маска
- Достоинства:
- Если подержать до 10 минут очень классно питает волосы
- Юлия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Супер