- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 100
Сподобався, тримайтеся довго
- Достоинства:
- Стійкий
- Недостатки:
Представник брендуАнна, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про помаду Maybelline New York Super Stay Ink Crayon! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені стійкістю засобу, а вишуканий відтінок 100 дарує Вам упевненість протягом усього дня. Наша унікальна кремова формула у форматі зручного олівця забезпечує невідчутне матове покриття без пересушування губ, а вбудована стругачка дозволяє завжди підтримувати лінію контуру бездоганною. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своїм чарівним макіяжем, красою губ та чудовим настроєм щодня!
- Маркова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 90 Насыщенный розовый
Колір, якість, зволоження
- Достоинства:
- сподобалась, стійка но не сушить
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуЕлена, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що помада Maybelline New York Super Stay Ink Crayon у відтінку 90 стала Вашим фаворитом завдяки ідеальному поєднанню стійкості та зволоження. Ми розробили цю формулу у форматі зручного стіка саме для того, щоб Ви могли легко створювати чіткий контур і насолоджуватися насиченим матовим кольором без відчуття сухості протягом усього дня. Бажаємо Вам насолоджуватися яскравими образами, користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 105
Дуже приємно пахне і дуже зручний у використанні.
Представник брендуВікторія, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір помади Maybelline New York Super Stay Ink Crayon у ніжному відтінку 105! Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили її приємний аромат та зручність у використанні, адже формат стіка-олівця був розроблений саме для того, щоб Ви могли легко та точно нанести колір навіть на ходу. Ми раді, що цей продукт дарує Вам комфорт і задоволення від кожного використання, поєднуючи стійкість до 8 годин та невагому текстуру на губах. Бажаємо Вам чарівності!
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 105
Дуже задоволена і не розчарована
- Достоинства:
- Усі
- Недостатки:
Представник брендуИрина, доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук про помаду для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon у відтінку 105. Ми щасливі знати, що Ви залишилися задоволені результатом і продукт не розчарував Вас. Помада поєднує насичений колір, комфортну кремову текстуру та стійкість, допомагаючи створювати виразний макіяж губ без відчуття сухості. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями та обираєте Maybelline New York!
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 15 Lead The Way
Всегда нравилась, не разочаровала
- Достоинства:
- Цвет, не сушит, норм стойкость
- Недостатки:
Представник брендуИрина, доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та довіру до помади для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon у відтінку 15 Lead The Way. Нам дуже приємно чути, що відтінок Вам подобається, а формула комфортно носиться на губах і не пересушує їх. Ця помада створена для поєднання насиченого кольору, зручного нанесення та гарної стійкості протягом дня. Дякуємо, що обираєте Maybelline New York!
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 95
Хороший запах і текстура.
Представник брендуВікторія, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що Вам сподобалися приємний аромат і комфортна текстура помади для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon у відтінку 95 - вона створена для стійкого та рівного покриття, яке легко наноситься. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 95
Дякую
Представник брендуНаталія, доброго дня! Дякуємо за Вашу високу оцінку! Ми дуже щасливі дізнатися, що помада Maybelline New York Super Stay Ink Crayon у відтінку 95 Вам сподобалась - вона дійсно дарує гарний колір та тривалу стійкість на губах. Користуйтеся із задоволенням! Гарного настрою!
- Аліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 95
Отличная
- Достоинства:
- Стойкая
Представник брендуАліна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що помада Maybelline New York Super Stay Ink Crayon у відтінку 95 Вам сподобалась і радує своєю стійкістю. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Тамара И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 100
Помада понравилась,
- Достоинства:
- Всё устраивает
- Недостатки:
Представник брендуТамара, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що помада Maybelline New York Super Stay Ink Crayon у кольорі 100 Вам подобається і повністю відповідає Вашим очікуванням. Сподіваємося, вона й надалі приноситиме Вам задоволення в макіяжі!
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 90 Насыщенный розовый
Норм
Представник брендуЯна, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Помада Maybelline New York Super Stay Ink Crayon у відтінку 90 поєднує в собі насичений колір і комфортну текстуру, яка легко наноситься і тримається протягом дня. Бажаємо Вам чудового дня!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 95
Моя сама крута і улюблена помада. Стійка, вирівнює тон губ. Користуюсь нею вже 2 роки. Тон 95 для мене самий натуральний, улюблений.
