Отзывы покупателей о Универсальная коляска трансформер 3 в 1 Maxibaby IQ Beige (90_878)

Оценка пользователей 4.13/5
  • Анастасія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Коляска прийшла вчасно,в коробці в розібраному стані.Чоловік зібрав досить швидко.Візуально дуже сподобалась.Наскільки вона зручна у використанні покаже час...

Достоинства:
    На вигляд дуже гарна та повністю укомплектована.3 в 1,підстаканник,дощовик та москітна сітка.
    Недостатки:
    Поки що не знайшли
  • Олександра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Коляска просто супер. Ціна приємно дивує. Дитинка забезпечена всім, і люлькою і прогулкою і автокріслом

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Придбали і пожалкували. Автокрісло не підходить з 0, а у коляски амортизація як у візка з супермаркета. Не раджу

• Аня Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Коляска, дуже гарна та якісна все чудово.Рекомндую

Достоинства:
    Легка та комфортна
  • Олександра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Товар хороший, коляска легенька, дуже класно маневрує. Мінус в тому що важко защіпчити чохли на прогулянковий блок

• Ганна П***

Отличная коляска всем рекомендую

Достоинства:
    Отличное качество.
    Недостатки:
    Недостатков нет.
  • Дарья Б***

Дуже класна коляска! Покупкою задоволена

• Дмитрий Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Гарна, удобна

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Товар прийшов не новий, коляску вже збирали, відповідно не забирав

Доброго дня.
      Мене звуть Юрій, я постачальник цієї коляски.
      Товар не новий.......
      Такого не може бути.
      Місяць тому ми тільки отримали цей товар.
      Цього кольору взагалі давно немає, це ходовий колір. Ця коляска з нового приходу.

• Валентина Т***

Все працює чудово

Достоинства:
    Легка в управлінні
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Антонина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Швидко доставили, легко зібралась. Вона найкраща ніж ті які у нас були, дуже зручна і компактна

Достоинства:
    Легко збирається і легка у вазі

Дякую!!!!

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

А ещё в посылке в неполной комплектации,на аытолюльке обнаружена маленькая дырочка,мне интересна всем так везёт как мне?!или потому что посылка отправлялась в Херсон?!а здесь и так сойдёт?!

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Сегодня забрала посылку,и дома как выяснилось в коробку не оказалось зимнего блока???!!!как так??? очень прикольно на 9 месяце попадать в такие ситуации!

Недостатки:
    Ужасный запах,плохо снимается столик.
    • Антонина Г***

А ви вирішили це питання?

• Катерина П***

Це трансформер. Люлька трансформується в прогулянку. Подивіться відео огляди...

• Леся Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Дуже легка та маневренна. Ціна хороша, якісна!

• Сторожицкая Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Легка, зручна, Не воняє! Дійсно 3в1, легко зрозуміло збирається. Комплектація як і о описані все є . Ми задоволені . Дивились інші трохи дорожче але там більш трансформери 2в1, а не 3. То тут дійсно 3в1!!

Достоинства:
    Якісна, легка, функціональна,маневріна, дійсно 3в1 .
    Недостатки:
    Покі нема , поїздимо подивимось
    • Віта Ц***

Як коляска в користуванні?

• Сторожицкая Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Гарна якісна за таку вартість, дійсно 3в1, бо бачила дорожче але «типу» 3в1, більш трансформери були 2в1. Ця дійсно 3!
    В відео все викладаю

Достоинства:
    Гарна, якісна, легка, маневрена, функціональна, дійсно 3в1
    Недостатки:
    Покі не побачили
  • Тетяна П***

Все сподобався

• Анна Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Коляска справді дуже погана , я дуже багато разів пожалкувала що купила, ми нею користувались 4 місяці і завили набагато кращу

Недостатки:
    В цій колясці дуже багато недоліків, навіщо взагалі таке продавати, в цій колясці неможливо дитину возити !!!
    • Вікторія Г***

Повністю погоджуюсь. Нам 7 шукаю нову коляску

• Марія
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Розетка намагалася тричі продати один і той самий товар зі слідами експлуатації (бруд, подряпини, сліди збирання-розбирання, відсутня внутрішня упаковка). Перший раз відмовились і перезамовили, розетка намагалась вдруге продати ту саму одиницю, перезамовили з іншого аккаунту, так на два дні затримували доставку, розказували що "машина в дорозі", поки не дочекалися відмови від другого замовлення і через 5 хв третє вже замовлення "було доставлено до точки видачі" (відповідно та сама одиниця товару). В службу підтримки і в точці видачі було повідомлено причину відмови від товару але його все одно намагалися продати як новий. Такого відношення від розетки не очікували, ще й хамство консультантів у точці видачі

Недостатки:
    Розетка продає товар зі слідами експлуатації замість нового

• Юлія К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отримали коляску ) вона неймовірна… все у комплекті є…) доставка швидка ) швидко зібрали…чекаємо на малюка щоб випробувати її

Достоинства:
    Всі

Дякую!
      Дуже приємно.