Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Корректирующая основа под макияж Maybelline New York Baby Skin Pore Eraser 22 мл (3600530941278/3600530941322)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Дарья
    Продавец: Rozetka

Замечательное средство. Кожа на ощупь становится мягкой, гладкой. Пудра/румяна идеально наносятся поверх. Выравнивает тон лица, хотя абсолютно прозрачное средство. Так что можно обойтись и без тона. Жирные тональные основы поверх этого средства не подойдут, так как просто "уплывают" с лица) Так же если при нанесении средства оно попадет на бровь слезут и тени/карандаш для бровей.

Достоинства:
    Выравнивает кожу, делает её бархатной,можно обойтись без тональных средств, економичен
    Недостатки:
    Некоторые тональные средства с него слазят
  • Анастасия Ш***

Этот продукт мне понравился. Я обладательница комбинированного типа кожи с относительно жирной Т зоной и широкими порами, поэтому использовала затирку только на Т зону. В руках ощущается силиконистой и шелковистой, на коже лица точно так же. Наносила максимально тонким слоем. Предварительно кожу стоит хорошо увлажнить. В месте нанесения кожу матирует, при носке под тональным кремом кожа жирнится намного меньше, чем без этой основы. Пользуюсь ней 2-3 раза в неделю, мне поры не забила. В целом эта штучка мне понравилась.

Достоинства:
    Эффект, цена, экономичностью
  • Ірина Х***
    Продавец: Rozetka

Здравствуйте. Подскажите эта основа наносится на обычный увлажняющий крем, или её нужно использовать без крема?

Представитель компании

Здравствуйте, Ирина! Данная основа под макияж наноситься после увлажняющего крема, так как ее главные функции это придание стойкости макияжу и выравнивание поверхности кожи.

• ua.dasha.karpova

Отличная основа. Я без нее теперь не могу обойтись.
    Хорошо выравнивает, матирует, не забивает поры.

• Олена Р***

Класно під ВВ, чудово вирівнює пори, та скриває сухі ділянки шкіри.

Представник бренду

Доброго дня, Олена! Дякуємо за Ваш відгук про коригувальну основу під макіяж Maybelline New York Baby Skin Pore Eraser! Раді чути, що вона чудово вирівнює пори та покращує вигляд шкіри, особливо на сухих ділянках. Цей продукт справді створений для того, щоб забезпечити бездоганну основу для макіяжу! Сподіваємося, що Ви і надалі будете задоволені результатом!

• Виктория Р***

Дуже гарна основа.Пару крапель вистачає на все обличчя.Тональний крем гарно лягає на обличчя.

Представник бренду

Виктория, вітаємо. Дякуємо за коментар. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені коригувальною основою під макіяж Maybelline New York Baby Skin Pore Eraser та її ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Зульфия

Очень приятный на коже

Достоинства:
    Кожа становится бархатной
  • Татьяна П***

Добре маскує. Приємна консистенція для нанесення.

Представник бренду

Татьяна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що коригувальна основа під макіяж Maybelline New York Baby Skin Pore Eraser Вам сподобалась. Ця коригувальна основа під макіяж спеціально створена для вирівнювання тону шкіри, зменшення видимості пор та підготовки обличчя до нанесення макіяжу, забезпечуючи приємну, легку текстуру і комфортне нанесення. Користуйтеся із задоволенням! Гарного дня!

• Катерина М***

Робить шкіру ровномірною,гладенькою, непогане зволожує,але не робить шкіру жирною, дійсно ніби шкіра як у "малюка")))

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Катерина, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що коригувальна основа під макіяж Maybelline New York Baby Skin Pore Eraser виправдала Ваші очікування та Ви задоволені результатом. А для краси очей спробуйте туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High. Туш для вій Lash Sensational Sky High ідеальна для створення сенсаційного об'єму і безмежно довгих вій! Формула з екстрактом бамбука і спеціальними мікроволокнами дозволяє зафіксувати результат на цілий день, а гнучка силіконова щіточка конусоподібної форми без труднощів подовжує і додає об'єм навіть самим маленьким віям. Гарного Вам дня!

• Марія Г***

Чудовий засіб, при щоденному використанні ніяких реакцій немає

Марія, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що коригувальна основа під макіяж Maybelline New York Baby Skin Pore Eraser стала для Вас чудовою. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Виктория В***

Я довольна.

Добрий день, Виктория. Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!

• Наталія Г***

Користуюся більше трьох років, найкраща база для макіяжу, особливо для проблемної шкіри.

