Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Контур для лица Maybelline New York Master Contour Face Studio 7 г (3600531319649)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Катерина Д***

Очень классный контур, отлично ложиться,нежная текстура.

Недостатки:
    Маленький объем

Катерина, раді вітати. Вдячні за Ваш коментар, що ділитесь емоціями після використання контуру для обличчя Maybelline New York Master Contour Face Studio. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Яценко О***

Чудовий контурів для обличчя, купую вже невперше

Достоинства:
    Два відтінки, світлий і темний разом, невеликий розмір, чудова текстура
    Недостатки:

Оксана, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!

• Вікторія Л***

Гарний продукт за свої кошти . Але невеликий )

Вікторія, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. Бажаєм Вам всього найкращого!

• Наталья Ц***

Гарна якість, приємні кольори, гарно наноситься та розтушовується.

Достоинства:
    Гарно розтушовується, приємні універсальні кольори
    Недостатки:
    Поки не надибала

Наталья, добрий день. Раді, що засіб Вам сподобався та дякуємо, що поділились своїми враженнями. Спробуйте й інші засоби бренду Maybelline New York. Радимо Рум'яна для обличчя Maybelline New York Cheak Heat для створення трендового глянсового рум'янцю й натурального сяйва обличчя. Бажаємо Вам гарного дня!

• Аліна

Очікувала більш натурального ефекту, за таку ціну можна знайти щось краще

Достоинства:
    Два в одному
    Недостатки:
    Ціна, дуже мало продукту, може не підійти відтінок, хоча він нібито універсальний але це не так

Доброго дня, Аліна! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам шкода, що подвійний кремовий олівець Master Contour Face Studio для контурування обличчя не підійшов Вам по кольору. Підбір декоративної косметики суто індивідуально для кожного. Рекомендуємо перед покупкою декоративної косметики в інтернет-магазині, підбирати і тестувати тональні засоби в роздрібній мережі, що б тон і відтінок відповідали Вашому кольору шкіри.

• Валерій Д***
  • Светлана П***

Думаю, буду покупать его и далее.

Достоинства:
    Удобно пользоваться. Оттенки подходят нашему типу кожи. Легко растушевывается.
  • Денис

Жена довольна

• Денисов А***

Хороший контуринг . Мне очень понравился .

Достоинства:
    Отличные цвета. Как раз то что искала
    Недостатки:
    Их нет.
  • Ольга С***

Продукт отличный и его в стике довольно много, мне удобно им пользоваться. Оттенок подошел отлично, легко растушевывается даже пальцами, дает эффект натуральной тени на лице, можно нанести поярче - а можно и растушевать в полупрозрачную тень. Хорошо подойдет и для вечернего, и для повседневного макияжа, пользуюсь каждый день!

Достоинства:
    оттенок, консистенция, удобно использовать
    Недостатки:
    для меня их нет
  • Ирина

Универсален для тех, хочет попробовать новые техники макияжа. Неплохо подобраны оттенки, достаточно хорошо растушевывается. Сам стик кажется большим, на самом деле эти 7 грамм вошли в 2,5 см высоты. Мне пришел сломанным (очевидно, падал) и так как был запечатан, этого при оплате видеть я не могла. Это доставляет теперь определенные неудобства при нанесении.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Существенных нет
  • Ира

Гарний стік. Рекомендую.

Достоинства:
    Легко розтушовується. Гарній відтінок.
    Недостатки:
    Поки що не знайшла.
  • olya_malahovska777
    Продавец: Rozetka

Підскажіть який це відтінок light чи medium дякую!

• Ира

Це відтінок light.