Топи продажів

Отзывы покупателей о Консилер для кожи лица Maybelline New York Instant Eraser 00 Слоновая кость 6.8 мл (3600531465230)

Оценка пользователей 4.54/5
  • Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 01 Светло-бежевый

Хороший засіб, легко наносити.

Представник бренду

Інна, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про консилер Maybelline New York Instant Eraser! Ми щасливі читати, що відтінок 01 Вам підійшов, а його легке нанесення за допомогою знаменитого спонжа-аплікатора дарує задоволення від використання. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганним, свіжим макіяжем та чудовим настроєм!

• Уітірік О***

ful kapatıcı olarak kullanılabiliyo

Представник бренду

Уітірік Онур, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що Ви оцінили високу перекривальну здатність нашого консилера Maybelline New York Instant Eraser. Ми раді, що відтінок 01 став Вашим фаворитом у створенні бездоганного тону обличчя, забезпечуючи ефект повного покриття без обтяження шкіри. Ваші позитивні враження надихають нас!

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 03 Instant Eraser Maybelline New York

Мне понравился, самое лучшее, что пробовала из консилеров.

Достоинства:
    Удобно наносить, хорошо ложится.
    Недостатки:
    Не нашла
      Представник бренду

Людмила, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми вражені, що консилер для обличчя Maybelline New York Instant Eraser у відтінку 03 став для Вас улюбленим. Раді, що його зручно наносити, він рівно лягає і дарує відчуття комфорту на шкірі. Формула створена для ефективного маскування нюансів і природного вигляду шкіри протягом дня. Користуйтеся із задоволенням!

• Татьяна С***

Я в захваті

Достоинства:
    Легка текстура,перекриває синці під очима
      Представник бренду

Татьяна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Maybelline New York Instant Eraser став Вашим фаворитом і забезпечує легке нанесення та ефективне перекриття синців під очима. Чудово, що його текстура дозволяє швидко та комфортно приховати нюанси, даруючи свіжий та доглянутий вигляд. Ваш відгук надихає нас! Користуйтеся із задоволенням!

Непоганий консилер

Достоинства:
    Добре тонує всі недоліки шкіри
      Представник бренду

Анастасія, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що консилер Maybelline New York Instant Eraser добре приховує нюанси шкіри та справив на Вас позитивне враження. Цей продукт створений саме для легкого та ефективного маскування темних кіл, почервонінь та дрібних нюансів, щоб Ваша шкіра виглядала рівною та свіжою протягом дня!

• Дар'я Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Instant Anti-Age 05 Осветляющий

Класно перекрыває синеву під очима

Представник бренду

Дар'я, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що консилер Maybelline New York Instant Eraser у відтінку 05 допомагає Вам ефективно маскувати нюанси під очима. Він спеціально розроблений для рівномірного та легкого покриття, щоб шкіра виглядала свіжою та відпочилою протягом дня. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Instant Eraser Multi-Use Concealer 115

Очень довольна этой штучкой.Удобна в применении,экономна.

Достоинства:
    Справляется с поставленной задачей
      Представник бренду

Виктория, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що консилер Maybelline New York Instant Eraser Вам сподобався. Завдяки зручному аплікатору він легко наноситься, дозволяє точно коригувати нюанси та є економним у використанні, а легка формула ефективно справляється зі своїм завданням, надаючи шкірі свіжий і доглянутий вигляд. Дякуємо, що обираєте Maybelline New York!

• Олександра В***

Чудова річ, тон ідеальний, навіть не видно що нанесений на обличчя.

Достоинства:
    Удобно наносити
      Представник бренду

Олександра, добрий день! Дякуємо Вам за чудовий відгук! Раді чути, що консилер для шкіри обличчя Maybelline New York Instant Eraser ідеально підійшов Вам за тоном і виглядає настільки природно, що його майже не видно на шкірі. Приємно, що формат і спосіб нанесення також виявилися зручними. Дякуємо, що обираєте Maybelline New York - нам дуже цінно отримувати такі відгуки!

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 00 Слоновая кость

Такая себе палочка-выручалочка!Убирает мелкие недостатки на лице.

Достоинства:
    При правильном использовании можно сделать свежий румянец на лице с его помощью и шариковых румян.Очень мягко ложится.Удобный спонж.
    Недостатки:
    Быстро заканчивается.
      Представник бренду

Виктория, добрий день! Дякуємо Вам за такий теплий і детальний відгук! Раді чути, що Maybelline New York Instant Eraser став для Вас надійним помічником і допомагає створювати свіжий, доглянутий вигляд. Спонж-аплікатор дійсно створений для максимально м’якого та точного нанесення. Дякуємо, що обираєте Maybelline New York - Ваші відгуки надихають нас!

• Марина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 06 Neutralizer Instant Anti-Age Maybelline New York

Засіб можливо і непоганий, але формат не мій, мені не підійшов!

