Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Тональный крем Maybelline New York Fit Me матирующий 120 Classic 30 мл (3600531324520)

Оценка пользователей 4.54/5
  • Кныш А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 105 Natural

Оттенок 105. У меня русые волосы,голубые глаза,зимой всегда бледная оливковая кожа,летом легко и быстро загораю. Зимой для меня немного темноват, на лето как раз. Тип кожи жирный,иногда проблемная. Пользуюсь 2 года,последнее время в крайние случаи.
    Держится рабочий день нормально,матовый финиш ,к вечеру сползает уже с лица,нужно подправлять.НЕ подойдет для сухой кожи, все что шелушится ,будет отлично видно.
    Хорошо выравнивает цвет лица,средней плотности основа,не утяжеляет лицо,у меня не забивал поры. Покрытие тоже среднее,сильно проблемные места лучше перекрывать консилером. По составу сказать ничего не могу,думаю,если вы экоголик,то лучше искать продукцию такого направления отдельно.

Тональное средство предназначено для выравнивания цвета лица,со своей функцией справляется отлично. Если у вас очень проблемная кожа,то лучше всего вам поможет правильное питание и дерматолог)

Достоинства:
    Цена, цветовая палитра, матовый финиш для жирной кожи.
    Недостатки:
    Не заметила
      Представитель бренда

Здравствуйте, Анна! Спасибо за отзыв, нам всегда интересно знать что думают потребители о наших продуктах и так же приятно, что понимаете и разбираетесь в них.

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 115 Ivory

Для моєї комбінованої шкіри брала саме через матуючий ефект. Звісно на цілий день його не вистачає, але на години 3-4 точно. Крім того добре розтушовується і лягає по шкірі, не має ефекту маски. Тон обличчя виглядає природнім.

Юлія, вітаємо. Щиро дякуємо за відгук. Радимо використовувати пудру для обличчя Maybelline New York Fit me Matte + Poreless, впродовж дня для підтримки матового ефекту, тому що наша шкіра виділяє себум, і це нормально. Бажаємо Вам краси та здоров'я!

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 110 Porcelain

доволі легка структура, на літо якраз саме те, що потрібно. добре розприділяється по лиці. придбала тон 110, ідеально підійшов для світлої шкіри.

Достоинства:
    чудова ціна за якісний продукт
  • Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 105 Natural

Чудесный тональный крем. Прекрасно ложится, матирует, маскирует мелкие недостатки. Заказала ещё .

Достоинства:
    Цена, качество , текстура
    Недостатки:

Ольга, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Ми щиро раді, що тональний крем Fit Me Вам до вподоби. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо чудового настрою!

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 105 Natural

Уже года 3 пользуюсь только этой фирмы тональным кремом. Это просто бомбезное качество на любое время года!

Достоинства:
    Качество, цена
      Представник бренду

Ольга, вітаємо! Дякуємо Вам за довіру та такий теплий відгук! Нам дуже приємно знати, що тональний крем Maybelline New York Fit Me у відтінку 105 Natural вже кілька років залишається Вашим улюбленцем. Раді, що Ви оцінили його якість, комфортне матове покриття та відмінний баланс ціни й результату, який підходить у будь-яку пору року. Дякуємо, що обираєте Maybelline New York!

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Fit Me матирующий оттенок 106 Peach Beige

Підходить ніжно під шкіру, шкіра гладенька, і дихає, рівномірне нанесення, задоволена.

Достоинства:
    Якість і помірна ціна.
      Представник бренду

Світлана, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що тональний крем Maybelline New York Fit Me у відтінку 106 Peach Beige так добре для Вас підійшов - гарно лягає та робить шкіру гладенькою. Цінуємо, що Ви відзначили якість і доступну ціну - нам приємно знати, що продукт Вам до вподоби! Гарного настрою!

• Світлана Д***

Крем чудовий!
    Доставка швидка.

Достоинства:
    Крем наноситься ідеально, мамку на обличчі не створює, пори не забиває. Тон підійшов ідеально. На весь день не матує, вистачає годин на 5-6
    Недостатки:
    Немаж
      Представник бренду

Світлана, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що тональний крем Maybelline New York Fit Me матуючий став для Вас чудовим, а обраний відтінок ідеально Вам підійшов! Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 105 Natural

Чудова марка, тональний супер, якість говорить сама за себе, не бруднить одяг, маскує недоліки, вирівнює тон обличчя, професійна косметика, дякую

Достоинства:
    Помірна ціна, якісна продукція
      Представник бренду

Світлана, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що тональний крем Maybelline New York Fit Me Вам сподобався. Дуже приємно отримувати такий чудовий відгук! Сподіваємося, що він продовжить Вас радувати! Бажаємо Вам натхнення та краси!