Достоинства:
    Шовковисте покриття
    Недостатки:
    Влітку дає блиск

Наталія, вітаємо. Щиро дякуємо за Ваш коментар, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання коригувальної основи під макіяж Maybelline New York Baby Skin Pore Eraser. Для літа спробуйте закріпляти макіяж фіксуючою пудрою, для більш матового ефекту. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Тамара К***

Як для мене, гарна основа з приємним запахом.

Тамара, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Maybelline New York. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Вася

Супруге понравился,ни один макияж не обходится без Baby Skin

Достоинства:
    Отлично выравнивает тон,подходит для жирной кожи, очень экономна.
    Недостатки:
    Нету.
  • Елена
    Достоинства:
    Легко наносится, хорошо выравнивает тон кожи
    Недостатки:
    Не найдено
  • Герасимчук А***
    Продавец: Rozetka

Кожа при нанесении корректирующей основы становится боле гладкой, что несомненно плюс. Стягивает поры, причем, практически моментально. То есть, со своей основной функцией справляется. Использую на очищенную тоником, перед этим кожу.

• Марина Ш***

Для мене - найкраща основа під мейк!

Представник бренду

Марина, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що коригувальна основа під макіяж Maybelline New York Baby Skin Pore Eraser стала Вашим найкращим вибором під макіяж, адже ця формула створена для миттєвого візуального розгладження пор, матування та створення ідеально гладкої бази, яка забезпечує легке нанесення та високу стійкість тонального крему протягом усього дня. Бажаємо Вам чудового дня!

• Альона

Сподобалась. Вирівнює шкіру добре,трішки жирнуватої консистенції, треба зачекати ,щоб накласти тональний крем.

Представник бренду

Альона, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що коригувальна основа під макіяж Maybelline New York Baby Skin Pore Eraser сподобалася Вам і допомагає вирівнювати шкіру. Ви праві, щоб досягти ідеального результату, краще трохи зачекати після нанесення перед тональним кремом - це дозволяє основі добре "закріпитися" та створити рівну, гладку поверхню. Бажаємо Вам натхнення та краси!

• Олександра В***

Відкрила для себе ці основу. Шкіра після неї як оксамит.

Достоинства:
    Дуже економний, потрібно зовсім трошки, щоб розподілити по шкірі
      Представник бренду

Олександра, добрий день! Дякуємо за чудовий відгук! Раді чути, що коригувальна основа під макіяж Maybelline New York Baby Skin Pore Eraser подарувала Вашій шкірі ефект оксамиту та зручне, економне нанесення. Приємно знати, що основа стала Вашою новою знаходкою! Дякуємо, що обираєте Maybelline New York! Бажаємо Вам натхнення!

• Рассоха М***

Идеальная основа под макияж, лицо очень мягкое, гладкое как шёлк

Достоинства:
    Очень мягкая и шелковистая текстура
      Представник бренду

Добрий день, Марина! Дякуємо за чудовий відгук про коригувальну основу під макіяж Maybelline New York Baby Skin Pore Eraser! Ми дуже раді, що основа ідеально підходить для Вашого макіяжу та дарує шовковисту текстуру. Сподіваємось, Ви продовжите насолоджуватися її використанням! Бажаємо Вам натхнення!

• Violetta A***

Просто любов

Достоинства:
    Шкіра стає дуже ніжною
  • Анна Р***

Непогано, але ні з чим порівнювати, ніколи таким не користувалась

Анна, вітаємо. Дуже дякуємо Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Олена Ш***

Непоганий засіб під пудру, мʼякий і невидимий. Шкіра реально дуже ніжна після нього. Але я думала, що він ще й трохи тонує недоліки, але такого ефекту немає нажаль

Достоинства:
    Мʼяка і ніжна текстура
    Недостатки:
    Не прибирає самі недоліки шкіри
      Представник бренду

Олена, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук про Maybelline New York Baby Skin Instant Pore Eraser. Нам приємно, що Ви оцінили м’яку текстуру та ніжне відчуття на шкірі після використання. Цей праймер дійсно створений для того, щоб забезпечити шкірі гладкість і матовий фініш, а також візуально зменшити пори, створюючи ефект «baby skin». Однак він не містить тонувальних компонентів, тому не маскує нюанси. Його основна функція — підготовка шкіри до нанесення макіяжу, забезпечуючи рівномірне нанесення тонального засобу та продовження його стійкості. Якщо Ви шукаєте засоби з тонуючим ефектом, рекомендуємо звернути увагу на наші тональні засоби за посиланням : ссылка. Ми цінуємо Ваші зауваження, оскільки вони допомагають нам удосконалювати наші продукти. Гарного дня!

