- Неля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 24 - Золотисто-бежевый
Супер тоналка ,користувалася різними але повертаюся до неї,ще й з такою знижкою,дякую Розетці
- Достоинства:
- Гарно зафарбовує недоліки
- Недостатки:
Представник брендуНеля, добридень! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про тональний крем Maybelline New York Affinitone! Нам неймовірно приємно, що серед багатьох варіантів Ви завжди обираєте саме цей засіб, а його здатність бездоганно маскувати нюанси дарує Вам задоволення. Раді, що покупка порадувала Вас ще й приємною знижкою. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ідеальним тоном шкіри та чудовим настроєм!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 16 - Ванильно-розовый
В кого суха шкіра не підходить. Консистенція дуже рідка.
Представник брендуЛюдмила, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук про тональний крем Maybelline New York Афіні Ідеальний тон. Нам прикро, що засіб не повністю виправдав Ваші очікування та здивував своєю рідкою консистенцією. Особливість цього тонального крему полягає в його ультралегкій флюїдній текстурі з вітаміном Е та гіалуроновою кислотою, яка розроблена для створення природного покриття, що підлаштовується під тон шкіри та дозволяє їй дихати. Для будь-якого типу шкіри, а особливо для сухої, критично важливою є правильна попередня підготовка у вигляді базового догляду, підібраного за її поточним станом: нанесення інтенсивно зволожувальної сироватки та крему допомагає згладити лущення та вирівняти мікрорельєф. Також для досягнення бездоганного результату на сухій шкірі ми дуже радимо після догляду скористатися нашим праймером Maybelline New York Grippy - ссылка, який поєднує властивості чіпкої бази та зволожувальної сироватки, надійно утримує вологу всередині клітин та забезпечує ідеальне зчеплення косметики з обличчям. Сам тональний крем у такому разі найкраще наносити не розтираючими, а м'якими притаптуючими рухами за допомогою вологого спонжа - це дозволить уникнути підкреслення текстури, зробить тон невагомим та подарує максимальний комфорт, а також ми радимо струшувати засіб перед кожним використанням. Ми обов'язково передамо Ваші зауваження нашій внутрішній команді, оскільки Ваш чесний досвід допомагає нам ставати кращими!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 03 - Светло-бежевый
Як завжди супер крем.
Представник брендуЛюдмила, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що тональний крем Maybelline New York Афіні Ідеальний тон залишається Вашим незмінним фаворитом і щоразу дарує ідеальний результат. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганним тоном та легкістю нанесення. Користуйтеся з великим задоволенням!
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 02 - Слоновая кость
Жена использует этот тонак много лет, ей очень нравится.
Представник брендуОлександр, доброго дня! Дякуємо за відгук! Ми в захваті, що тональний крем Maybelline New York Афіні Досконалий Тон у відтінку 02 приносить задоволення Вашій дружині та довгі роки користування залишаються комфортними й ефективними. Цей крем створений для рівного природного покриття та догляду за шкірою, тож приємно знати, що він став улюбленим засобом!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 02 - Слоновая кость
Все добре
Представник брендуНаталія, раді вітати! Дякуємо за Вашу високу оцінку! Ми щасливі, що тональний крем Maybelline New York Affinitone у відтінку 02 виправдав Ваші очікування і допомагає досягти ідеального вигляду шкіри. Ваш відгук надихає нас! Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вам натхнення!
- Литвинова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 03 - Светло-бежевый
Спасибо большое!Хороший тональный крем ,консистенция не густая что позволяет хорошо ложиться на лице и быстро впитываеться, удобный в использовании . Мелкие сложности маскирует хорошо.
Представник брендуТатьяна, добрий день! Дякуємо за такий детальний відгук! Нам дуже приємно чути, що тональний крем Maybelline New York Affinitone відповідає Вашим очікуванням. Його легка текстура дійсно дозволяє рівномірно лягати на шкіру та забезпечує природне покриття, приховуючи дрібні нюанси. Раді, що продукт зручний у використанні та приносить Вам задоволення!
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 03 - Светло-бежевый
Хороший тон, не ощущается на коже
- Достоинства:
- Лёгкий, не жидкий, но и не густо1
- Недостатки:
Представник брендуТетяна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що тональний крем Maybelline New York Affinitone Вам сподобався та комфортно відчувається на шкірі. Його формула створена саме для того, щоб рівномірно вирівнювати тон обличчя, залишаючись легкою та природною без ефекту маски. Дякуємо, що обираєте Maybelline New York!
