Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Гелевый карандаш для век Maybelline New York Tattoo Liner 900 Черный (3600531531065)

Оценка пользователей 4.35/5
на основе 31 отзыв
  • Анна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 900 Черный

Реально стійкий. Необхідно наносити на чисту шкіру. Шкіру бажано протерти міцелярною водою, і жодних гідрофільних олій чи тому подібне. Також є нюанс, недолік. Коли після купівлі використався продукт і стержень стерся, то необхідно пристосуватися щоб його видавити, я відкрила ковпачок і зі зворотнього боку проштовхувала по мірі потреби. Підстружки не завжди справлялися з задачею і просто ламали який стержень... Тому вимушена була вигадувати як дістати продукт з корпусу. На разі істують олівці які прокручуються і їхнє використання є зручним, комфортним.

Достоинства:
    Реально тримається дуже довго
    Недостатки:
    Важко підточити

Анна, вітаємо. Щиро вдячні за Ваш коментар. Для зняття стійкого макіяжу найкраще підійдуть засоби з оліями в складі, наприклад двофазна міцелярна вода або гідрофільна олія, це допоможе прибрати всю косметику з обличчя без тертя. Радимо використовувати саме косметичну точилку для олівців, вона дозволить вам підтримувати гостроту олівців. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 910 Коричневый

Суперстойкий. Четких стрелок не получится,но межресничка или мягкая растушеванная стрелка без проблем.не плывет,не размазывается.выглядить очень нежно и плавно.минус очень большой расход

Достоинства:
    Стойкость
    Недостатки:
    Быстрый расход

Ольга, вітаємо. Дякуємо за оцінку. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені продуктом та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Журба И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 910 Коричневый

Мені подобається. Хорошо малює і тримається на очах. Беру другий раз.

• Юлия С***

Отличный.

Достоинства:
    Хорошо пигментирован, стойкий.
    Недостатки:
    Нет.
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 900 Черный

дуже легко наноситься, м'який. наносила вранці і ввечері аж змила, нічого не перевелося, не розтерлось, яскравий колір. але змивати потрібно з міцелярною водою, бо дуже стійкий.

Достоинства:
    м'який, гарно тримається
    Недостатки:
    ціна без знижки

Анна, добрий день. Щиро вдячні Вам за коментар. Спробуйте знімати водостійкий макіяж засобами, що містять олію, наприклад, гідрофільною олією або двофазною міцелярною водою. Бажаємо Вам тільки приємних вражень!

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 960 Розовое золото

Олівець супер, дуже стійкий і колір неймовірний - рожеве золото.

• Лідія П***
    Продавец: Rozetka. Оттенок: 910 Коричневый

Просто обожнюю цей олівчик і косметику Мейбелін загалом. Стосовно олівчика, то якість супер. Купую такий вже 3 раз, дуже ним задоволена. Він насправді дуже стійкий, не розтирається в не погоду, ідеально підкреслює очі, купувала коричневий колір, текстура кермова, алергії не викликав, запах приємний. Однозначно рекомендую, користуватися косметикою Мейбелін одне задоволення.

Достоинства:
    Хороша якість, не викликав алергії, гарно тримається на очах, які часто сльозяться, стійкий, хороша ціна
  • Алёна К***
    Продавец: Rozetka. Оттенок: 960 Розовое золото

Это мой любимый карандаш для глаз. Стойкий, не размазывается к концу дня . У меня коричневый цвет - идеально для ежедневного макияжа.

Достоинства:
    Стойкость, насыщенный цвет, текстура
    Недостатки:
    Расход
  • Владимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 819 Tatoo Liner Maybelline New York

Все дуже сподоболось, жiнка в восторге,не могла дождаться коли воно прийде.
    Все пришло вiдмiнно.
    Велике Дякую.
    Ви найкращi.

Достоинства:
    Качество отличное.
    Недостатки:
    Немаэ
      Представник бренду

Владимир, добрий день! Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Нам неймовірно приємно знати, що гелевий олівець для повік Maybelline New York Tatoo Liner у відтінку 819 справив таке враження і подарував радість. Бажаємо, щоб кожен макіяж приносив задоволення та підкреслював красу!

• Анна Л***

Дуже сподобався олівець!

