- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Дуже не задоволена. Очікувала отримати помаду зовсім іншої колекції. Фото не відповідає дійсності. Та ще й відмовитись не дозволяють.
Добре, що хоч не замовила більше. Цієї однієї поганої вистачить.- Достоинства:
- не знайшла
- Недостатки:
- Не той колір, якась селюківська.
Представник брендуДоброго дня, Елено! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що Ви не отримали ту помаду Maybelline New York Hydra Extreme, яку очікували, і що колір не виправдав Ваших сподівань. Ми розуміємо, як це важливо. Ми обов'язково передамо Ваші коментарі до нашої команди для подальшого вдосконалення описів продуктів. Якщо Ви все ж хочете знайти ідеальний відтінок, радимо звернути увагу на інші помади з колекції Maybelline New York Color Sensational, які мають різноманітні відтінки, що можуть підходити для будь-якого стилю. Бажаємо Вам знайти саме той продукт, який буде Вас радувати!
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Помада замечательная,отличного качества!Запах очень хороший,цвет нежный,неброский ,губы не сушит,всем любителям перламутра,рекомендую!
- Достоинства:
- Хорошее качество,срок годности,скидки ,как всегда в Розетке!
- Недостатки:
Представник брендуЮлия, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук та рекомендацію, що поділилися своїми враженнями після використання екстразволожуючої помади для губ Maybelline New York Hydra Extreme, для нас Ваша думка важлива. Ми щиро раді, що помада для губ Hydra Extreme Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо чудового дня!
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Пришла с кучей наклеек сверху, от одной из которой сильный липкий собой и при этом закрыли видимо крышечку, не щакрутив до конца - кончик смят сильно
- Достоинства:
- Цвет
- Недостатки:
- Качество
- Башкатов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Отличное качество прекрасное обслуживание быстрая доставка спасибо большое Розетка
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник брендуВячеслав, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Ми щасливі, що екстразволожувальна помада для губ Maybelline New York Hydra Extreme виправдала Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Дуже задоволена. Супер.
- Достоинства:
- Гарна помада. Приємна на губах, красивий колір.
- Недостатки:
- Не має
Представник брендуМарина, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що помада для губ Maybelline New York Hydra Extreme підкорила Вас комфортною текстурою та гарним кольором. Нехай кожен макіяж буде ідеальним!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Зволожує, приємна на губах.
Представник брендуЛюдмила, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Maybelline New York. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Отлично
Представник брендуГалина, раді вітати. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні емоції після використання екстразволожуючої помади для губ - Maybelline New York Hydra Extreme. Бажаємо Вам тільки позитивних вражень!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Гарна помадка. Така на кожен день. Приємна на губах.
Представник брендуВікторія, вітаємо. Вдячні Вам за коментар. Ми щасливі, що Ви знайшли чудову помаду на кожен день. Нехай екстразволожувальна помада для губ Maybelline New York Hydra Extreme доставляє Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Гарна помада за маленькі гроші
Представник брендуРаді вітати, Юлія! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що екстразволожувальна помада для губ Maybelline New York Hydra Extreme подарувала Вам приємні враження! Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Дуже класна?
Представник брендуОлена, доброго дня. Дякуємо Вам за відгук. Щасливі, що наша екстразволожувальна помада для губ Maybelline New York Hydra Extreme Вам до вподоби! Бажаємо Вам гарного дня!
- Наталья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Быстро прислали, помада отличная)))
- Достоинства:
- Вкусно пахнет, на губах приятная и долго держится
- Недостатки:
Представник брендуНаталья, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Вам сподобалась екстразволожувальна помада Maybelline New York Hydra Extreme. Її приємний аромат і комфортне нанесення – це те, що робить її ідеальним вибором для кожного дня. Ми також дуже раді, що вона довго тримається на губах. Бажаємо Вам гарного дня!
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Дуже недовго тримається на губах, приблизно через півгодини треба наносити знову
- Недостатки:
- Дуже недовго тримається на губах
Представник постачальникаІнна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що помада не виправдала Ваших очікувань у плані стійкості. Помада Maybelline New York Hydra Extreme має формулу, що збагачена зволожувальними компонентами, тому її основне завдання – догляд за губами та надання їм комфорту. Через це вона не належить до категорії довготривалих помад, але забезпечує м'якість і зволоження. Якщо Ви шукаєте більш стійкий продукт, радимо звернути увагу на лінійку Maybelline New York SuperStay, яка має довготривалу формулу. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Гарна якість, дійсно зволожує, наносити на швидку руку дуже зручно, на кожен день супер!