Представник бренду

Марина, вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями про Maybelline New York Instant Eraser. Нам шкода, що формат цього консилера виявився для Вас не зовсім зручним. Цей продукт створений у зручному форматі зі спонжем-аплікатором, який забезпечує швидке та рівномірне нанесення, особливо для зони під очима. Водночас ми розуміємо, що вибір форми аплікатора - дуже індивідуальний, і комусь комфортніше користуватися класичними варіантами з пензликом чи тюбиком. Можливо, Вам більше сподобається консилер Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless: ссылка- він має класичний аплікатор, легку текстуру та матове покриття, що допомагає замаскувати нюанси й водночас зберегти природний вигляд шкіри. Дякуємо за Ваш відгук - Ваша думка важлива для нас!

Хороший консилер

Достоинства:
    Гарно лягає
      Представник бренду

Анастасія, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що консилер Maybelline New York Instant Eraser Вам сподобався. Його легка текстура дійсно гарно лягає та забезпечує природне й водночас ефективне маскування нюансів, залишаючи шкіру свіжою та доглянутою. Приємно знати, що він відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо Вам тільки комфортного та красивого макіяжу разом із Maybelline New York!

Клас!

Достоинства:
    Рівний тон
      Представник бренду

Анастасія, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Приємно чути, що консилер Maybelline New York Instant Eraser допомагає досягти рівного тону та справляється зі своїм завданням. Ми дуже цінуємо, що Ви поділилися своєю думкою! Бажаємо Вам натхнення та краси!

• Ілона

Нормально

Представник бренду

Ілона, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук про консилер Maybelline New York Instant Eraser у відтінку 115. Приємно, що засіб справив на Вас позитивне враження. Цей консилер відомий своєю легкою текстурою, яка добре маскує темні кола під очима та дрібні недосконалості, надаючи обличчю свіжого вигляду. Для повного завершення макіяжу рекомендуємо спробувати пудру Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless, яка допоможе зафіксувати результат і продовжить стійкість покриття. Дякуємо, що обрали наш бренд, і бажаємо тільки приємних відкриттів у догляді та макіяжі!

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 01 Светло-бежевый

Можна використовувати для контурiнга.. Треба мати декiлька рiзних тонiв .

Достоинства:
    Зручний якiсний консилер. Завжди користуюсь. .
    Недостатки:
    Недолiки не помiтила.
      Представник бренду

Олена, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що консилер Maybelline New York Instant Eraser став Вашим улюбленим засобом, а також підходить для контурингу та задовольняє Ваші потреби. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо радувати якістю!

• Софія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 00 Слоновая кость

класний консилер,все перекриває,підійшов по кольору

Представник бренду

Софія, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що консилер Maybelline New York Instant Eraser підійшов Вам за відтінком і виправдав очікування — адже саме для цього ми його створювали. Нехай щодня дарує Вам ідеальне покриття та комфорт!

• Артём Т***

Якісна косметика

Достоинства:
    Якість та ціна
    Недостатки:
    Не виявили
      Представник бренду

Артём, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що консилер Maybelline New York Instant Eraser виправдав Ваші очікування щодо якості. Користуйтеся тільки із задоволенням! Дякуємо, що обираєте Maybelline New York!

Мені подобається

Достоинства:
    Гарно лягає на шкіру
      Представник бренду

Анастасія, доброго дня! Дякуємо за відгук і довіру до Maybelline New York Instant Eraser! Ми раді, що консилер Вам сподобався та добре лягає на шкіру. Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємося, він і надалі буде надійним помічником у Вашому макіяжі!

• Ірина Б***

Представник бренду

Ірина, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що консилер Maybelline New York Instant Eraser виправдав Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням! Нехай і надалі дарує Вам задоволення та бездоганний результат у макіяжі!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Instant Anti-Age 05 Осветляющий

На упаковке нет номера тона...совсем не такая упаковка как на фото

Недостатки:
    Нет номера на упаковке
      Представник бренду

Доброго дня, Наталіє! Щиро дякуємо Вам за відгук і за те, що звернули увагу на цей момент. Дійсно, інколи упаковка може трохи відрізнятись від зображення на сайті — це пов’язано з оновленням дизайну або особливостями постачання. Що стосується відсутності номеру тону на флаконі — у новій версії упаковки виробник дійсно іноді зазначає лише назву відтінку без числового коду. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки Rozetka за посиланням : ссылка

• Людмила Ш***

Чудовий консилер.

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам.
      Представник бренду

Людмила, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що консилер Maybelline New York Instant Eraser відповідає Вашим очікуванням і допомагає досягти бажаного результату. Сподіваємось, він і надалі буде Вашим надійним помічником у макіяжі!

• Юлия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 00 Слоновая кость

Добрий консилер. Брала слонову кістку. Зауважень нема.

Представник бренду

Юлия, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що консилер Maybelline New York Instant Eraser Вам сподобався. Раді бути частиною Вашого макіяжу! Сподіваємося, що він і надалі допомагатиме Вам створювати бездоганний макіяж!