• Анна В***

Хорошая основа под макияж , не забивает поры и матирует кожу .

Достоинства:
    Хорошая текстура
    Недостатки:
    Упаковка пришла немного поцарапаная
  • Ганна Р***
    Продавец: Rozetka

Користуєшся цим — передавай привіт прищам.

Представник бренду

Ганна, доброго дня! Дякуємо Вам за коментар і за те, що поділилися своїм досвідом використання основи під макіяж Maybelline New York Baby Skin Pore Eraser. Нам щиро шкода, що продукт Вам не підійшов і викликав такий результат. Підбір декоративної косметики справді дуже індивідуальний, адже реакція шкіри може залежати від її типу, стану, догляду, а також від поєднання з іншими засобами. Формула праймера створена для візуального розгладження текстури та зменшення видимості пор, але у випадку схильності шкіри до висипань важливо ретельно очищати шкіру наприкінці дня та обирати догляд, який підходить саме Вам. Якщо Ви шукаєте альтернативу для вирівнювання текстури шкіри та зменшення видимості пор, радимо звернути увагу на Maybelline New York Poreless Jelly Blurring Primer - він забезпечує більш матовий фініш, створює гладку основу для макіяжу та не містить силіконів - ссылкаСподіваємося, що серед продуктів бренду Ви знайдете варіант, який подарує комфорт і бажаний результат. Бажаємо Вам лише приємного досвіду з косметикою!

• Инна
    Продавец: Rozetka

В составе сплошной силикон, ужасно забивает поры. Для проблемной кожи очень не советую.

Представитель бренда

Здравствуйте, Инна! Спасибо за Ваш отзыв.
      Безопасность и здоровье потребителей, наряду с безопасностью и эффективностью наших продуктов являются для нас приоритетом №1.
      Dimethicone – диметикон – это общее название простых силиконовых полимеров, широко применяющихся в косметических средствах для ухода за кожей и волосами.
      Благодаря своей способности легко распределяться по поверхностям и закреплять на этих поверхностях активные ингредиенты, а также препятствовать транс-эпидермальной потере влаги, этот ингредиент часто встречается в средствах для ухода за обезвоженной и сухой кожей, обеспечивает такое сенсорное свойство косметического средства, как «ощущение комфорта кожи».
      Некоторые потребители, у которых наблюдается склонность к образованию комедонов, стараются избегать этого ингредиента, однако необходимо понимать, что в косметических продуктах свойства одного ингредиента должны рассматриваться в синергии с остальными: таким образом, необходимо рассматривать комедогенность формулы (продукта), а не отдельного ингредиента.
      Данный продукт прошел клиническое испытание. Испытания показали некомедогенность продукта и чрезвычайно высокую переносимость.
      Необходимо понимать, если кожа проблемная, имеются высыпания (акне) на коже, такую кожу нужно вылечить и только потом использовать декоративную косметику.

• Юлия Х***

Жирный, эффекта ноль

Достоинства:
    Их нет
    Недостатки:
    Цена

Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Праймер для обличчя Baby Skin Pore Eraser має силіконову основу. Використовується як база під макіяж або як самостійний засіб для вирівнювання поверхні шкіри. Однієї краплини засобу достатньо для всього обличчя, його потрібно небагато. Сподіваємось, Ви ще знайдете підхід до праймеру та будете задоволені результатом. Бажаємо тільки позитивних емоцій та краси!

• Полина
    Продавец: Rozetka

Мне очень нравится эта основа, она выполняет свое предназначение на все сто и с ней у меня получается красивый и можно сказать идеальный макияж в домашних условиях.Она хорошо и быстро выравнивает тон лица, делает кожу мягкой и шелковистой, придает ей здоровый натуральный вид.В использовании эта основа очень экономна, действительно хватает одной капли на все лицо, она очень легко наносится и равномерно ложится на кожу.

• Анастасия

Для сухой кожи подойдет отлично. Обладателям жирной кожи придется ждать пока основа впитается немного.

Достоинства:
    Отлично выравнивает тон, кожа становится бархатной.
    Недостатки:
    Долго впитывается
  • Ярошенко М***

Она забивает поры или нет?

• Инна

Он ужасно забивает поры, первые 2 компонента в составе силикон. Для проблемной кожи просто противопоказан

• олена л***

прекрасно выравнивает кожу и матирует

Достоинства:
    не оставляет жирного блеска
  • Алина
    Продавец: Rozetka

Хорошая затирка под макияж. Затирает поры, в результате тон и все остальное ложиться ровнее и лучше тушуется. Не использую каждый день, иначе будет забивать поры.

• Александра

Супер основа, рекомендую