Представник бренду

Анна, раді вітати! Щиро вдячні Вам за відгук, для нас це важливо. Ми раді, що гелевий олівець для повік - Maybelline New York Tattoo Liner виправдав Ваші очікування та Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Юрий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 932 Изумрудный

Без зауваження

Добрий день, Юрий. Ми вдячні Вам за оцінку. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 932 Изумрудный

Буду ще замовляти. Супер

Марина, добрий день. Щиро вдячні за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені гелевим олівцем для повік Maybelline New York Tattoo. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Марина К***

Стійкий до води

Марина, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що гелевий олівець для повік Maybelline New York Tattoo виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 901 Серый

Олівець тримається довго,не розтікається .Все чудово

Ольга, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Maybelline New York. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 901 Серый

Красивий колір. мягкий. тримається весь день.

Достоинства:
    Стійкий
  • Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 900 Черный

Отличный карандаш. Прекрасно держится на жирной коже в течении дня. Яркий цвет, удобный в рисовке.

Достоинства:
    Стойкий, насыщенный цвет
  • Ирина З***

Гарний карандаш.

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Tattoo Liner 976 Soft Bronze

Очень стойкий карандаш. Рисует мягко. Брала 976 бронза и 911 миндальный, красивые оттенки. На слизистую не наношу, никаких неприятных ощущений не вызывают. На жирных веках держатся весь день.

Достоинства:
    Супер стойкость, хорошее качество, красивые оттенки.
    Недостатки:
    Не нашла
  • Марія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 910 Коричневый

Колір гарний, але не розумію як його викрутити

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Не зрозуміло як його викрутити, бо він з пластику і заточити його не вийде

Доброго дня, Марія! Дякуємо Вам за відгук. Гелевий олівець Tattoo Liner знаходиться в м'якій пластиковій оболонці і підточується косметичною точилкою, як дерев'яний. Гелевий грифель не повинен бути гостро заточений.

• Алёна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 900 Черный

Впервые купила такой карандаш из-за положительных отзывов. Всё вроде и хорошо, но не могу понять, он же пластиковый и вверху должен выкручиваться, а мой не выкручивается. Получается бракован?

Достоинства:
    Насыщенный цвет, стойкий
    Недостатки:
    Не выкручивается
  • Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 942 Спелая ягода

Хороший та дуже стійкий олівець,не розтікається.

Добрий день, Ольга. Ми вдячні Вам за оцінку. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• София Б***
    Продавец: Rozetka. Оттенок: 920 Синий

Дуже стійкий олівець , гарно малює і виглядає , але як і деякі писали він провокує/викликає якийсь свербіж та печіння через 10-15 хв (по моєму досвіду) Хочеться змити через цей час

Достоинства:
    Стійкий , яскравий , легко малює
    Недостатки:
    Може бути алергічна реакція

Софія, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Всі продукти бренду Maybelline New York перевірені під дерматологічним та офтальмологічним контролем, але індивідуальної реакції Вашого організму на той чи інший інгредієнт ми не можемо виключити. Щодо алергії, будь ласка, для урегулювання питання, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна" через електронну пошту : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту, якщо є довідка від дерматолога також це вкажіть. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Гарного дня!

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 920 Синий

Пользуюсь, но повторно не куплю. Смывается оч тяжело

Достоинства:
    Цена по акции вполне приемлима
    Недостатки:
    Тугой, сложно нарисовать стрелку

Татьяна, доброго дня!
      Шкода, що олівець не пиправдав ваші сподівання. Він є стійким, тому його рекомендовано змивати спеціальними засобами для зняття стійкого та водостійкого макіяжу. Зверніть увагу на такі засоби як Міцелярна вода з оліями та Міцелярна вода з оліями та екстрактом волошки від Garnier.

• Наталия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 901 Серый

Супер стойкий. Цвет хороший. К сожалению я аллергик с очень чувствительными глазами. Двое суток глаза разлепить после карандашика не могла. Жаль, очень понравился но пользоваться не могу.

Достоинства:
    Стойкий.
    Недостатки:
    Аллергикам не рекомендую.

Наталия, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Всі продукти бренду Maybelline New York перевірені під дерматологічним та офтальмологічним контролем, але індивідуальної реакції Вашого організму на той чи інший інгредієнт ми не можемо виключити. Щодо алергії, будь ласка, для урегулювання питання, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна" по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту, якщо є довідка від дерматолога також це вкажіть. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо.

