- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає опису . Зволожує.
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Реально приємний та дієвий гель. Приємно зволожує лице. Дійсно відчутно, що є алое.
- Достоинства:
- Недостатки:
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний товар вітчизняного виробника, нічим не гірший за корейську продукцію. Гарно зволожує, не залишає липкий слід на шкірі
- ТетянаПродавец: Rozetka
Замовлення було зроблено 13.02, 21.02 повідомили що немає в наявності. Дуже прикро що трапляються такі ситуації, коли при замовленні товар був в наявності, а через тиждень десь зник.
Добрий день. Нам шкода, що Ви стикнулися з відсутністю гелю. Засіб досить популярний, і його могли швидко розкупити. Поставки нашої продукції ми здійснюємо щодня.