Замовляю у продавця вже тричі.
Рекомендую.- Достоинства:
- Якісна, натуральна, зручна
- Недостатки:
Представник брендуОлена, раді вітати! Дякуємо, що ділитесь своїм досвідом! Нам дуже приємно чути, що помада Maybelline New York Super Stay Ink Crayon стала Вашою улюбленицею на стільки років. Тон 95 дійсно чудово підкреслює натуральну красу губ. Дякуємо за Вашу рекомендацію — для нас це найкраща мотивація створювати ще більше якісних продуктів для Вас!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 15 Lead The Way
Хороша , якісна помада.
- Достоинства:
- Колір, стійкість, зволоження.
Представник брендуЮлія, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що помада Maybelline New York Super Stay Ink Crayon Вам сподобалась. Її стійкість, комфортність та насичений колір — це саме те, що робить її ідеальним вибором для багатьох. Сподіваємось, що вона і надалі буде приносити Вам задоволення!
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 90 Насыщенный розовый
Помада прийшла не того відтінку, що замовляла. Замість 90 прийшов 105 відтінок. Я її відкрила, то вона ще й на вигляд як не нова !?... Можна якось вирішити це питання?
- Достоинства:
- Така ситуація трапилася вперше
- Недостатки:
- Прикро, що так сталось
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 100
Отличная помада, мягко ложится на губы, долго держится.
Представник брендуТатьяна, раді вітати! Дякуємо за відгук про помаду для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon! Нам дуже приємно, що помада Вам сподобалася. Вона справді відома своєю стійкістю та комфортною текстурою. Раді, що Ви задоволені! Користуйтеся тільки із задоволенням!
- ТамараОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 100
Отличная помада
- Достоинства:
- Хорошо ложиться, не сушит, долго держится
- Недостатки:
- не выявила
Представник постачальникаТамара, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що помада для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon стала для Вас чудовою та Ви високо оцінюєте її стійкість, текстуру та формулу. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Фролова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 100
Качество отличное,цвета немного не соответствуют
Представник постачальникаФролова, раді вітати. Вдячні Вам за коментар. На жаль, екран не завжди точно передає колір, через індивідуальні налаштування. Радимо протестувати продукт в офлайн точках продажу, перед замовленням вперше. Ми цінуємо те що Ви з нами, довіру до бренду - Maybelline New York. Бажаємо Вам вдалого дня та всього найкращого!
- Виталик Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 100
Нормальна помада жінка довольна
Представник постачальникаВиталик, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ваша дружина задоволена помадою для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon. Нехай помада дарує тільки приємні враження! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 90 Насыщенный розовый
Стійка помада олівець, по параметру, ціна-якість, на мою думку - найкраща! Легко та мʼяко лягає, на губах майже не відчувається та не сушить. Легко знімається міцеляркою чи іншими засобами. Рекомендую.
- Достоинства:
- Колір, запах, текстура
Представник постачальникаІрина, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Цінуємо Вашу рекомендацію! Ми в захваті, що помада для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon стала для Вас найкращою. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 105
Помадою задоволена
- Достоинства:
- Не пливе
- Недостатки:
Представник постачальникаЕлена, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що помада для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon виправдала Ваші очікування та Ви задоволені результатом. А для фіксації брів спробуйте новинку фіксуючий гель-стайлер для брів Maybelline New York Superlock Brow Glue. Трендовий ефект ламінування брів всього за декілька рухів за допомогою зручної міні-щіточки та формули продукту, яка не склеює брови та дозволяє зробити структуровану та стилізовану форму. Гель має нелипкий, прозорий фініш та стійкість на 24 годин. Гарного Вам дня!
- Чеховская Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 95
Помада сподобалась, гарна якість .
Представник постачальникаТатьяна, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю помади для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! А для створення ефекту драматичного погляду спробуйте стійку підводку-фломастер для повік Maybelline New York Tattoo Liner Ink Pen. Tattoo Liner Ink Pen вдало доповнить будь-який макіяж, забезпечуючи Вам спокусливий погляд. Завдяки суперстійкій формулі засіб миттєво висихає, не розмазується і не відбивається на повіках протягом дня, а Ваш ідеальний мейкап може протриматися до 24 годин. Бажаємо Вам чарівності!
