Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Пудра Maybelline New York Fit me Matte+Poreless PWD 220 Натурально-бежевый 9 г (3600531384029)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Fit me Matte&Poreless PWD оттенок 120 Классический бежевый

Користуюсь з моменту появи цієї пудри. Все в ній подобаеться.

Достоинства:
    Не блищить, добре справляється з поставленою задачею. Широка палітра.
      Представник бренду

Анастасія, добрий день! Щиро дякуємо за Вашу багаторічну відданість та чудовий відгук про пудру Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless. Нам неймовірно приємно знати, що Ви залишаєтеся з нами з моменту її появи, і що засіб бездоганно справляється зі своїм завданням, забезпечуючи шкірі тривалу матовість без жирного блиску завдяки своїй багатій палітрі відтінків! Користуйтеся із задоволенням!

• Валентина Б***

Гарна

Достоинства:
    Компактна
    Недостатки:
    Поки не бачу
      Представник бренду

Валентина, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук про пудру Maybelline New York Fit me Matte + Poreless PWD! Ми щасливі читати, що Ви задоволені її якістю та оцінили зручний, компактний формат, який дозволяє легко оновлювати макіяж протягом дня. Наша формула створена для того, щоб надійно матувати шкіру та візуально приховувати пори. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганним виглядом свого обличчя та чудовим настроєм!

• Людмила Б***

Хороша пудра,підійшла для комбінованого типу шкіри.

Достоинства:
    Є люстерко!
      Представник бренду

Людмила, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що пудра Maybelline New York Fit me Matte + Poreless PWD чудово підійшла Вашій комбінованій шкірі, а наявність люстерка зробила її використання ще більш комфортним. Ця формула створена з матуючими мікрочастинками спеціально для того, щоб ефективно контролювати блиск, візуально приховувати пори та дарувати природний фініш протягом усього дня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганним виглядом Вашої шкіри, чудового настрою та всього найкращого!

• Валерія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Fit me Matte&Poreless PWD оттенок 104 Розово-бежевый

Це моя остання покупка!
    Maybelline тестує на песиках, кроликах та інших в лабораторіях і продає свою продукцію в Китай де закон це вимагає!!!!
    Зокрема тестує на бігелях, цих песиків вибирають саме для летальних і дуже болячих експериментів!! Цих песиків вибирають через їхню добродушність, бо навіть коли їм боляче, вони не вкусять!

Представник бренду

Валерія, добрий день! Дякуємо Вам за коментар! Ми глибоко розуміємо Вашу турботу про благополуччя тварин та хочемо запевнити, що бренд Maybelline New York, який належить компанії L'Oréal, не проводить тестування жодного зі своїх продуктів чи інгредієнтів на тваринах ніде у світі. Ми щиро поділяємо Ваше прагнення до гуманності, тому компанія L'Oréal вже понад 30 років є першопрохідцем у розробці альтернативних методів тестування безпеки косметики без залучення тварин, а у 2014 році ми навіть відкрили спеціальний центр Episkin в Шанхаї, щоб виробляти реконструйовану людську шкіру для випробувань in vitro та зробити цю технологію доступною для китайської влади. L'Oréal - це найактивніша компанія, яка понад 10 років співпрацює з китайською владою та науковцями над повною відмовою від таких методів, і завдяки цій роботі, починаючи з 2014 року, декоративна косметика, шампуні та засоби для миття тіла, які ми виробляємо та продаємо в Китаї, більше не тестуються на тваринах. Дякуємо за Вашу небайдужість, адже ми продовжуємо робити все можливе задля глобального впровадження альтернативних і гуманних наукових методів у всьому світі. Більше інформації можна знайти на офіційному сайті компанії L'Oréal. Гарного дня!

• Валерія Л***

1)Сам L'Oréal або Maybelline в білих халатах котів, собак, кролів у лабораторіях не мучить. Вони цього не роблять. Вони просто платять гроші стороннім державним лабораторіям (наприклад, у Китаї), щоб ТІ протестували їхню косметику на тваринах, бо без цього влада Китаю НЕ пустить їх на свій ринок. Формально бренд «сам не тестує», але фактично — фінансує ці тести.

2)У Китаї у 2014 році дійсно скасували обов'язкові тести для так званої «неспеціальної» косметикиє, АЛЕ тільки для тієї, яка вироблена всередині самого Китаю.
      Якщо Maybelline везе якийсь крутий тональний крем, вироблений у США чи Франції, в імпортних магазинах Китаю — він може підлягати тестам.

