- AI аналіз відгуків54 відгуки: Позитивних 75%, нейтральних 14%, негативних 11%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Дуже, дякую, тіні для повік, супер, не осипаються,тримаються, довго, пігментовані, обслуговування супер, замовила, на наступний день, вже прийшли, дякую
Представник брендуЕлена, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про палітру тіней Maybelline New York The Nudes! Нам неймовірно приємно, що Ви в захваті від їхньої високої пігментації та стійкості без осипання. Наша палітра створена для того, щоб Ви могли легко створювати безліч розкішних образів - від ніжних денних до виразних вечірніх. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своїм бездоганним макіяжем та чудовим настроєм!
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Гарні, якісні тіні, не осипаються, термін придатності до 2028 року. Дякую за акуратну і швидку доставку, замовляла два вида тіней,палетки виглядають як з вітрини магазину
- Достоинства:
- Є всі улюблені кольори, дуже якісні
- Недостатки:
Представник брендуСвітлана, добрий день! Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що палітра тіней Maybelline New York Nudes Вам сподобалася. Ми раді, що Ви відзначили їхню якість, стійкість без осипання та універсальну добірку відтінків, у якій легко знайти улюблені кольори для щоденного й вечірнього макіяжу. Нехай палітра й надалі тішить Вас бездоганним результатом і комфортом у використанні!
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Норм
Представник брендуЯна, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Палітра тіней Maybelline New York Nudes пропонує збалансований набір ніжних і природних відтінків, які легко поєднуються між собою для створення як денного, так і вечірнього макіяжу. Сподіваємося, що вона стане Вашим фаворитом. Бажаємо натхнення!
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Дуже задоволена. Тіні - супер. Текстура ніжна. Відкриваються норм.
- Достоинства:
- Вони класні.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуНаталя, вітаємо. Ми дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви дуже задоволені палітрою тіней для повік Maybelline New York Nudes та їх ніжною текстурою. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
2000
- Достоинства:
- 200
Представник брендуДобрий день, Валентина. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку палітри тіней для повік Maybelline New York. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Палітра супер, реально довго тримаються
Представник постачальникаТатьяна, вітаємо. Вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що палітра тіней для повік Maybelline New York Вам сподобалась та Ви високо оцінюєте стійкість тіней. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам чудового дня!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
- Достоинства:
- Супер цвета
- Недостатки:
Представник постачальникаОльга, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми раді, що палітра тіней для повік Maybelline New York та її відтінки Вам сподобалась і нам вдалось Вас задовольнити. Бажаємо Вам гарного дня та задоволення від використання!
- Зоя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Дуже погано ягає на шкіру.
Випадає .
Представник постачальникаДоброго дня, Зоя! Дякуємо Вам за коментар. Нам шкода, що тіні для повік Maybelline New York не виправдали Ваші сподівання. Щоб тіні для повік рівно розподілялися та довше трималися, можна спробувати нанести на рухому повіку тонким шаром консилер і ретельно розтушувати. Він виконуватиме функції праймера для повік: продовжить стійкість макіяжу і зробить колір тіней більш насиченим та інтенсивним. Вибирайте засіб, який найбільше підходить саме Вам. Бажаємо тільки позитивних емоцій.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Тіні стильних ,стриманих кольорів
- Достоинства:
- Немає запаху
- Недостатки:
- Немає щіточки
Представник постачальникаНаталія, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що продукт подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Наташа З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Тіні сипляться
Представник постачальникаДоброго дня, Наташа. Дякуємо Вам за відгук, що користуєтесь нашими продуктами. Щоб тіні для повік довше трималися, можна спробувати нанести на рухому повіку тонким шаром консилер і ретельно розтушувати. Він виконуватиме функції праймера для повік: продовжить стійкість макіяжу і зробить колір тіней більш насиченим та інтенсивним. Вибирайте засіб, який найбільше підходить саме вам. Бажаємо тільки позитивних емоцій.
Гарний підбір кольорів
- Достоинства:
Представник постачальникаЗоя, вітаємо! Дякуємо за Ваш вибір та довіру. Ваша думка дуже важлива для нас. Дякуємо за високу оцінку. Приємно, що наш товар повністю виправдав Ваші очікування! Бажаємо Вам найкращого дня!
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Дуже симпатична палітра, куплена за крутою новорічною знижкою. Сподіваюсь, у використанні теж себе проявить на високому рівні!
Представник постачальникаДобрий день, Яна. Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!
- Надежда Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Понравились.