- Достоинства:
- Дуже зволожує і зручно
- Недостатки:
Представник постачальникаОксана, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук, що поділилися своїми враженнями після використання Екстразволожуючої помади для губ Maybelline New York Hydra Extreme, для нас Ваша думка важлива. Ми щиро раді, що помада для губ Hydra Extreme Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо чудового дня!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Не сподобалась. Очікувала більшого. Перламутровий колір якій зовсім не тримається на губах
- Достоинства:
- Бренд Мейбелін
- Недостатки:
- Перламутровий колір
Представник постачальникаАнна, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже прикро, що екстразволожувальна помада для губ Maybelline New York Hydra Extreme не виправдала Ваші сподівання. Спробуйте нашу супер стійку рідку помаду для губ Maybelline New York SuperStay Vinyl Ink з глянцевим фінішем(30153219). Вона має стійке глянцеве покриття та не вимагає корекції протягом дня. Не відбивається, а також має дуже зручний точний аплікатор. Сподіваємось, Ви спробуєте. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Александра Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Помада супер, ложится хорошо, оттенок как на картинке, увлажняет.
Представник постачальникаАлександра, раді вітати. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви отримали такі позитивні емоції після використання екстразволожуючої помади для губ - Maybelline New York Hydra Extreme. Бажаємо Вам тільки позитивних вражень!
- Ксенія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Помада,не дуже зволожує,ще вона дуже перломутрова. Спробую на літо.
Представник постачальникаКсенія, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Щоб помада виглядала більш привабливо на губах, радимо спробувати нанести контурний олівець перед використанням – це допоможе краще підкреслити форму губ і досягти бажаного ефекту. Ви також можете експериментувати з різними відтінками олівців для створення ідеального поєднання. Сподіваємось, що Ви знайдете спосіб використання, який Вам сподобається. Бажаємо гарного дня!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Помада шикарная. Цвет лёгкий, естественный. Ложится мягко. Держится. Губы не стягивает.
- Достоинства:
- Увлажнение
- Недостатки:
- Тонковата
Представник постачальникаНаталья, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук, що поділилися своїми враженнями після використання Екстразволожуючої помади для губ Maybelline New York Hydra Extreme, для нас Ваша думка важлива. Ми щиро раді, що помада для губ Hydra Extreme Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо чудового дня!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Користуюсь помадами Maybelline давно, але ця помада жахлива. Губи від неї печуть.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Викликала алергічну реакцію
Представник постачальникаОльга, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Всі продукти бренду Maybelline New York перевірені під дерматологічним та офтальмологічним контролем, але індивідуальної реакції Вашого організму на той чи інший інгредієнт ми не можемо виключити. Щодо алергії, будь ласка, для урегулювання питання, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна", до якої належить бренд Maybelline New York, по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту, якщо є довідка від дерматолога також це вкажіть. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Бажаємо Вам здоров'я!
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
При открытии колпачка,была повреждена сама помада
Представник постачальникаВітаємо, Анно! Дякуємо за Ваш відгук про Екстразволожувальну помаду для губ Maybelline New York Hydra Extreme. Нам дуже шкода, що Ви отримали помаду з пошкодженнями. Це неприємна ситуація, і ми розуміємо, що це може розчарувати. Якщо у Вас є запитання, що до якості продукту, будь ласка, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна", електронною поштою : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення та своє запитання. Після звернення з Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Бажаємо гарного дня.
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Чудова, як була раніше.
- Достоинства:
- М'яка текстура, тримається
Представник постачальникаАліна, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук, що поділилися своїми враженнями після використання екстразволожуючої помади для губ Maybelline New York Hydra Extreme, для нас Ваша думка важлива. Ми щиро раді, що помада для губ Hydra Extreme Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо чудового дня!
- Тетяна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Дійсно чудова помада. Зволоження, ніжна текстура, природно забарвлення.
- Достоинства:
- Якість, ціна.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаТетяна, вітаємо. Дякуємо Вам за теплі слова! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашої екстразволожувальної помади для губ Maybelline New York Hydra Extreme. Бажаємо приємного дня та краси!
- Тетяна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Гарна якість за гарну ціну.
- Достоинства:
- Якість, ціна.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаТетяна, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю екстразволожувальної помади для губ Maybelline New York Hydra Extreme. Користуйтеся із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Ненавиджу перламутр в помаді(
Шкода .
Представник постачальникаНаталья, раді вітати. Вдячні Вам за коментар. Нам шкода, що відтінок екстразволожувальної помади для губ Maybelline New York Hydra Extreme не виправдав Ваших очікувань. Радимо перед тим, як прийняти рішення вперше замовити продукт, протестувати його у офлайн точці продажу. Бажаємо всього найкращого!
- Наташа У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Дякую,хороший тон і гарна якість!!!!!
