Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Ортопедический матрас Delight Coco Massage 80x200 см (Coco_Massage_80х200)

Код:  551925369
Оценка пользователей 4.9/5
  • Отзывы про товар продавца DLGH
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DLGH. Популярные размеры: 120x190. Высота: 20

Матрасом задоволені.Зручний,комфортний.Відповідає своїм характеристикам.Не надто твердий,набуває форму тіла під час сну.Не відчуваєш ніякого дискомфорту.Рекомендую.Доставили швидко.

Достоинства:
    Зручність.
    Недостатки:
    Ніде не вказано,що матрас транспортується у зкрученому вигляді,завакуумовано.Могли не замовляти адресну доставку.А то у Нової Пошти ціни космічні.
  • Віталій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DLGH. Популярные размеры: 180x200. Высота: 20

Матрац хороший, середньої жорсткості. Доставка швидка. Продавець дуже відповідальний (залагодив ситуацію з доставкою, яка виникла у моєму випадку). Рекомендую всім, у мене залишилися позитивні враження як від товару, так і від комунікації.

Достоинства:
    Швидка доставка, хороша якість, клієнтоорієнтованість
  • Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DLGH. Популярные размеры: 120x200. Высота: 20

Супер, дуже сподобався матрас.

Достоинства:
    Зручно спати
  • Ярослава
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Гарний матрац, але він скоріше за все не середній, а жорсткий. Та за місяць звикли. На сайті вказано, що він 20 см висотою, а насправді 19, що і написано на бірці матрацу. Доставили точно у вказані терміни.

Дякуємо за відгук, приємного користування та солодких снів!)

• Игор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 20

Матрас привезли в обещанный срок. Первое впечатление на отлично. Качество хорошее. Ну а появятся вмятины на нём или нет покажет время. Сразу отмечу, для людей, которые весят 50-60 кг. матрас будет жёстким. У нас сын аутист под 95 кг. сидит на одном месте, приходится переворачивать матрас каждый день. Спасибо продавцу !

Дякуємо за відгук! Гарного вам відпочинку!)

• РОНАЛДУ К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x200. Высота: 20

Хороший матрац. Надіюсь прослужить довго.

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 20

Матрац дуже хороший, твердий, спочатку треба звикнути, а так зручно та корисно зпати

Достоинства:
    Матрац якісний
    Недостатки:
    Доставка Розетки. Проблема не в тому що довго, а в тому що термін зміщувався раза 4. Треба враховувати, що термін може подвоїтися, щоб потім не засмучуватись.
  • Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 20

Гарна якість , трішки жорсткий але не критично!

Вітаємо, Ірина! Щиро вдячні Вам за вибір та відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені матрацом!

• Олена П***

Жорсткість на 4
    Нам сподобався
    Швидка доставка
    Прийшов у прямому вигляді добре запакований у щільну плівку

• ІГОР Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x190. Высота: 20

Взяли вже другий, подобається.

Достоинства:
    Якість, жесткість.
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо вам за відгук! Приємного користування та солодких снів!

• Дара
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x190. Высота: 20

Матрац гарний. Маю хронічні болі в спині і операцію на хребті тож умови сну критичні. Спочатку здався жорстким як полиця в купе (важу 65кг) але потім він якось підлаштовується , прогинається під тіло. І стає комфортно. Хлопець важить 90кг, користуємося кілька місяців - вмятин поки нема матрац як новий.

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    Трохи жорсткуватий

Дякуємо за відгук! Так дійсно, безпружинні моделі матраців є більш жорстка порівнюючи з пружними і має властивість підлаштовуватися. Бажаємо вам міцного здоров’я та комфортного відпочинку!

• Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 20

Дуже гарний матрас

Дякуємо за відгук! Приємного користування та солодких снів)

• Анатолій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Гарний матрац. В міру жорсткий, те що треба.

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що вам підійшов матрац. Нехай сон буде міцним і приємним!

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 20

Матрац дуже класний, дитина задоволена, для спини просто супер!

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 20

Малий період пройшов з моменту покупки але перші враження позитивні. Трішки жосткий, але я таке люблю.

• Данил Д***

Хороший

• Шамрай Я***
    Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 20

Хороший матрас.

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобався матрас! Приємного користування!

• александр м***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 20

Матрас гарний, взяли 3 шт різних розмірів, по жорсткі мені здається що більше жорсткіший чем середній, але дуже комфортний

Достоинства:
    Зручний, комфортний
    Недостатки:
    Продавцем на сайті заявлена висота 20см, а на етикетці 18см
    • Вадим Д***

А ви самі міряли? Скільки насправді висота?

Дякуємо за відгук! Приємного та комфортного відпочинку!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 20

Использую 5 месяцев, я вешу 82 кг при росте 190, матрас не промялся нигде, для многих может показаться жёстковатым, но мне такой материал понравился

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 20

Дуже зручний.

• Світлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Замовила матрац, відправили його майже одразу. Тут питань в мене немає. Відправка чудова але... Розумію що на сайті не вказано в якому вигляді він буде відправлений ( або я звичайно не уважна) але я чомусь думала що він буде завакумований в рулоні... а на справді він приїхав як є, просто в 2х пакетах. Одна плівка була розірванна. В результаті є забруднення на самому матрасі... Я розумію що можливо при відправці пакування було цілим, але максимально неприємно.

Достоинства:
    Швидка відправка, матрац відповідає опису на сайті
    Недостатки:
    Погане пакування, в результаті є забруднення самого матрацу

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 20

Доставка - все ок.
    У використанні приблизно четвертий місяць. Від жорсткості нічого не залишилось. Моя вага 103кг. Часом, зі мною сплять діти- їм подобається. То ж, на мою скромну думку, цей матрац до кг 70- при такому навантаженні жорсткість зберігатиметься довше.

• Александр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 20

Замовлення було оформлене 3 числа. Його відтермінували вже тричі з сьогоднішнім. І чомусь завтра я також отримую сповіщення що термін перенесено. Я знав Розетку як магазин який сумлівно ставиться до своїх обов'язків тепер мабудь треба це відношення змінювати.

Достоинства:
    Не відомо
    Недостатки:
    невідомо