• Ганна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 105 Natural

Дуже гарний тональний крем. Стійкий, маскує невеликі висипання та почервоніння. В анотації вказано що крем ідеально підходить для жирної та комбінованої шкіри. В мене нормальна шкіра і теж ідеально підійшов))

Ганна, вітаємо! Дякуємо Вам за позитивний відгук про тональний крем Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Foundation. Ми раді, що він добре підійшов для Вашої шкіри! Якщо Ви ще не пробували, рекомендуємо звернути увагу на компактну пудру з тієї ж лінійки Fit Me, яка чудово доповнить Ваш макіяж. Дякуємо за Ваш відгук, бажаємо Вам гарного дня та ще більше вдалої косметики!

• Мария Б***

Приємна ціна, гарна якість

Мария, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що Ви високо оцінюєте якість тонального крему Maybelline New York Fit Me. Бажаємо Вам здоров'я і задоволення від продуктів, які Ви обираєте!

• Комарова М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 105 Natural

Ціна та якість на вищому рівні

Достоинства:
    Гарно лягає на шкіру, підлаштовується під тон обличчя, шкіра під ним дихає
    Недостатки:

Добрий день, Маргарита. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку тонального крему Maybelline New York Fit Me матуючий, ми це цінуємо. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Надія Б***

Донечці дуже сподобався крем.Гарно розтушовується.

Надія, вітаємо. Вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що тональний крем Maybelline New York Fit Me матуючий виправдав Ваші очікування та подарував такі позитивні емоції. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Fit Me оттенок 101

Супер крем

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:

Доброго дня, Юлія! Дякуємо за зворотний зв'язок, що ділитеся враженнями після використання продукту. Можна доповнити свій макіяж матуючою закріплюючою пудрою Maybelline New York Fit Me.

• Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 105 Natural

Класна тоналка, підійшла прям ідеально.

• Астафьева Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 105 Natural
    Достоинства:
    Сочетание цены и качества . Приятная текстура
  • Nataliia B***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 115 Ivory

Только им и пользуюсь. Крутой продукт

Достоинства:
    Все
  • Инна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 104 Soft Ivory Fit Me Maybelline New York

Все супер.

Представник бренду

Инна, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що тональний крем Maybelline New York Fit Me виправдав Ваші очікування, адже ми створили його для ідеального матування та природного вигляду шкіри протягом усього дня. Ваша задоволеність - найкраща нагорода для нашої команди!

• Ірина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 100 Warm Ivory Fit Me Maybelline New York

Дуже класний, буду замовляти

Достоинства:
    Склад і тон
    Недостатки:

Ірина, добрий день. Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо чудового настрою!

• Лілія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 110 Porcelain

Крем гарний, за таку ціну просто супер.Під нього бажано використовувати праймер.

Достоинства:
    Ціна. Якість.
    Недостатки:
    Немає.
  • Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 105 Natural

Купую вже другий раз. Відтінок 105 добре підійшов мені. Купувала пудру такого ж номеру, трошки світліша ніж тональний крем. Подобається що добре поглинається шкірою, не блищить, добре ратує обличчя.

Дар'я, доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок, що купуєте нашу косметику та ділитеся враженнями після використання продукту. Лінійка декоративної косметики Maybelline New York Fit Me (тональний крем, пудра, коректор, рум'яна, праймер) підходить для комбінованої та жирної шкіри, вирівнює тон шкіри, матує шкіру та має легкі текстури. Ідеальна косметика для літнього періоду.

• Олександра Х***

Обожнюю цей тон!!!
    Дуже легка текстура!)))

Представник бренду

Олександра, раді вітати! Дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Ми в захваті, що тональний крем Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless Foundation став Вашим улюбленим і Ви так високо оцінили його легку текстуру. Раді, що він дарує комфорт і допомагає створювати бездоганний макіяж щодня! Дякуємо, що обираєте нас!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Fit Me оттенок 101

Кристуюсь вже не перший рік, найкраще з усіх підходить, не пересушує і не робить шкіру надто жирною

Представник бренду

Оксана, добрий день! Дякуємо за відгук! Щасливі чути, що матуючий тональний крем Maybelline New York Fit Me вже довгий час радує Вас і ідеально підходить для Вашої шкіри! Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Олександр П***

Ціна по акції оригінал

Представник бренду

Олександр, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що тональний крем Maybelline New York Fit Me матуючий у відтінку 105 Natural Вам сподобався і що Ви змогли придбати його за акційною ціною. Сподіваємось, він і надалі буде радувати Вас комфортним нанесенням та гарним результатом на шкірі. Гарного настрою!