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 02 - Слоновая кость
Правильно підібраний тон - на 100% допомагає проявитися всім позитинив характеристикам тонального крему
- Достоинства:
- Легко розподіляється по шкірі. Гарно тримається
- Недостатки:
Представник брендуНіна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що Вам все сподобалось! Повністю погоджуємось: правильно підібраний відтінок справді розкриває всі переваги тонального крему Maybelline New York Affinitone. Раді чути, що Вам сподобалась його легка текстура, зручність у нанесенні та стійкість протягом дня. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і обираєте Maybelline New York!
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 03 - Светло-бежевый
Идеальный!
Представник брендуСветлана, раді вітати! Дякуємо за Вашу високу оцінку! Ми в захваті, що тональний крем Maybelline New York Афіні Ідеальний тон повністю виправдав Ваші очікування. Його легка текстура забезпечує рівне нанесення та природне покриття, допомагаючи створити бездоганний і свіжий вигляд шкіри протягом дня. Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Святослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 17 - Розово-бежевый
Якісно
- Недостатки:
Представник брендуСвятослав, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що тональний крем Maybelline New York Афіні Ідеальний тон справив гарне враження. Ми створювали його таким, щоб він рівномірно лягав на шкіру, виглядав натурально та був доступним за ціною без компромісів у якості. Користуйтеся із задоволенням і нехай результат тішить Вас щодня!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 03 - Светло-бежевый
хороший крем, не плотный, ложиться ровно, скрывает мелкие недостатки
Представник брендуАнна, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що тональний крем Maybelline New York Афіні Ідеальний тон сподобався Вам своєю легкою текстурою, рівним нанесенням і здатністю делікатно маскувати дрібні нюанси. Користуйтеся із задоволенням! Дякуємо, що обираєте Maybelline New York!
- ЛюдаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 16 - Ванильно-розовый
Стабільна якість, користуюсь багато років
Представник брендуЛюда, вітаємо! Дякуємо Вам за довіру та такий приємний відгук! Нам дуже цінно знати, що тональний крем Maybelline New York Affinitone уже багато років залишається Вашим надійним вибором. Ми й надалі працюємо над тим, щоб якість наших продуктів була стабільно високою. Дякуємо, що залишаєтеся з Maybelline New York!
- Наталя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 03 - Светло-бежевый
Я задоволена
Представник брендуНаталя, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що тональний крем Maybelline New York Affinitone виправдав всі Ваші очікування і подарував ідеальний тон шкіри. Його легка текстура та природний фініш створені для комфортного і рівного покриття щодня. Бажаємо Вам натхнення та краси!
Беру тіль цю фірму і цей номер . Задоволена
Представник брендуЕлена, вітаємо! Дякуємо за Вашу відданість бренду! Раді чути, що тональний крем Maybelline New York Афіні Ідеальний тон став Вашим фаворитом і Ви задоволені результатом. Приємно, коли тональний крем створює комфортний, рівний тон шкіри та довго тримається. Дякуємо, що обираєте нас!
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 42 - Темно-бежевый
Мій улюблений тональний . Відмінок супер.
Представник брендуЕлена, добрий день! Дуже приємно чути, що тональний крем Maybelline New York Афіні Ідеальний тон став Вашим улюбленим! Щасливі дізнатися, що відтінок підійшов ідеально та створює природний, рівний тон шкіри. Дякуємо, що обираєте Maybelline New York! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 24 - Золотисто-бежевый
Гарно лягає на шкіру. Не блищить.
Представник брендуОлена, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі дізнатися, що тональний крем Maybelline New York Affinitone гарно лягає на шкіру та забезпечує матовий, природний фініш. Нам приємно знати, що продукт виправдав Ваші очікування щодо комфорту та вигляду на шкірі. Бажаємо Вам натхнення!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 14 - Кремово-бежевый
Чудовий тональний крем
На шкірі немає відчуття маски та стягнутості.
Перекриває недоліки
Тримається на шкірі обличчя протягом дня.
