- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 005 Misty Onyx Colour Expert Soft Touch Max Factor
Отличные тени
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 005 Misty Onyx Colour Expert Soft Touch Max Factor
Раніш брала таку палетку, були краще. Зараз мені тіні не сподобалися, якість змінилася.
- Достоинства:
- Зручне пакування. Гарний зовнішній вигляд. Колір співпадає з фотографією.
- Недостатки:
- При нанесенні на повіки тіні ледве видно, майже прозорі.
Вітаємо, шановний клієнт!
Нам дуже шкода, що Ваші очікування від покупки не виправдалися.
Декоративна косметика ТМ MaxFactor в інтернет-магазині Rozetka є оригінальною.
Просимо зауважити, що інтенсивність тіней для повік може змінюватись в залежності від техніки нанесення, використання бази під макіяж, а також стану шкіри повік.
Щоб отримати більш інтенсивний колір, перед нанесенням тіней знежирте повіки, щоб тіні краще трималися та мали більш інтенсивний колір.
Також, використовуйте вологий пензлик для нанесення тіней або спробуйте наносити тіні шарами, даючи кожному шару висохнути перед нанесенням наступного.
Щиро бажаємо Вам тільки гарних вражень від подальших покупок з Rozetka.
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Colour X-Pert Soft Touch Pallete 004 Veiled Bronze
Якість гарна, а кольори трохи розчарували. Номер 04
- Мирослава Б***Продавец: Rozetka. Оттенок: 005 Misty Onyx Colour Expert Soft Touch Max Factor
Купувала не тут 005 Misty Onyx. Відтінки насичені, шимер дуже делікатний, відтінки гармонійні між собою, розтушовуються добре Для сіроокої брюнетки ідеальні.