• Надежда Д***

Крутий засіб. Підсушує запалення

Достоинства:
    Колір, текстура
      Представник бренду

Надежда, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що тональний крем Maybelline New York Fit Me матуючий припав Вам до душі за колір і текстуру. Ваші слова дуже цінні для нас! Дякуємо, що обираєте Maybelline New York!

• Милена О***

Вибачте будь ласка мене, я не правильно зрозуміла де мл написано, все ок, дуже вибачаюсь

Представник бренду

Милена, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що ситуація прояснилась! Сподіваємось, тональний крем Maybelline New York Fit Me матуючий подарує Вам тільки позитивні враження! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Анастасия Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 115 Ivory

Дуже класний, приємний на лиці , рівномірно і гарно лягає.

Представник бренду

Анастасия, вітаємо! Дякуємо Вам за теплий відгук! Нам дуже приємно чути, що тональний крем Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless Вам сподобався. Цей засіб створено спеціально для нормальної та жирної шкіри, він чудово матує, вирівнює тон обличчя та приховує пори, даруючи природний, охайний фініш. Його легка текстура рівномірно лягає на шкіру і дозволяє створити як легке, так і більш щільне покриття — без ефекту маски. Раді бути частиною Вашого щоденного макіяжу — дякуємо, що обираєте Maybelline New York!

• Вікторія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 105 Natural

хороша марка завжди користуюсь , добре наноситься рекомендую

Достоинства:
    не має ефекту маски
    Недостатки:
    не знайшла
      Представник бренду

Вікторія, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що тональний крем Maybelline New York Fit Me матуючий Вам підійшов. Прекрасно, що він не має ефекту маски та забезпечує комфортне нанесення! Сподіваємось, він і надалі даруватиме Вам відмінний результат!

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 105 Natural

Чудовий тональний крем. Користуюсь вже два роки. Дякую Розетці за завжди вчасну доставку та знижки

Достоинства:
    100/10
      Представник бренду

Ірина, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви вже вкорте повертаєтесь до нас за покупками! Ми цінуємо, що Ви залишились задоволені результатом після тривалого використання нашого тонального крему - Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Foundation. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 Classic

Користуюсь 120 тоном багато років, супер!

Представник бренду

Тетяна, добридень. Дякуємо, що довіряєте Maybelline New York Fit Me! Раді, що він став Вашим улюбленцем на багато років! Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вам натхнення та гарного дня!

• Людмила

Чудовий , легко наносити , немає ефекту маски

Достоинства:
    Гарна якість
      Представник бренду

Людмила, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що тональний крем Maybelline New York Fit Me матуючий став для Вас чудовим. Дякуємо за високу оцінку якості! Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Оксана Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 120 Classic

Беру не в первый раз, очень довольна.

Представник бренду

Оксана, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені тональним кремом Maybelline New York Fit Me. Це чудово, що Ви вже не вперше обираєте цей продукт! Ми завжди прагнемо створювати продукцію, яка відповідає очікуванням наших клієнтів. Бажаємо і надалі насолоджуватися використанням!

• Вікторія О***

Рекомендую тональний крем

Достоинства:
    Якість не залишає розводів ,гарно лягає на шкіру
    Недостатки:
    Не виявила
      Представник бренду

Вікторія, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук, що обираєте наш тональний крем - Maybelline New York Fit Me матуючий. Ми раді, що Ви користуєтесь нашими продуктами. Дякуємо за Вашу відданість та рекомендацію. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися нашими засобами та мати розкішний макіяж! Гарного дня!

• Елена Ж***

Все супер, сервіс Розетки на висоті, крем вартий уваги, гарно та м'яко наноситься, я задоволена

Достоинства:
    Одні переваги
    Недостатки:
    Недоліків не має

Елена, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук, що обираєте наш тональний крем - Maybelline New York Fit Me. Ми раді, що Ви користуєтесь нашими продуктами. Дякуємо за Вашу відданість і довіру. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися нашими засобами та мати розкішний макіяж! Гарного дня!

• Тетяна Г***

Дуже якісний тональний крем
    Дуже подобається

Тетяна, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми раді, що Вам дуже подобається наш тональний крем Maybelline New York Fit Me матуючий. Щасливі, що Ви так високо оцінюєте його якість та обираєте нас! Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!

• Катя Б***

Дуже якісний крем

Достоинства:
    Приємний, гарно матує і приховує недоліки шкіри
    Недостатки:
    Не знайшла

Катя, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання тонального крему. Раді, що Вам сподобався засіб та його якість. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!

• Вікторія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 105 Natural

Вікторія, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо те що Ви з нами, довіру до бренду - Maybelline New York. Бажаємо Вам вдалого дня та всього найкращого!