3)Крім того, у Китаї досі існує закон про «постмаркетингове тестування». Це означає, що якщо у якогось китайського споживача потече око від туші, влада має право прийти в магазин, зняти Maybelline з полиці і відвезти в лабораторію тестувати на тваринах без згоди бренду. І L'Oréal про це знає, але свідомо залишається на ринку Китаю, бо там крутяться мільярди доларів.

4)Офіційно у веганському та зоозахисному світі (за стандартами організації PETA або сертифікату Leaping Bunny / Стрибаючий Кролик) бренд Maybelline та компанія L'Oréal НЕ вважаються cruelty-free (гуманними).
      Жодна серйозна зоозахисна організація не дасть їм значок кролика на упаковку, поки вони повністю не вийдуть з ринків, де тести можливі хоча б теоретично, або поки Китай повністю не заборонить ці тортури.

• Людмила Б***

Тон підійшов ідеально

Представник бренду

Людмила, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук! Ми в захваті, що відтінок 120 пудри Maybelline New York Fit me Matte + Poreless PWD ідеально підійшов Вашій шкірі, забезпечивши бажаний матовий фініш. Бажаємо Вам завжди бездоганного вигляду та впевненості у своєму макіяжі. Користуйтеся із задоволенням!

• Виктория

Гарна пудра, добре матує шкіру. Беру вже не перший раз і саме 120 тон. Рекомендую.

Представник бренду

Виктория, доброго дня! Дякуємо Вам за довіру та повторний вибір пудри Maybelline New York Fit me Matte + Poreless PWD! Нам дуже приємно, що відтінок 120 Вам підходить і Ви задоволені матуючим ефектом засобу. Пудра допомагає контролювати блиск, візуально згладжує пори та створює природний фініш без перевантаження. Користуйтеся із задоволенням!

• Світлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 105 Natural Ivory Fit Me Maybelline New York

Представник бренду

Світлана, раді вітати! Дякуємо Вам за відгук! Ми щасливі, що пудра Maybelline New York Fit me Matte + Poreless PWD 105 Вам сподобалась і дарує гарний результат. Можливо, Вам також сподобається наша новинка - помада для губ Maybelline New York Maybelline - ссылка- це зволожувальна сатинова помада з кремовою текстурою, яка комфортно наноситься, не пересушує губи, надає м’який насичений колір і делікатне сяйво, забезпечуючи догляд і приємні відчуття протягом дня. Дякуємо, що обираєте нас!

• Лідія Х***

Пудра хороша,клір теж чудовий!

Достоинства:
    Зручна!
    Недостатки:
    Немає!
      Представник бренду

Лідія, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Ми щасливі читати, що пудра Maybelline New York Fit me Matte + Poreless PWD у відтінку 105 Вам сподобалася та залишила позитивні враження. Раді, що вона зручна у використанні, дарує матовий фініш і допомагає рівномірно вирівняти тон шкіри. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Виктория Б***

Супер!!!

Достоинства:
    Качество!Легко наносится,спонж и зеркало в плюс,нет чувства стянутости кожи,при этом маскирует недостатки.
      Представник бренду

Виктория, добрий день! Дякуємо за такий емоційний відгук! Нам дуже приємно, що пудра Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless у відтінку 105 Вам підійшла та виправдала очікування. Вона справді створена для комфортного використання: легко наноситься, не пересушує шкіру, допомагає візуально згладити пори та вирівняти тон, зберігаючи природний вигляд без ефекту маски. Раді, що Ви також оцінили зручний формат зі спонжем і дзеркалом. Дякуємо, що обираєте Maybelline New York!

• Ксенія Є***

Дуже добра якість , відповідає фотографії

Представник бренду

Ксенія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що пудра Maybelline New York Fit me Matte + Poreless PWD виправдала Ваші очікування та відповідає опису. Вона створена для того, щоб забезпечити матовий фініш та рівномірне покриття, при цьому делікатно приховуючи пори та забезпечуючи природний вигляд шкіри. Бажаємо Вам натхнення та краси!

• Мария К***

Пудра отличная

Представник бренду

Мария, раді вітати! Дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно чути, що пудра Maybelline New York Fit me Matte + Poreless PWD справді Вам сподобалася. Вона створена для природного матового фінішу та непомітного вирівнювання текстури шкіри, тож раді, що результат Вас повністю задовольнив. Користуйтеся із задоволенням!

• Зареслава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 220 Natural Beige Fit Me Matte & Poreless Foundation Maybelline

задоволена

Достоинства:
    гарна пудра. якість класна. не як побілка, а якраз напівпрозора. легка
      Представник бренду

Зареслава, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що пудра Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless Вам сподобалась. Її легка напівпрозора текстура дійсно дозволяє природно вирівняти тон шкіри та контролювати блиск, не створюючи ефекту маски. Ваше задоволення від якості для нас дуже важливе!