• Кунаренко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Instant Anti-Age 05 Осветляющий

Прислали не то....на упаковке нет номера тона...совсем не такая упаковка как на фото

Достоинства:
    Недостатки:
    Нет номера тона

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 00 Слоновая кость

Вибирала колір навмання і не прогадала. Лягає добре, але все одно треба далі вбивати іншою кісточкою, щоб розподілити пігмент рівномірно. Трошки підсушує шкіру, забивається в складки під оком, але якщо добре зволожити шкіру перед макіяжем, то буде ок

Представник бренду

Аліна, раді вітати. Щиро вдячні за Ваш відгук. Дякуємо, що спробували наш консилер для шкіри обличчя Maybelline New York Instant Eraser ми цінуємо Ваші враження. Дійсно, зволоження шкіри дуже важливий етап в догляді, це допомагає продуктам якнайкраще розкриватись на шкірі. Бажаємо приємного дня!

• Алла Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 02 Нюдовый

Мені дуже сподобався. Якісний, добре наноситься та тримається.

Достоинства:
    Ціла упаковка, немає тріщин, немає сторонніх запахів, добре маскує темні кола та запалення на шкірі.
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Алла, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що консилер для шкіри обличчя Maybelline New York Instant Eraser Вам так сподобався! Його легка текстура та відмінне перекриття роблять шкіру сяючою та свіжою без ефекту маски. Ідеальний вибір для бездоганного макіяжу!

• Ященко И***

Отличный консилер рекомендую

Представник бренду

Ирина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам сподобався Maybelline New York Instant Eraser! Цей консилер справді чудово справляється з приховуванням нюансів і дає природний вигляд. Дякуємо за рекомендацію та бажаємо Вам ще більше приємних результатів!

• Анна Р***

Хороший консилер.

Представник бренду

Анна, добрий день. Дякуємо Вам за відгук! Ми в захваті, що консилер для шкіри обличчя Maybelline New York Instant Eraser Вам сподобався. Сподіваємось, він і надалі допомагатиме створювати бездоганний вигляд! Бажаємо Вам натхнення!

• Таміла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 01 Светло-бежевый

Дуже круто маскує всі недоліки

Достоинства:
    Класний
      Представник бренду

Таміла, вітаємо! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, що ділитеся своїми враженнями про консилер Maybelline New York Instant Eraser. Раді дізнатися, що покупка принесла задоволення та Ви залишилися задоволені результатом. Нехай Ваші наступні б'юті-продукти будуть такими ж приємними та ефективними! Гарного дня!

• Віта С***

Рекомендую

Віта, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Вашу рекомендацію. Ми в захваті, що Вам сподобався наш консилер для шкіри обличчя Maybelline New York Instant Eraser. Бажаємо Вам гарного дня!

• Лілія К***

Відмінна якість

Лілія, вітаємо. Вдячні за Ваш позитивний коментар. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю консилеру для шкіри обличчя Maybelline New York Instant Eraser. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Ірина Б***

Подобається. Не подразнює шкіру, і гарно тонує.

Ірина, доброго дня. Вдячні Вам за коментар. Ми раді, що консилер Maybelline New York Instant Eraser Вам подобається. Бажаємо Вам гарного дня та задоволення від використання!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 01 Светло-бежевый

Консілер дуже подобається,легка текстура,з моїми проблемами справляється на всі 100%

Ірина, вітаємо. Щиро дякуємо за відгук та фото! Нехай консилер для шкіри обличчя Maybelline New York Instant Eraser дарує Вам тільки позитивні враження. Ми щасливі, що Ви знайшли продукт, що задовольняє Ваші потреби та подобається Вам своїм ефектом. Бажаємо Вам гарного дня!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 01 Светло-бежевый

Ага,по акції замовила і ніяких навушників в подарунок(

Ірина, доброго дня! Дякуємо за відгук. Нам дуже прикро, що Ви розчаровані. Однак, ми сподіваємось, що наш консилер для шкіри обличчя Maybelline New York Instant Eraser Вам сподобався та підійшов. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки Rozetka за посиланням ссылкаБажаємо Вам гарного дня!

• Яна К***

а ви виконали всі умови акції?

Замовила товар на 790грн,а в умовах акції треба замовити на 699

• Ольга А***

Гарний консилер.

Ольга, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання консилера для шкіри обличчя Maybelline New York Instant Eraser. Бажаєм Вам всього найкращого!

• Ирина С***

Отлично

Ирина, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо, що Ви розділяєте з нами враження після використання продукту. Нехай консилер для шкіри обличчя Maybelline New York Instant Eraser дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам натхнення та краси!

• Олена Г***

Дуже класний

Достоинства:
    На обличчі не помітний,приховує всі недоліки шкіри.
    Недостатки:

Олена, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Maybelline New York. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Sofiia Z***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 01 Светло-бежевый

Продуктом задоволена . Але іноді видно всі недоліки сухої шкіри .

Достоинства:
    Відповідає опису

Sofiia, вітаємо! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Дійсно, зволоження шкіри дуже етап в догляді, це допомагає продуктам якнайкраще розкриватись на шкірі. Бажаємо приємного дня!