- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Masterpiece Nude Palette 01 Cappuccino Nudes
Якісні, дружині дуже сподобалися
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Masterpiece Nude Palette 01 Cappuccino Nudes
Все чудово! гарна якість!
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Masterpiece Nude Palette 03 Rose Nudes
Отличные тени!Не осыпаются,хорошо и раснлмерно наносятся
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Masterpiece Nude Palette 01 Cappuccino Nudes
Товар відповідає опису, гарно запаковано, є всі наклейки, термін придатності. Все чудово
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Masterpiece Nude Palette 01 Cappuccino Nudes
Дуже класні!
- Достоинства:
- Не скачуються, гарно лягають і тримаються цілий день
- Недостатки:
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Masterpiece Nude Palette 03 Rose Nudes
Замовлення отримала,палетка класна,добре тримається протягом дня
- Достоинства:
- Гарно пігментована
- Недостатки:
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Masterpiece Nude Palette 03 Rose Nudes
Красивая палетка.
- Достоинства:
- Приятная бархатная текстура.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: ShopPion
Було дуже неприємно! Товар на подарунок , а упаковка дуже поцарапана . Але виходу не було , прийшлось забрати , бо потрібні були інші позиції із посилки
- Продавец ShopPion
Юлія, шкода, що склалось таке враження та дуже дякуємо, що повідомили нам про це!
Нам важливо розібратися в ситуації, тому передали інформацію відділу контролю якості, обов'язково вирішимо це питання
- Наталя Б***Продавец: JEWELY SHOP
Дуже гарні кольори і упаковка (футляр).
- Достоинства:
- Якісь, палітра
Отзывы про товар продавца Rozetka
Отзывы про товар у других продавцов