Топи продажів

Отзывы покупателей о Тушь для ресниц Maybelline New York Lash Sensational Черная 9.5 мл (3600531143459)

Оценка пользователей 4.32/5
на основе 341 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    215 відгуків:  позитивний ~66%, нейтральний ~14%, негативний ~20%
    Туш Maybelline Lash Sensational загалом отримує позитивні відгуки за якість, ефект на віях та ціну, але часто критикується через проблеми з пакуванням (відсутність захисної плівки, сумнів у новизні товару) та іноді брак якості окремих партій.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ростислав Б***

Відмінна туш.

Достоинства:
    Якість.
      Представник бренду

Ростислав, вітаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашої легендарної туші для вій Maybelline New York Lash Sensational. Ми неймовірно раді, що Ви повністю задоволені покупкою, відзначили високу якість продукту та не знайшли жодних недоліків, а наша знаменита щіточка-віяло щодня дарує Вашим віям сенсаційний об'єм, розкішне розділення та виразний погляд! Бажаємо Вам чудового дня!

• Олександр Ш***

Всё Ок

Представник бренду

Олександр, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний і позитивний відгук про легендарну туш для вій Maybelline New York Lash Sensational. Нам неймовірно приємно знати, що Ви задоволені покупкою, і що наша фірмова щіточка-віяло щодня дарує Вашим віям розкішний об'єм, виразне розділення та сенсаційний погляд! Бажаємо Вам натхнення та краси!

• Тетяна К***

Все супер

Достоинства:
    Швидка доставка, туш свіжа
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Тетяна, доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали нашу легендарну туш для вій Maybelline New York Lash Sensational та оцінили свіжість продукту і швидку доставку. Нам неймовірно приємно знати, що покупка принесла Вам виключно позитивні емоції, і ми раді щодня дбати про розкішне віялоподібне розгортання та виразність Ваших вій! Користуйтеся із задоволенням!

• Марина Д***

Швидка доставка

Представник бренду

Марина, доброго дня! Щиро дякуємо за Вашу найвищу оцінку для туші Maybelline New York Lash Sensational! Ми раді дізнатися, що Ви повністю задоволені цим продуктом. Наша легендарна щіточка-віяло з 10 типами щетинок та унікальна формула створені саме для того, щоб розгортати вії від куточка до куточка, даруючи їм розкішний об'єм та бездоганне розділення. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися чарівним поглядом та чудовим настроєм!

• Тетяна Ш***

Офігенна

Представник бренду

Тетяна, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та такий емоційний відгук про туш Maybelline New York Lash Sensational! Нам неймовірно приємно, що Ви вважаєте її найкращою, адже наша легендарна щіточка-віяло з 10 типами щетинок створена саме для того, щоб дарувати віям розкішний об'єм, запаморочливе підкручування та ідеальне розділення. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своїм бездоганним, заворожуючим поглядом та чудовим настроєм щодня!

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричнево-бордовый

Хорошая тушь, мне нравится, цвет бургунди

Представник бренду

Ірина, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про туш Maybelline New York Lash Sensational! Ми в захваті, що Ви задоволені результатом, а вишуканий відтінок "Спокусливий бордо" став Вашим фаворитом. Його унікальні пігменти м'яко підкреслюють природну красу очей, а легендарна щіточка-віяло бездоганно розділяє, подовжує та підкручує кожну вію для виразного погляду. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своїм чарівним макіяжем, красою вій та чудовим настроєм щодня!

• світлана м***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричнево-бордовый

Більше заказувати не буду.

Недостатки:
    відсутня захисна плівка на туші, суха та пуста в середині. Більше заказувати не буду.
      Представник бренду

Світлана, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро шкода, що Ви розчаровані покупкою. Щоб ми могли зрозуміти та розібратися в цьому питанні, що до туші, чому вона суха, просимо Вас, зв'язатися з нашим відділом консультування споживачів компанії "Лореаль Україна", яка представляє бренд Maybelline New York, через електронну пошту : porada @loreal.com. З Вами обов'язково зв'яжуться, після Вашого звернення. Інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання. Дякуємо. Гарного дня.

• Стефанія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричнево-бордовый

Туш цього бренду норм, взяла коричневу, подобається

Представник бренду

Стефанія, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук та довіру до бренду Maybelline New York. Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені якістю нашої туші, адже її легендарна щіточка-віяло бездоганно розділяє, подовжує та підкручує кожну вію. Вишуканий відтінок Burgundy Brown є справжньою знахідкою для любительок коричневої гами, адже завдяки унікальному поєднанню м'якого шоколадного та глибокого бордового пігментів він робить погляд виразним, але водночас дуже ніжним і натуральним. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своїм чарівним макіяжем, бездоганним виглядом вій та чудовим настроєм щодня!

