- Уляна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороша маска за свою ціну
- Достоинства:
- Все підвйшло
- Недостатки:
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!
- Валерія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобалась маска, розплутує тонке волосся добре.
- Достоинства:
- Ціна хороша
- Недостатки:
- Нема. можливо запах на любителя.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобалася ця маска , має запах дешевого крему , звісно, вона не попереджає випадіння волосся, зволожує - нормально
Добрий день. Маска повністю натуральна. Сприйняття ароматів індивідуальне у кожної людини. Маска чудово зволожує довжину, та попереджає ламкість волосся, наповнює та укріплює волосяний стержень. Зверніть увагу на Маска для волосся Lalita Fiori Гіалуронове відновлення з ефектом ламінації _ ссылка_ можливо, її аромат Вам сподобається більше
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не помітила жодного результата від цієї маски окрім переобтяження волосся. Виробником зазначино що маска з ніаценамідом, в складі він дійсно є але в середині, тому навряд чи така мала концентрація дасть ефект. Так ціна дійсно бюджетна, але не вартує цього на мій погляд.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- волосся з нею не виглядає напитаним
Добрий день. Маска повністю натуральна. Натуральні засоби діють не так, як хімічні. Натуральним засобам потрібно трошки більше часу, щоб ефект став помітним. В складі маски є велика кількість олій, які живлять на наповнюють волосся. Можливо, саме Вашому типу волосся маска не підходить, і ви отримали ефект , не той, на який розраховували. Після нанесення радимо залишати маску на 15-20 хв, щоб натуральні складники встигли подіяти. Зверніть увагу на Маска для волосся Lalita Fiori Гіалуронове відновлення з ефектом ламінації _ ссылка _ можливо, ефект від цієї маски Вам підійде більше
- Лілія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороша маска, гарно зволожує
Надає блиску)- Представник постачальника
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошая маска для волос особенно если у вас выпадают волосы прям клупками очень много мне оно очень помогло. Я пользуюсь этой маской 5 месяцев и шампунем тоже от этой же линейки.
- Достоинства:
- Мне очень нравиться волосы после сушки
- Недостатки:
- Не нашла
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска чудова. Волосся вже навіть після першого застосування ніби після салону, дуже гарно розчісується, має гарний блиск і маска має приємний аромат
- Галецкая Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нашумевшая маска , очень неплохо , можно пользоваться
- Достоинства:
- Приятные волосы , хорошее расчесывание
- Недостатки:
- Запах на любителя
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша маска, приємний запах.Швидко опрацювали замовлення та надіслали товар!
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошая маска. Волосы от неё просто прекрасные.
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!