Отзывы покупателей о Маска для волос Mayur Против выпадения с Аргановым маслом и Ниаценамидом 250 мл (4820230953374)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Уляна Г***

хороша маска за свою ціну

Достоинства:
    Все підвйшло
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Валерія Г***

Мені сподобалась маска, розплутує тонке волосся добре.

Достоинства:
    Ціна хороша
    Недостатки:
    Нема. можливо запах на любителя.

• Анастасія К***

Не сподобалася ця маска , має запах дешевого крему , звісно, вона не попереджає випадіння волосся, зволожує - нормально

Добрий день. Маска повністю натуральна. Сприйняття ароматів індивідуальне у кожної людини. Маска чудово зволожує довжину, та попереджає ламкість волосся, наповнює та укріплює волосяний стержень. Зверніть увагу на Маска для волосся Lalita Fiori Гіалуронове відновлення з ефектом ламінації _ ссылка_ можливо, її аромат Вам сподобається більше

• Вікторія

Не помітила жодного результата від цієї маски окрім переобтяження волосся. Виробником зазначино що маска з ніаценамідом, в складі він дійсно є але в середині, тому навряд чи така мала концентрація дасть ефект. Так ціна дійсно бюджетна, але не вартує цього на мій погляд.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    волосся з нею не виглядає напитаним

Добрий день. Маска повністю натуральна. Натуральні засоби діють не так, як хімічні. Натуральним засобам потрібно трошки більше часу, щоб ефект став помітним. В складі маски є велика кількість олій, які живлять на наповнюють волосся. Можливо, саме Вашому типу волосся маска не підходить, і ви отримали ефект , не той, на який розраховували. Після нанесення радимо залишати маску на 15-20 хв, щоб натуральні складники встигли подіяти. Зверніть увагу на Маска для волосся Lalita Fiori Гіалуронове відновлення з ефектом ламінації _ ссылка _ можливо, ефект від цієї маски Вам підійде більше

• Лілія Т***

Дуже хороша маска, гарно зволожує
    Надає блиску)

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Тетяна Т***

Очень хорошая маска для волос особенно если у вас выпадают волосы прям клупками очень много мне оно очень помогло. Я пользуюсь этой маской 5 месяцев и шампунем тоже от этой же линейки.

Достоинства:
    Мне очень нравиться волосы после сушки
    Недостатки:
    Не нашла

• Катерина К***

Маска чудова. Волосся вже навіть після першого застосування ніби після салону, дуже гарно розчісується, має гарний блиск і маска має приємний аромат

• Галецкая Т***

Нашумевшая маска , очень неплохо , можно пользоваться

Достоинства:
    Приятные волосы , хорошее расчесывание
    Недостатки:
    Запах на любителя

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Марина Б***

Хороша маска, приємний запах.Швидко опрацювали замовлення та надіслали товар!

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Тетяна Т***

Очень хорошая маска. Волосы от неё просто прекрасные.

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!