• Гаврилюк Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 901 Серый

Не тримається навіть пів дня

Недостатки:
    не тримається, розтікається

Доброго дня, Галино! Дякуємо Вам за відгук, що поділилися своїм досвідом використання гелевого олівця для вік. Нам прикро, що олівець для вік Tattoo Liner не виправдав Ваші сподівання. Щоб олівець довше тримався на повіках, рекомендуємо, як один із варіантів, спробувати попередньо при пудрити повіки, щоб знежирити їх, та нанести олівець. Бажаємо краси та гарних результатів.

• Татьяна Г***
    Продавец: Rozetka. Оттенок: 910 Коричневый

Карандаш очень стойкий, полностью соответствует заявленному. НО....... Будьте осторожны, после нанесения через короткое время появляется не приятное ощущение на глазах ( пощипывание на веке, как будто песок в зрачках) и самое печальное это жуткая аллергия после ( краснота и опухание глаз). Карандаш в мусор(((((

Достоинства:
    Стойкий
    Недостатки:
    Аллергия на глазах
    • Анастасия

Все индивидуально. Возможно, у Вас аллергия на один из компонентов.
      Вы в Розетке покупали?

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 911 Миндальный

Читала про те, що у деяких дівчат він викликає алергічні реакції, але сподівалася, що в мене такого не буде, адже я не алергік. Але двічі його пробувала використовувати і обидва рази, через хвилин 10, шкіра починала пекти та червоніти. Після другого разу просто викинула його.

Достоинства:
    Не знаю, бо використовувати неможливо.
    Недостатки:
    Викликає алергічні реакції
  • Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 900 Черный

Пришёл сломан !Приносил курьер все было упаковано хорошо,но факт остаётся фактом

Достоинства:
    Одни недостатки

• Светлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 910 Коричневый

Карандаш хороший в плане :держится отлично, рисует отлично, не размазывается, не растекается, держится целый день. Но... Сначала думала, что мне кажется, но, как оказалось, не кажется(.Когда красишь не на слизистую глаза, то всё нормально. Только наносишь на слизистую, то через пару минут начинается ощущение песка в глазах, а потом начинают слезиться и печь, а правый глаз просто рыдает. Это у меня такая беда с #910(покупала здесь). А до этого покупала #911 - было всё нормально, до сих пор его докрашиваю и никакого песка слёз и тд. Правда #911 покупала не здесь. Это лично мой опыт, но решила поделиться. За быструю доставку спасибо.

• Оксана Б***

У меня такая же проблема ( глаза слезятся от этого карандаша

• Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Tattoo Liner 973 Soft Rose

Одна звезда за не тот цвет карандаша мне нужен оливковый а не розовый

Достоинства:
    Недостатки:
    Розовый вместо оливкого

Доброго дня, Ирина! Дякуємо за зворотній зв'язок. Як що Вами замовлено олівець для повік Tattoo Liner № 973 Soft Rose -він має ніжно рожевий відтінок, на жаль , оливкового кольору в палітрі не має. Бажаємо гарного дня!

• Марина

так в назві ж вказано, що він рожевий

• Кузьменко В***
    Продавец: Rozetka. Оттенок: 900 Черный

Не купувала. Прочитала відгуки і вирішила перевірити склад. Не дивно, що у дівчат алергічна реакція. Склад дуже й дуже сумнівний, багато токсичних компонентів, судячи з інформації, яку можна про нього знайти в мережі на спеціалізованих сайтах. Але, на жаль, зараз з середнього сегменту дуже мало відносно безпечної за складом косметики.

Недостатки:
    Сумнівний склад

Виктория, доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук. Уся продукція ТМ Maybelline New York проходить ретельну перевірку перед тим, як вона потрапляє у продаж. Продукція, що застосовується в зоні навколо очей - ще й додаткову офтольмологічну перевірку. Проте ми не можемо виключити індивідуальних реакцій, що можуть виникнути в кожній окремій ситуації.
      Склад продукту вивірений і формується таким чином, аби відповідати усім вимогам споживача: безпека, дія, колір, стійкість тощо.