- Достоинства:
- Стойкие
Представник постачальникаНадежда, вітаємо. Дуже дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Дуже красива палітра,ніжні кольори.Мені подобається,тримаються весь день.Варті своєї ціни,тому що дуже якісні
- Достоинства:
- Для мене ідеальна палітра
- Недостатки:
- Немає пензлика
Представник постачальникаЮлія, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності та краси!
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Замовляла палітру, тіні дуже подобаються, м"яко наносяться і тримаються добре . Задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Кольори класні.
- Недостатки:
- Бажано, щоб було місце для пензлика.
Представник постачальникаІрина, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що продукт подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Элла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Хорошие тени-естественные ,насыщенные цвета.Не скатываются
Представник постачальникаЕлла, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання тіней Maybelline New York. Для виразності очей рекомендуємо додатково спробувати рідку підводку для очей від Maybelline New York Lasting Drama. Бажаємо приємного дня!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Гарні тіні, можна брать) Досить натуральні кольори. Не викликають запалення ока.
- Достоинства:
- Не скачуються протягом дня.
- Недостатки:
- Немає кісточки для нанесення.
- Клиент П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Супер,на подарок подойдут для любого цвета глаз, рекомендую
- Достоинства:
- Качество и цена
- Недостатки:
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Очень понравились , красивые тона. Спасибо!
- Маргарита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Дякую, все добре.
- Вероніка М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Чудові тіні, користуюсь такими вже рік і ось купила на подарунок. Не осипаються, не прозорі, зручно наносяться
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Покупкою задоволена .Такі тіні замовляю вже вдруге . Задоволена якістю і головне - нейтральними природніми кольорами . Тіні добре наносяться і не розпилюються при нанесенні . Пару відтінків можна застосовувати для бровей .
Великий мінус - раніше в палетці було два довгих двосторонніх пензлика , тепер немає нічого . І раніше палетку робили з кращого пластику , вона щільно закривалася . А цю страшно зайвий раз відкрити , таке враження , що зламається . В попередній палетці тіні не випадали і не кришилися , сподіваюся , і тут так буде .
Тіні , які я отримала , зроблені 12.2021 . Штрихкод показав " Виробництво Франція ".- Достоинства:
- Гарні кольори , гарна якість тіней , не осипаються . Добре наносяться .
- Недостатки:
- Сама палетка стала поганої якості , гірше закривається . Немає пензликів .
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Замовила дану палетку тіней в нюдово-коричневих віддітках для своїх сіро-блакитних очей, давно вде шукала таку палетку з невеликою кількості базових кольорів для денного та вечірнього макіяжу. Палетки гарної якості, нічого не розсипалося за 2 місяці користування. Алергії немає. Просто суперова.
- Достоинства:
- Гарні відтінки, легкі в нанесенні, довго тримаються.
- Недостатки:
- Немає.
- Гаврилина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Крутая палитра! Однозначно рекомендую к покупке!
- Екатерина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Суперские тени
- Достоинства:
- Отличная палитра
- Недостатки:
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Тени супер! Хорошее качество. Рекомендую.
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Користуюся цими тінями вже кілька років . Тіні дуже гарні , стійкі , насичені кольори .
Алергії не викликають .
Товар супер , але я робила замовлення двічі і в результаті не купила . В перший раз прийшла палетка , вона запечатана скотчем , але в ній всередині видно багато короткого світлого блискучого ворсу . Перезамовила - але враження , що мені дали ту саму палетку . Шкода .
Робота магазину , як завжди , на вищому рівні . Все швидко , оперативно .- Достоинства:
- Гарні кольори , стійкі , не осипаються . Чудова ціна .
Классные. Хорошо ложаться. Хорошо смотрятся. Отличная цена
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
стійкі насичені кольори, навіть в спекотний період тримаються цілий день
- Достоинства:
- стійкість, вартість
- Недостатки:
- не має ні аплікатора ні щітки для нанесення
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Когда пришла домой и распаковала, было всё супер, ровно до того момента, пока не открыла палетку, кисточки в комплекте НЕТ!!!! Очень расстроилась.
- Достоинства:
- Доставка быстрая. Упаковка целая.
- Недостатки:
- Кисточки нет, объясните почему!!!!!
- Жанна
Скорей всего производитель что-то поменял, там для неё даже места нет
- Оксана Д***
Да. производитель изменил упаковку и теперь в таком формате будет выпускать. Меня проинформировали об этом . Вопрос закрыли. Спасибо!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Фото товару на сайті не відповідає дійсності.
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обираєте наші продукти. Будь ласка, зробіть фото палетки тіней і додайте в коментарі.
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Ужасна доставка, товар поцарапаний, подерта.
- Маргарита
Почему не вернули?
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: The Nudes Maybelline New York
Хороша, як на мою першу палітру) Кольори хороші, добре поєднуються з шкірою )