Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Дезодорант парфюмированный Fall in love 50 мл (4820230953534)

• Ім'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Подобається

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дружині сподобався. Гарний запах. Натуральний....

Достоинства:
    Компактний, натуральний

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що вам все сподобалось!

• Богдана Х***

Цілком відповідає опису

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось

• Алеся Д***

Очень плохой товар ,на 10 минут стойкость

Достоинства:

Добрий день. Дезодорант повністю натуральний. Натуральні складники не перешкоджають диханню шкіри. Завдяки своєму складові, дезодорант має бактерицидну дію, бореться з запахом поту та не блокує потові залози. Також в нашому дезодоранті не міститься алюмінію та інших хімічних складників, що використовується в хімічних антиперспірантах, які повністю перекривають потові залози, та можуть руйнувати мікрофлору під пахвами. Варто зауважити, що функція потовиділення дуже важлива для людського організму; потові залози необхідні для регуляції температури тіла. На запах поту впливає багато факторів: їжа, гормональний стан, день циклу і тд. Дуже важливо дотримуватися рекомендацій з використання. Засіб необхідно наносити після душу на суху шкіру. Переконайтеся, що шкіра в зоні пахв суха та чиста без видимих пошкоджень. Одягатися радимо, після повного висихання дезодоранту. Зазвичай через короткий час природні функції шкіри відновляться і натуральний дезодорант буде виконувати свої функції.