• Віра К***

Сподобалась

Достоинства:
    Не осипається
    Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Віра, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про туш Maybelline New York Lash Sensational. Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили її стійкість без осипання, а легендарна щіточка-віяло допомогла створити розкішний об'єм та розділення без жодних недоліків. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своїм заворожуючим поглядом, впевненістю та чудовим настроєм щодня!

• Людмила К***

Беру вже другий раз
    Найкраща туш, яка в мене була
    Щітка добре розчісує вії, закручує
    Колір ідеальний для світловолосих, світло шкірих , бо чорна туш — трохи заважко дивиться
    Вистачило на 6 міс

Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Людмила, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук та повторну покупку! Ми в захваті, що Maybelline New York Lash Sensational у відтінку "Спокусливий бордо" стала для Вас найкращою тушшю та порадувала своєю чудовою стійкістю. Ви дали просто чудову та дуже точну рекомендацію: цей благородний відтінок дійсно є ідеальною м'якою альтернативою чорному кольору, яка бездоганно підкреслює витончену красу світлого волосся та шкіри, а наша легендарна силіконова щіточка-віяло майстерно розчісує, подовжує та підкручує кожну вію. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своїм заворожуючим, гармонійним поглядом!

• Ольга С***

Заказала черную, пришла коричневая

Недостатки:
    Невнимательны к клиентам

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Туш прийшла відкрита,без плівочки....

Представник бренду

Марина, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро шкода, що Ви розчаровані покупкою. Інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання.

• Женя Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Хороший товар!! спасибо Большое!

Представник бренду

Женя, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що туш для вій Maybelline New York Lash Sensational стала для Вас чудовим вибором і подарувала стільки позитивних емоцій. Ця формула створена для того, щоб завдяки знаменитій щіточці-віялу бездоганно розділяти та підкручувати кожну вію, створюючи розкішний об'єм на весь день. Щоб зробити Ваші щоденні образи ще більш витонченими, ми щиро радимо звернути увагу на наші нові розкішні помади для губ. Якщо Ви полюбляєте ніжний сатиновий фініш та інтенсивне зволоження, спробуйте помаду Maybelline New York Satin Serum Lipstick із доглядовою сироваткою у складі - ссылкаА для створення глибокого оксамитового ефекту чудово підійде її матова версія - Maybelline New York Matte Serum Lipstick, яка дарує насичений колір, абсолютно не сушить і залишається невідчутною на губах - ссылкаКористуйтеся з великим задоволенням!

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Лучшая тушь, не изменяю ей лет 5, достойной замены не нашла да и хватает при ещедневном использовании на долго

Представник бренду

Анастасія, вітаємо! Щиро дякуємо за Вашу неймовірну багаторічну відданість! Нам надзвичайно приємно, що туш Maybelline New York Lash Sensational вже понад 5 років залишається Вашим незмінним фаворитом! Ми розробили нашу знамениту щіточку-віяло саме для того, щоб Ви щодня могли бездоганно розділяти та підкручувати кожну вію. Щоб зробити Ваші образи ще більш витонченими, ми щиро радимо звернути увагу на наші розкішні новинки для губ. Якщо Ви полюбляєте ніжний сатиновий фініш та інтенсивне зволоження, спробуйте помаду Maybelline New York Satin Serum Lipstick із доглядовою сироваткою у складі - ссылкаА для створення глибокого оксамитового ефекту чудово підійде її матова версія - Maybelline New York Matte Serum Lipstick, яка дарує насичений колір, не сушить і залишається невідчутною на губах - ссылкаБажаємо Вам завжди сяяти та отримувати задоволення від макіяжу!

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Чудова туш для повсякденного користування

Представник бренду

Наталія, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі чути, що Maybelline New York Lash Sensational стала Вашою улюбленою тушшю на кожен день завдяки ідеальному балансу приємної ціни та високої якості. Наша легендарна щіточка-віяло створена саме для того, щоб Ви могли швидко, акуратно та без зусиль створювати розкішний об'єм та красиве розділення вій. Для того, щоб урізноманітнити та зробити Ваш повсякденний макіяж ще виразнішим, пропонуємо доповнити образ нашою новинкою - автоматичним олівцем Maybelline New York Sculpting Stix - ссылкаЦей засіб формату 2-в-1 замінить Вам одразу кілька продуктів: насичений і м'який грифель з одного боку дозволяє одним рухом намалювати чітку стрілку або нанести колір як тіні, а спеціальний вбудований пензлик з іншого боку допоможе миттєво розтушувати лінію, створивши модний ефект м'якого димчастого погляду. Бажаємо Вам завжди отримувати задоволення від макіяжу!

• Тетяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричнево-бордовый

Якісна туш для вій, дякую продавцю за швидку відправку

Представник бренду

Тетяна, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що туш Maybelline New York Lash Sensational у глибокому відтінку "Спокусливий бордо" виправдала Ваші очікування та порадувала своєю високою якістю. Ми розробили цю кольорову версію нашої легендарної туші, щоб Ви могли створити витончений акцент на очах, зберігаючи при цьому розкішне розділення та об'єм вій завдяки знаменитій щіточці-віялу. Щоб зробити Ваш щоденний образ ще більш гармонійним та трендовим, ми щиро радимо спробувати наш тонуючий бальзам-олію для губ Maybelline New York Lifter Glaze - ссылкаВін поєднує в собі інтенсивне живлення та розкішний дзеркальний глянець, який візуально збільшує губи й чудово підкреслить вишуканий макіяж очей. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своєю бездоганністю та сяяти щодня!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Не зовсім зрозуміла, чому немає пломби на товарі, який би засвідчував, що товар не відкривався ніким

Достоинства:
    Недостатки:
    Приїхала не запакована
      Представник бренду

Анна, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання. Гарного дня!

• марія г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Найкраща туш.Мій фаворит вже кілька років

Представник бренду

Марія, добридень! Щиро дякуємо за Вашу багаторічну відданість нашій легендарній туші Maybelline New York Lash Sensational! Нам неймовірно приємно, що протягом стількох років вона залишається Вашим незмінним фаворитом! Ваша довіра - для нас найкраща нагорода, яка надихає нас!

• Еліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Класна туш! Гарно розділяла вії, особливо коли нова. Буду замовляти ще

Представник бренду

Еліна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Вам сподобалась! Раді чути, що вона гарно розділяє вії та створює виразний ефект! Дякуємо, що плануєте повертатися до продукту - це для нас найкраща оцінка! Користуйтеся із задоволенням!

• Лідия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричнево-бордовый

Тушь сподобалась. Не осипается, добре тримається и дійсно подовжує вії.

Достоинства:
    Залишилась даже при випадковому растиранії ока. Дуже зручна щітка, гарно розподіляє вії.
      Представник бренду

Лідия, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Burgundy Mascara Вам сподобалась! Раді чути, що вона добре тримається протягом дня, не осипається та подовжує вії, а також що зручна щіточка забезпечує рівномірне нанесення і розділення. Особливо приємно, що туш зберігає стійкість навіть у різних ситуаціях і дарує комфорт у носінні. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Туш хороша, надає хорошу довжину, не осипаєця. Замовлення прийшло швидко на укрпошту.

Представник бренду

Юлія, добридень! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно чути, що туш Maybelline New York Lash Sensational дарує гарну довжину та не осипається, забезпечуючи комфорт протягом дня. Можливо, Вам також сподобається наша новинка - Maybelline New York Sculpting Stix Smooth - ссылка- це автоматичний олівець 2-в-1 з пензликом для повік, який допомагає легко створювати як чіткі, так і розтушовані лінії, має м’яку кремову текстуру, добре піддається розтушовці та ідеально підходить для створення виразного макіяжу очей. Дякуємо, що обираєте нас!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Коричнево-бордовый

Моя улюблена туш. Користуюся вже десятки років

Достоинства:
    Подовжує вії та не осипається
    Недостатки:
    Треба попередньо почекати тиждень після перших відкривань щоб вона трохи підсохла і тоді не злипаються вії
      Представник бренду

Юлія, добрий день! Дякуємо Вам за довіру та багаторічну любов до Maybelline New York Lash Sensational! Ми щасливі, що Ви відзначаєте подовження та стійкість туші. І Ви абсолютно праві: новій туші інколи потрібен короткий період "адаптації" - під час регулярного використання протягом тижня у формулу потрапляє невелика кількість повітря, завдяки чому текстура стає більш стабільною та зручною у нанесенні, що допомагає уникнути склеювання вій. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Аліна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Таке враження що туш не нова.Без упакування

Достоинства:
    Не було
    Недостатки:
    Без упакування.Без захисної плівки.Невідомо чи нова

• Юля

Все чудово!

