- Іван З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 15. Цвет: Черный
Товар поганої якості,якщо точніше,казан кривий,кришка-сковорода як кришка не накриває казан,тому що він кривий!!!!!!!
Не раджу казан цього виробника.- Достоинства:
- Немає переваг
- Недостатки:
- Кривий казан
- Сергей Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 15. Цвет: Черный
Хорошая вещь, пол года пользуемся, можно просто и недорого отметить день рождения и посидеть с друзьями. Моется за 5 минут керхером без моющих средств.
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 15. Цвет: Черный
Приобрели еще печку под казан, обработали по инструкции, Отличная вещь за небольшие деньги
Отлично) Спасибо за отзыв) Рады, что вам все понравилось. Пусть служит долго и радует вкусными блюдами!
- Саша Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 15. Цвет: Черный
В цілому казан хороший чавун міцний і добре тримає тепло, але треба правильно доглядати, щоб він не тріснув, кришка прилягає щільно і можна використовувати як пательню.
- Достоинства:
- чавун, обʼєм, кришка-сковорідка
- Недостатки:
Дяка за відгучок) Та не трісне він) Не турбуйтесь. Це хтось у відгуках написав що кришка тріснула, та таке дуже рідка трапляється та частіш за все завдяки тому що ллють воду на гаряче). Та навіть якщо таке раптом трапиться, то ми поміняємо)))
- ЖеняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 15. Цвет: Черный
Казан звісно шикарний, чавун міцний, їжа не пригорає, але він такий важкий що після кількох хвилин з ним на руках розумієш чому в стародавні часи такі казани використовували як зброю. Жаль, що не можна в парі з ним качати прес. Кришка дуже удобна для засмажки або картоплі.
Дякуємо за такий чудовий відгук !) Вага? Ну що ж, бонус для м'язів! Смачненьких вам страв !
- Всеволод Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 15. Цвет: Черный
Відмінний казан, вміщає велику кількість їжі, вже встигли випробувати декілька раз для плову та юшки супер.
- Достоинства:
- велики, з кришкою.
Це чудово) Нам приємно) Дякую