- Юлія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 15 Lead The Way
Колір супер, з розовинкою, не рижить, те що я хотіла! На губах не відчувається.
- Достоинства:
- Колір, текстура, зручність нанесення
- Недостатки:
Представник постачальникаЮлія, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що Ви підібрали той відтінок помади для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon, який Вам пасує та Ви в захваті від результату. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо приємного дня!
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 15 Lead The Way
Помада суперова
- Достоинства:
- Гарно лягає на губи
Представник постачальникаИрина, вітаємо. Ми дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені помадою для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 90 Насыщенный розовый
Давно искала такой цвет довольна
- Достоинства:
- Цвет нежный
- Недостатки:
Представник постачальникаВиктория, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Ми щасливі, що Ви знайшли ідеальний колір. Нехай помада доставляє Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Светлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 90 Насыщенный розовый
Мягкий не сушит губы карандаш -помада .
Представник постачальникаСветлана, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду Maybelline New York. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 105
У мене 105 номер, гарний колір. Довго тримається на губах
- Достоинства:
- Колір
Представник постачальникаАнна, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо те що Ви з нами, довіру до бренду - Maybelline New York. Бажаємо Вам вдалого дня та всього найкращого!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 15 Lead The Way
Моя улюблена помада! Не сушить, не скатується, колір абсолютно мій.
Представник постачальникаКатерина, вітаємо. Щиро вдячні за Ваш відгук, за Ваші теплі слова. Для нас важливо, що помада для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon стала для Вас улюбленою. Бажаємо Вам гарного дня!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 15 Lead The Way
Отличная помада, я очень довольна,красивый цвет и долго держится на губах. Спасибо Розетке за акцию и быструю доставку.
- Достоинства:
- Цвет, долго держится , приятно пахнет
- Недостатки:
- Не вижу
Представник постачальникаМарина, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені помадою. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!
- Екатерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 15 Lead The Way
Крута.
- Достоинства:
- Приємна, гарний колір.
- Недостатки:
Представник постачальникаЕкатерина, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що помада залишила такі приємні враження. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Лыфарь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 15 Lead The Way
Якісний товар
Представник постачальникаЛина, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання помади. Раді, що Вам сподобався продукт та його якість. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
Мне понравилась, красивый цвет, аккуратно ложится, очень приятно пахнет, стойкая
Представник постачальникаМарина, доброго дня! Дякуємо за Ваш позитивний відгук, за довіру до бренду - Maybelline New York. Ми раді, що помада для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon виправдала Ваші очікування і результат Вам до вподоби. Бажаємо краси!
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 100
Хороша помада
- Достоинства:
- Не пересушує, живить губи
- Недостатки:
Представник постачальникаЮлія, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що помада для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon виправдала Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- Бардык В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 15 Lead The Way
Супер помада - чудово лягає, не сушить, красивий колір. Тримається більш ніж пів дня (я багато пью води та кави та чаю, отже це реально класний результат!)
Представник постачальникаВиктория, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що помада для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon стала для Вас чудовою. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 15 Lead The Way
Помада прийшла зломана,перший раз таке,наступного разу буду відкривати на розетці,неочікуванно.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon 15 Lead The Way
Класна помада, не сушить, зручне нанесення.
- Недостатки:
- На даний час ціна на розетці зависока, довелося скористатися іншим магазином
Представник постачальникаОльга, раді вітати. Дуже дякуємо Вам за коментар. Ми щиро раді, що помада виправдала Ваші очікування. Бажаємо Вам чудового дня!
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 100
Одна з найкращих помад.Не сушить губи тримається цілий день.
- Достоинства:
- Стійка,не сушить губи
- Недостатки:
Представник постачальникаІнна, дякуємо за позитивний відгук!
Ми щиро раді, що користування помадою для губ Maybelline New York Super Stay Ink Crayon приносить Вам задоволення!
- Шпаковская Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Super Stay Ink Crayon оттенок 100
Гарний олівець і зручне нанесення