Достоинства:
    Все
      Представник бренду

Юля, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Ми щасливі читати, що туш для вій Maybelline New York Lash Sensational залишила у Вас чудові враження. Раді, що вона виправдала всі Ваші очікування - подовжує, розділяє вії та дарує виразний погляд протягом усього дня. Користуйтеся із задоволенням!

• Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Туш дуже стійка, легка та не осипається. Якість дуже класна, нечасто таку зустрінеш.

Достоинства:
    Стійка і необтяжує вії
      Представник бренду

Аліна, добрий день! Дякуємо Вам за чудовий відгук! Ми раді знати, що туш для вій Maybelline New York Lash Sensational виправдала Ваші очікування - що вона стійка, легка, не осипається та дарує комфортне відчуття на віях. Формула створена для подовження, об’єму та ідеального розділення вій без обтяження. Користуйтеся із задоволенням!

• Наталия Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Тушь самая лучшая! Только ей и пользуюсь.

Достоинства:
    Не крошится.Удлиняет ресницы.
      Представник бренду

Наталия, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми раді читати, що туш для вій Maybelline New York Lash Sensational стала Вашою улюбленою. Щасливі, що вона подовжує вії, не обсипається та дарує комфортний і виразний ефект протягом усього дня. Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вам чудового дня!

• Любов У***

Туш гарна.Без упаковки.
    Ще

Представник бренду

Любов, добридень! Дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що туш для вій Maybelline New York Lash Sensational сподобалася Вам. Ця туш створена для того, щоб підкреслювати кожну вію, надаючи виразний об’єм, розкритий "віяловий" ефект і насичений чорний колір. Інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання.

• Інна П***

Тушь не запечатанная!
    Требую возврат денег

• Лілія Л***

Мала відношення до продажу косметики і до туші мейбелін в тому числі. Ці туші приходять запаяні в плівку по три чи чотири штуки. Тому щоб продати Вам одну туш, продавець мусить розрізати загальну плівку

• Марина Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Фарбує нормально, тільки туш була розпакована

Представник бренду

Марина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно чути, що туш для вій Maybelline New York Lash Sensational справила на Вас позитивне враження. Її формула створена для рівномірного нанесення, об’єму та поділу вій, підкреслюючи погляд без склеювання. Інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання.

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Добрий день! Скажіть мені будь ласка, чому туш без плівки та будь якого захисту? Як зрозуміти, що вона нова і нею не користувались? Я не хочу використовувати цю туш без захисту!

Недостатки:
    Без пакування
      Представник бренду

Олена, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро шкода, що Ви розчаровані покупкою. Інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання.

• Марія П***

Супер туш.

Представник бренду

Марія, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що туш Maybelline New York Lash Sensational у чорному відтінку справила таке позитивне враження. Вона створена, щоб підкреслювати форму кожної вії, надавати виразний об’єм і розкривати погляд без злипання. Раді, що продукт Вам сподобався та став частиною Вашого макіяжу! Гарного дня!

• Ольга Л***

Все добре

Представник бренду

Ольга, доброго дня! Дякуємо за Вашу оцінку! Ми дуже раді, що туш для вій Maybelline New York Lash Sensational у відтінку Спокусливий бордо виправдала Ваші очікування. Ваш позитивний відгук надихає нас! Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Олена П***

Найкраща туш . Свіжа !

Достоинства:
    Свіжа та якісна
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Олена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що туш для вій Maybelline New York Lash Sensational повністю Вас задовольнила. Її формула створена для об’єму, подовження та розділення вій, даруючи комфорт у використанні щодня. Дякуємо, що обираєте Maybelline New York! Користуйтеся тільки із задоволенням!

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Отримала туш на відділенні розетки, не перевірила так як це був не єдиний товар. Виріб був відкритим. Фото додаю. Залишились негативні емоції

Недостатки:
    Туш відкрита, щіточка погнута

• Олена З***

Чудова.

Достоинства:
    Все.
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Олена, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що туш Maybelline New York Lash Sensational у відтінку Спокусливий бордо повністю Вас задовольнила. Її насичений колір ідеально підкреслює погляд, надає віям об’єму та довжини, не склеює і тримається протягом дня. Приємно знати, що продукт виправдав усі Ваші очікування! Гарного дня!

• Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Хорошая тушь, удлиняет хорошо,так же ресницы объемные, выразительный взгляд обеспечен

Достоинства:
    Шикарные рестницы
      Представник бренду

Ирина, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що туш Maybelline New York Lash Sensational подарувала Вам виразний погляд, гарну довжину та обʼєм вій. Саме поєднання подовження й ефекту віяла робить її улюбленою для щоденного макіяжу. Дякуємо за довіру до бренду!