Дякую- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
Представник брендуНаталія, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що тональний крем Maybelline New York Affinitone виправдав Ваші очікування, подарував комфорт без відчуття маски та забезпечив рівне покриття протягом дня. Раді, що він допомагає створювати природний і рівний тон!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 17 - Розово-бежевый
Дуже гарний та якісний тональний крем. Чудово лягає на шкіру обличчя, тон підійшов ідеально.
Представник брендуОлена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що тональний крем Maybelline New York Affinitone у відтінку 17 ідеально підійшов Вам і гарно лягає на шкіру. Ваші слова надихають! Користуйтеся тільки із задоволенням!
- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 02 - Слоновая кость
Люблю этот бюджетный вариант
- Достоинства:
- Классно ложится цена
- Недостатки:
Представник брендуИрина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що тональний крем Maybelline New York Афіні Досконалий тон відтінку 02 припав Вам до душі і повністю виправдав очікування щодо легкості нанесення та співвідношення ціни та якості. Ваші слова надихають нас!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 16 - Ванильно-розовый
Непоганий крем,перекриває недоліки
- Недостатки:
- Відтінок світліше в реальності
Представник брендуІрина, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Так, на жаль, екран не завжди точно передає колір продукту, це залежить від індивідуальних налаштувань монітору. Радимо перед першою покупкою тестувати засоби в офлайн-магазині, щоб підібрати ідеальний відтінок саме для Вас. Ми цінуємо Вашу думку і завжди прагнемо, щоб Ви були задоволені своїм вибором!
- Алла О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 03 - Светло-бежевый
Купляю не перший рік тональний крем дуже подобається
Представник брендуАлла, вітаємо! Дякуємо за Вашу довіру та багаторічний вибір тонального крему Maybelline New York Affinitone! Ми дуже раді, що цей засіб продовжує відповідати Вашим очікуванням і допомагає створювати ідеальний тон шкіри щодня. Його легка текстура і натуральне покриття — саме те, що потрібно для свіжого та доглянутого вигляду. Дякуємо, що залишаєтеся з нами! Нехай Ваш образ завжди буде бездоганним і комфортним!
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 17 - Розово-бежевый
Крем супер
- Достоинства:
- Дешевше
- Недостатки:
Представник брендуСветлана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що тональний крем Maybelline New York Affinitone ідеально підходить Вам і відповідає Вашим очікуванням щодо якості та ціни. Ми прагнемо створювати доступні та ефективні продукти для Вашого комфорту. Дякуємо, що обираєте Maybelline New York!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 03 - Светло-бежевый
Швидка доставка, хороший тональний крем
Представник брендуЮлія, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що тональний крем Maybelline New York Affinitone припав Вам до душі. Ми щасливі бути частиною Вашого макіяжу! Дякуємо, що обираєте Maybelline New York!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 24 - Золотисто-бежевый
Найкращий тон з блискітками:))
Представник брендуІрина, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що тональний крем Maybelline New York Афіні Ідеальний тон став Вашим улюбленим. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо й надалі насолоджуватися сяйвом і бездоганним виглядом!
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 02 - Слоновая кость
Норм
Представник брендуЯна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Тональний крем Maybelline New York Афіні Досконалий тон створений, щоб надати шкірі природне та рівномірне покриття, приховати нюанси і дарувати свіжий вигляд на весь день. Сподіваємося, він стане Вашим надійним помічником у створенні ідеального макіяжу! Гарного настрою!
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 42 - Темно-бежевый
Подобається цей відтінок тонального. Користуюся не перший рік. Задоволена.
Представник брендуЕлена, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після тривалого використання тонального крему - Maybelline New York Affinitone. Нехай цей продукт і надалі доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 16 - Ванильно-розовый
Крем легкий та зручний у використанні. Якщо починаєш його використовувати, інших тоналок вже не існує. Я його обожнюю!
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Светлана! Щиро дякуємо за такий натхненний відгук про тональний крем Maybelline New York Афіні Ідеальний тон. Нам надзвичайно приємно знати, що засіб став Вашим фаворитом і настільки виправдав очікування. Легка текстура, зручність у нанесенні та природний фініш — саме те, що робить його особливим. Бажаємо Вам і надалі тільки ідеального тону та задоволення від кожного використання!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 14 - Кремово-бежевый
приємно здивована,після дорогих тональних,цей навіть непогана конкуренція)
- Достоинства:
- ціна
Представник брендуІрина, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Нам дуже приємно, що наш тональний крем Maybelline New York Афіні Ідеальний тон Вас приємно вразив. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням. Щасливого дня!