Представник постачальникаНаташа, вітаємо! Щиро вдячні за Ваш коментар та високу оцінку продукту. Ми раді, що екстразволожуюча помада для губ Maybelline New York Hydra Extreme виправдовує Ваші очікування. Користуйтесь із задоволенням. Спробуйте нашу новинку рідкі рум'яна-хайлайтер Maybelline New York Sunkisser Blush з ефектом сяяння. Текстура з ультралегкими пігментами рівномірно розподіляється по шкірі, створюючи ефект миттєвого сонячного сяйва. А м'який та точний аплікатор дозволяє легко нанести продукт на шкіру. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Черниш Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Гарна,м'яко наносити,розетка супер,як завжди
Представник постачальникаДобрий день, Людмила. Вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання екстразволожувальної помади для губ Maybelline New York Hydra Extreme. А для підкреслення краси очей радимо туш для вій Maybelline New York Lash Sensational. Вона легко наноситься за допомогою зручного аплікатора. Його еластичні щетинки рівномірно розподіляють засіб; розділяють, підкручують і підводять волоски. Вії набувають витончений вигин, погляд стає відкритим. Гліцерин і масло жожоба зволожують і живлять волоски, перешкоджають випадінню. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Або прострочена, або не виконувались вимоги до зберігання
- Достоинства:
- Колір співпадає
- Недостатки:
- Помада має присмак старого масла
Представник постачальникаДобрий день, Юлия. Вдячні Вам за зворотнbй зв'язок. Будь ласка, для урегулювання питання, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна" по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо.
- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 414 - Hydra Extreme
Класна
Представник постачальникаЛілія, раді вітати. Дякуємо за Ваш відгук. Ми в захваті, що Ви отримали такі позитивні враження після використання екстразволожуючої помади для губ Maybelline New York Hydra Extreme. Користайтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Покупаю неоднократно, заслуживает внимания.
- Достоинства:
- Легко ложится, не сушит губы, хорошо держится.
- Недостатки:
- Не обнаружено
Представник постачальникаОльга, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання помади. Нехай екстразволожувальна помада для губ Maybelline New York Hydra Extreme доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Регіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 414 - Hydra Extreme
Дуже гарна помада, зволожує, м'яка, на губах виглядає та відчувається дуже приємно!
- Достоинства:
- Відмінний вибір на любу пору року
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаРегіна, вітаємо! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо приємного дня!
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 414 - Hydra Extreme
Зволожуюча.Можно без дзеркала нафарбуватися.Але...колись в мене була помада в цьому кольорі, ця зовсім інакша.І упаковка не така як в магазинах...
Представник постачальникаІрина, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Maybelline New York. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Дуже задоволена. Помада якісна, дійсно добре зволожує губи.
- Достоинства:
- Якість та ціна.
- Недостатки:
- Не має.
Представник постачальникаОлена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!
- Казачкова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 132 Hydra Extreme
Мені сподобалась! Так, для любителів "металік"! Приємна на губах
Представник постачальникаЛариса, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання помади. Бажаєм Вам всього найкращого!
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 414 - Hydra Extreme
Поставила 4 зірки, бо колір не відповідає зображенню. Зволожує, але довго не тримається на губах. Гарно лягає на губи.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Написала в коментарі
Представник постачальникаДоброго дня, Ларисо! Дякуємо Вам за відгук, що поділилися своїми враженнями після використання губної помади Hydra Extreme. На жаль, монітор та фото помади не завжди можуть передати текстуру та колір, який виходить у нас на губах, бо на кінцевий фінішний результат впливає колір губ, фіксація помади, світло, це все дуже індивідуально. Радимо перед першою покупкою помади, протестувати її в офлайн магазині, щоб текстура та тон помади відповідали Вашим потребам. Бажаємо тільки позитивних емоцій та краси.
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 414 - Hydra Extreme
Отличная помада,выглядит естественно,хорошо увлажняет,цвет подошёл
- Достоинства:
- Подошла по всем параметрам,буду брать еще
- Недостатки:
Представник постачальникаСветлана, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось. Ми цінуємо, що Ви залишились задоволені результатом після використання екстразволожуючої помади для губ Maybelline New York Hydra Extreme. Бажаємо Вам всього найкращого!
- РомаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 414 - Hydra Extreme
Досить зволожує, легко наноситься,гарний колір.
Представник постачальникаРома, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Maybelline New York. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 414 - Hydra Extreme
Понравилась помада тем ,что действительно увлажняет губы ,да и цвет смотрится великолепно!
Представник постачальникаОльга, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що Ви підібрали той відтінок екстразволожуючої помади для губ Maybelline New York Hydra Extreme, який Вам пасує та Ви в захваті від результату. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо приємного дня!