• Марія С***

Користуючись багато років, подобається

Представник бренду

Марія, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Приємно читати, що пудра Maybelline New York Fit me Matte + Poreless PWD вже багато років радує Вас своєю якістю. Сподіваємося, що вона й надалі залишатиметься Вашим фаворитом для бездоганного матового фінішу. Бажаємо Вам чудового дня!

• Марина Ц***

Дуже нравиться, гарна якість,

Представник бренду

Марина, вітаємо! Дякуємо за відгук! Раді чути, що пудра Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless Вам сподобалась. Вона дійсно вирівнює тон шкіри, матує та надає природного фінішу без ефекту маски. Нехай і надалі дарує Вам комфортне та бездоганне покриття щодня!

• Валерія

Класна пудра

Представник бренду

Валерія, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що пудра Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless Вам сподобалася. Нехай і надалі допомагає створювати бездоганний та матовий фініш. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Юлія Д***

Чудова пудра, користуюсь нею вже багато років. На літо беру трошки темніший віддінок 220, іншу частину року переважно використовую 120 номер. Для світлого типу шкіри саме те, що треба.

Достоинства:
    Якість, покриття, ефект, ціна.
      Представник бренду

Юлія, добрий день! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Раді чути, що пудра Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless є Вашим улюбленим продуктом вже стільки років. Ця пудра створена для рівного та натурального покриття, контролю жирності шкіри і тривалого матового ефекту. Бажаємо Вам всього найкращого та цінуємо Вашу довіру!

• Анастасия Ф***

Всегда заказываю уже пару лет эту пудру,лучшее что было,и по оттенку и по плотности,хорошая,матовая,подойдет для светлой кожи

Достоинства:
    Матовая,плотная
      Представник бренду

Анастасия, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Раді, що пудра Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 104 відповідає Вашим очікуванням за відтінком та текстурою. Приємно знати, що вона довго радує своєю матовістю та щільністю, ідеально підходить для світлої шкіри. Ваш відгук надихає нас!

• Ірина Г***

Хороша,якісна,скриває недоліки,маскує, жир,почервоніння.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Зеркало щоб було зверху при відкриті
      Представник бренду

Ірина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що пудра Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless відповідає Вашим очікуванням. Щодо дзеркала – передамо Ваш відгук у відповідний відділ. Дякуємо, що обираєте Maybelline New York! Гарного настрою!

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 115 Ivory Fit Me Matte & Poreless Foundation Maybelline

Пудра, дуже крута, на обличчі непомітна, маскує чудово

Достоинства:
    Добре лягає на обличчя, забирає жирний блиск
      Представник бренду

Ольга, раді вітати! Щиро дякуємо за такий позитивний відгук! Нам дуже приємно знати, що пудра Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless ідеально лягла на шкіру, забезпечила матовий фініш і задовольнила Ваші очікування. Нехай вона й надалі дарує Вам комфорт і впевненість щодня!

• Ольга Н***

Гарна пудра,гарно матує,спонж бажає бути кращим

Достоинства:
    Чудово матує
    Недостатки:
    Спонж
      Представник бренду

Ольга, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що пудра Maybelline New York Fit me Matte + Poreless PWD чудово матує шкіру. Ваші зауваження щодо спонжа передамо до нашої команди. Дякуємо, що обираєте Maybelline New York! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Анастасія М***

Користуюсь цією пудрою багато років мене все влаштовує

Представник бренду

Анастасія, раді вітати! Щиро дякуємо за довіру та відданість нашому продукту! Нам дуже приємно знати, що пудра Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless уже багато років залишається Вашим надійним вибором. Ваша лояльність — найкраща оцінка для нас! Гарного настрою!

• Романская Н***

Товар гарної якості, ціна порадувала

Представник бренду

Надежда, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що пудра Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless виправдала Ваші очікування та Ви оцінили її якість. Пудра має легку текстуру, яка не обтяжує шкіру, а завдяки своїй здатності контролювати блиск, вона допомагає зберегти свіжий вигляд обличчя протягом дня. Ми сподіваємось, що цей продукт стане чудовим доповненням Вашого щоденного макіяжу!

• Олена Ф***

Пудра, хороша, якісна, мені сподобалася)))

Представник бренду

Олена, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук! Раді чути, що пудра Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless Вам сподобалася. Вона створена для матового фінішу та природного вигляду, і приємно знати, що продукт виправдав Ваші очікування. Дякуємо за довіру до Maybelline New York!