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 24 - Золотисто-бежевый
Користуюся багато років, задоволена
Представник брендуГалина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що тональний крем Maybelline New York Афіні Ідеальний тон Вам підходить і що Ви вже багато років залишаєтесь задоволені! Сподіваємось, і надалі він буде приносити Вам радість!
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 02 - Слоновая кость
Задоволена покупкою , крем мені підійшов .
Доставка безкоштовна на відділення )- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
Представник брендуНаталія, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що тональний крем Maybelline New York Афіні Досконалий тон підійшов Вам і Ви задоволені покупкою. Вдячні Вам також за те, що поділилися своїми враженнями — Ваша думка дуже важлива для нас!
Багато років користуюся нею.
Представник брендуДобрий день, Галина. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо, що Ви з нами вже багато років, Вашу довіру до бренду - Maybelline New York. Нехай тональний крем Maybelline New York Афіні дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам чудового дня!
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 03 - Светло-бежевый
Ідеальний!!! Користуюсь не перший рік. Рекомендую!!!
- Недостатки:
Представник брендуІрина, раді вітати. Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що тональний крем Maybelline New York Affinitone став Вашим ідеальним засобом на довгий час. Його легка текстура та чудова покривна здатність справді роблять його відмінним вибором для щоденного використання. Сподіваємось, він і надалі буде радувати Вас!
- Святослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 16 - Ванильно-розовый
Якісна продукція
- Недостатки:
Представник брендуСвятослав, вітаємо! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок і теплі слова про тональний крем Maybelline New York Affinitone. Ми раді, що Ви задоволені якістю продукту та він Вам підійшов. Щоб досягти ще кращого результату в макіяжі, рекомендуємо спробувати консилер Maybelline New York Fit Me, який допоможе ідеально приховати недосконалості та підкреслити природну красу. Бажаємо Вам приємного користування та гарного настрою!
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 14 - Кремово-бежевый
Користуюсь ним вже років 10, гарно матує
Представник брендуНаталія, добридень. Дякуємо Вам за коментрар та Вашу відданість нашим продуктам Maybelline New York протягом десяти років. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання тонального крему - Maybelline New York Affinitone та всього Вам найкращого!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 09 - Розово-опаловый
Звичайний тональний крем.
- Достоинства:
- Приємна консистенція.
- Недостатки:
- Не маскує пори та зморшки .
Представник брендуАнна, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями про тональний крем Maybelline New York Афіні Ідеальний тон. Ми раді, що Вам сподобалася його приємна консистенція. Щодо маскування пор і зморшок, хочемо звернути увагу, що для досягнення більш гладкого покриття рекомендуємо використовувати основу під макіяж, наприклад, Maybelline New York Baby Skin Instant Pore Eraser. Вона допомагає вирівняти текстуру шкіри, приховати пори та створити ідеальну базу для нанесення тонального крему. Сподіваємося, що з цим поєднанням Ви зможете отримати ще кращий результат! Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо тільки приємного досвіду з нашою продукцією!
- АННА К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 16 - Ванильно-розовый
В коментах були зауваження про блискітки в тоніс на них і розраховувала після вибору тону в еві, але він базовий без блискіток (( тон 16 перекриває але не максимальне маскування, середне. Не жирнить, не сушить, задоволена. Перекриття середне. Цілий день витримав (зима) . Ціна якість
- Достоинства:
- Ціна, ефект
- Недостатки:
Представник брендуАННА, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі дізнатися, що Ви задоволені тональним кремом Maybelline New York Афини Идеальний тон. Якщо Ви захочете спробувати засіб з ефектом сяяння, зверніть увагу на тональну основу 4 в 1 Maybelline New York Instant Perfector Glow з ефектом сяяння(ссылка). Вона створює сяючий макіяж за допомогою поєднання чотирьох продуктів в одному: праймера, консилера, ВВ-крему та хайлайтеру. Має легку текстуру, яка готує шкіру, приховує недоліки, підсвічує та вирівнює тон, а також має зручний аплікатор. Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо краси!