Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Мужской подарочный набор Mayur Масло для бороды и усов 30 мл + Дезодорант I'm a legend 50 мл (2200700118076)

Код:  419695470
Оценка пользователей 4.56/5
  • Наталія П***

Купила для себе, хочу спробувати олійку як догляд за бровами. Дезодорант має приємний,легкий східний аромат

Достоинства:
    Після користування дезодорантом немає відчуття "липкості"
    Недостатки:
    Поки що не виявлено

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Іван С***

Після декількох не вдалих спроб відростити бороду, вирішив придбати і не по шкодував,користуюся вже десять днів,борода підростає рівномірно,густа і волосся слухняне,не свербить,чого раніше не було.

Достоинства:
    Зручно в користуванні.
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Юлія Л***

Чудовий аромат. Не дуже «чоловічий», але мені подобається

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Олександра М***

Гарне пакування. Швидка відправка. Брала на подірунок.

Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобалися наші продукти. Дякуємо, що Ви з нами!

• Оксана Є***

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Анна Ф***

Запах приятный,текстура устраивает.
    Муж пользуется

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що вам все сподобалось! Спробуйте ще Парфумований шампунь, гель для душу Mayur I'm legend 3 в 1 для чоловіків _ ссылка

• Daniellaa

Гарний набір,відповідає фото і реальності,з подарунковою упаковкою 0 проблем

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Сміт М***

Ніби непоганий набір,купувався як подарунок

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Віктор Щ***

Таке собі....

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нашу продукцію і поділились враженнями від використання.