• Юля С***

Пудрой очень довольна, пользуюсь не первый год!

Достоинства:
    Цена, качество
      Представник бренду

Юля, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що пудра Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless вже не один рік радує Вас своєю якістю та приємною ціною. Ваше задоволення — найкраща нагорода для нас. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чудового настрою!

• Галина К***

Якщо порівняти з Evelin і LN ,то безперечно, що краще Maybelline. Добре матує,прибирає блиск,не скочується,не осипається,добре вирівнює тон.Але спонжик потрібно поміняти.
    У мене комбінований тип шкіри і для мене зараз це найкраща пудра.

Достоинства:
    Якість пудри за невисоку ціну
    Недостатки:
    Спонж(кусок губки) і дзеркальце знизу під пудрою,якось не дуже зручно.
      Представник бренду

Галина, доброго дня! Дякуємо за Ваш детальний відгук! Нам дуже приємно чути, що пудра Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless стала Вашим улюбленим засобом для комбінованої шкіри та відповідає Вашим очікуванням щодо матування та вирівнювання тону. Щодо спонжа, ваша рекомендація дуже цінна — ми передамо її команді для подальшого вдосконалення продукту. Дякуємо, що обираєте Maybelline New York!

• Оксана А***

Неплохая нейтральная пудра, ложится ровно, поры не забивает. Но - ужасный спонж, кусок дурно пахнущей резины. Сразу в мусор. С нормальным спонжем пудра ок.

Достоинства:
    хорошо ложится
    Недостатки:
    спонж
      Представник бренду

Оксана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук і щирість щодо використання пудри Maybelline Fit Me Matte + Poreless. Нам шкода, що спонж не виправдав Ваших очікувань.​ Ця пудра розроблена для забезпечення матового фінішу та контролю блиску, особливо для нормальної та жирної шкіри. Щоб покращити нанесення пудри, спробуйте: Використовувати праймер перед нанесенням тонального крему та пудри. Наносити пудру легкими рухами за допомогою пухнастого пензля для більш рівномірного покриття. Гарного дня!

• Олена Д***

Пудра просто обалденная, пользуюсь уже 4 года, качество супер, ложится очень хорошо, спасибо продавцу за быструю доставку, рекомендую

Достоинства:
    Не забивает поры
      Представник бренду

Олена, доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук! Раді знати, що пудра Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless вже так довго радує Вас. Ваша задоволеність якістю та результатами – наша найбільша нагорода. Дякуємо за рекомендацію та довіру до бренду! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Олена Д***

Пудра дуже сподобалась. М'яко наноситься, і тон 220 підійшов мені ідеально. Рекомендую.

Достоинства:
    Якісний товар
      Представник бренду

Олена, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що пудра Maybelline New York Fit me Matte + Poreless Вам сподобалась і тон 220 підійшов ідеально. Ваші рекомендації дуже важливі для нас! Користуйтеся тільки із задоволенням!

• Инна З***

Классная

Представник бренду

Инна, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що Вам сподобалась пудра Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless. Ваші враження важливі для нас! Користуйтеся тільки із задоволенням!

• Марина П***

Відмінно

Представник бренду

Марина, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що пудра для обличчя - Maybelline New York Fit Me Matte Poreless PWD для Вас відмінна та Ви задоволені покупкою! Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Ольга В***

Крута пудра, чудового лягає на шкіру

Представник бренду

Ольга, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що пудра Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Вам підходить і добре лягає на шкіру. Її здатність контролювати блиск та матовий ефект дійсно робить її чудовим вибором. Сподіваємось, вона буде радувати Вас і надалі!

• Тетяна Д***

Непогана

Представник бренду

Добрий день, Тетяна. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку пудри Maybelline New York Fit me Matte+Poreless PWD, ми це цінуємо. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Світлана Ш***

Пудра на всі 100%

Представник бренду

Світлана, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що довіряєте бренду Maybelline New York. Ми раді, що пудра Maybelline New York Fit me Matte+Poreless PWD Вам до вподоби. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо краси та чарівності!

• Олексий

Жiнка довольна дякую

Представник бренду

Олексий, добрий день. Вдячні Вам за коментар. Раді, що пудра Maybelline New York Fit me Matte + Poreless PWD сподобалась вашій дружині. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Альона Р***

Гарна пудра

Представник бренду

Альона, вітаємо! Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання пудри. Ми раді, що пудра для обличчя - Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Powder Вам підійшла. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо гарного дня!

• Анна П***

Представник бренду

Добрий день, Анна. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку пудри Maybelline New York Fit me Matte + Poreless PWD, ми це цінуємо. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового настрою!