- AI аналіз відгуків55 відгуків: позитивний 74%, нейтральний 15%, негативний 11%Виберіть, щоб дізнатися більше
- МирославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як на мене - якісний віск-паста, легко надає форму, розрівнює волоски, що стирчать.
Наношу зовсім небагато саме на боки моєї бороди 10+ см - все тримає, візуально не зліплює, а саме формує те, що треба.
Запах приємний - жінка також каже, що подобається (на відміну від попередній олії).- Достоинства:
- 1) добре фіксує; 2) запах пріємний; 3) ціна привадлива; 4) малий розхід для бороди.
- Недостатки:
- 1) не бачу
Добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання засобу. Раді, що Вам все сподобалось.
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовую для уклади зачіски, за свою ціну - знахідка. Дуже приємний аромат, прям не скажеш що дешеве щось. Обовʼязково куплю ще.
- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалося!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пахнет очень приятно. Хочется все время вдыхать этот аромат. Но при этом очень ненавязчиво. Борода парня выглядит очень и очень ухожено.
- Достоинства:
- Состав
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чоловік сказав що консистенція хороша, наноситься добре, якість гарна. А я в свою чергу тащуся від цього аромату. Так він ще й повністю натуральний.
- Достоинства:
- Склад, легкий аромат
- Недостатки:
- Не помітили
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить непогано. Приємний запах, гарно тримає бороду. Трохи тверда текстура. Але якщо тримати в теплому місті (мене в ванній кімнаті), то текстура віску стає дуже м'якою. Рекомендую спробувати.
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!
- Тарас Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Віск хороший. По-перше наноситься легко, абсорбується швидко, не зліплює щетину, для шкіри нормально і запах приємний.
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это лучший воск,за такую ещё и цену ,укладывает супер,запах просто бомба
- Недостатки:
- Их нет
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала на подарунок. Прийшло швидко, подарунок сподобався, якість чудова. :)
- Володимир У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої кошти дуже непогано
Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені подобається. Маю мало досвіду, але пахне приємно, м'яке, непомітне після використання. Недорого і калію що українське.
- Достоинства:
- Робочий продукт, недорого, український.
- Недостатки:
- Не помітив недоліків
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свою цену - очень даже хороший результат. Фиксация действительно неплохая, подходит для руля.
- Аня Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала чоловікові. Добре фіксує
- Достоинства:
- Фіксує добре бороду
- Недостатки:
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось
- ШурікОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався. Трохи треба розігрівати, запах нормальний, бджолиним медом пахне.
- Достоинства:
- Зуду нема , форму тримає
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь майже тиждень і скажу, що я задоволений усім. Те що я очікував те і отримав. Може навіть рекомендувати.
З.і.: Гарний запах)- Достоинства:
- Ціна Якість)
- Недостатки:
- не виявив
- Владислава М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чоловік сказав нормальна) приємний запах
- Достоинства:
- Запах, якість
- Недостатки:
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Віск і олійку цього бренду купувала чоловікові. Він дуже перебірливо відноситься до таких речей. Так ось, він сказав, що цей віск не гірше тих, що використовують барбери. Аромат не забиває носа, пахне дуже приємно
- Достоинства:
- Аромат
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний засіб.
Добре тримає форму.- Достоинства:
- Ціна/якість
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Віск чудовий. Борода доглянута
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший віск.
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Має ненав'язливий аромат, вкладає волоски гарно
- Наталія О***
В чоловіка,,
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала чоловікові. Йому сподобався цей віск
- Достоинства:
- Склад
- Дудяк Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
...
- Достоинства:
- +
- Недостатки:
Дякуємо, за Ваш відгук. Користуйтесь з задоволенням!
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чітко тримає !
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний товар
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями! Раді, що Вам подобається!
- Ілля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чесно кажучи, за таку очікував гіршого, в порівняні з дорожчим аналогом, тримається не гірше, один недолік цей віск більше видно, але не настільки щоб кидалось у очі
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями! Раді, що Вам сподобалось)
- Андрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну це топ за свої гроші! Купував по рекомендації скориставшись декілька разів. Чудово тримає форму волосся, взагалі не помітний, немає неприємного відчуття як після воску(надмірна жирність) або лаку(надмірна сухість). Просто ідеальний варіант не за всі гроші світу. Має дуже крутий запах. Перед використанням головне добре розтерти до температури тіла, потрібно його дуже мало. Це просто знахідка, ще й від Українського виробника!
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями! Раді, що Вам все сподобалось!
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все як в описі,товар норм
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам подобається!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші непоганий.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість,ціна,швидка доставка!
- ПавелПродавец: Rozetka
Перший мій віск для бороди. Пахне приємно,комфортно обличчю та має приємний та дуже стійкий аромат, спочатку декілька хвилин запах надокучав,та потім звик. Що до фіксації то не розраховував. Взагалі не розумію як віск може фіксувати жорстку бороду,це ж не гель для волосся . Але наче пригладжує. За свою ціну по мені так класна штука
- Достоинства:
- Хороша якість за адекватну ціну
- Недостатки:
- Не знайдено поки що
- Юрій О***Продавец: Rozetka
Раджу!
- Достоинства:
- За свою ціну - топ! Аромат класний, тримається доволі міцно, легко змивається. Нічим не гірше дорожчих аналогів, що юзають у барбершопах