- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
Ось такий колір вийшов на рудий. Свій колір- темно русий
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось.
- Наташа Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Темно-коричневая. Вес: 25 г
Очень понравилась . Цвет после окрашивания глубокий и равномерный, волосы живые и эластичные. Легко наносится и неосыпается. Рекомендую к покупке.
- Достоинства:
- Натуральная, не наносит вред волосам. Цена.
- Недостатки:
- Анастасия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
Просто бомба ракета. Я много лет назад укрепляла волосы хной, но другого производителя. Тогда училась в школе и краситься мне не разрешали, хна был единственный вариант покраски. Цвет был бомба. Прошло время я перепробовала всё, что только можно и никак не решалась вернуться к хне, т.к. помню с каким трудом её вымывать. Но увидев акцию на эту хну решила рискнуть. Я просто в восторге. Цвет шикарный, вымывать в 100 раз легче чем ту, хотя он а такая же мелкая и запах точно такой же. Может та была крупнее помолота, не помню уже. Теперь буду заказывать постоянно её. Покрасила себя и дочку. Спасибо за хороший продукт.
- Достоинства:
- Легко вымывается, не красит кожу головы, шикарный цвет
- Недостатки:
- Не нашла
- Наталия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Коричневая натуральная. Вес: 25 г
Краска неплохая, в плане: седину закрасила. Не пачкает полотенце и одежду (в отличие от Triuga, которая ещё 2 недели, как минимум, подкрашивала полотенце и наволочку). За полчаса цвет моих волос получился почти черный, так что не передерживайте сверх инструкции на волосах! На волосы чуть ниже плеч одной упаковки вполне хватило. В общем, довольна )))
- Достоинства:
- Лёгкая в использовании, не надо долго держать экспозицию, хорошо закрашивает седину, не пачкает полотенце и легко смывается с кожи, неплохая цена, бесплатная доставка )))
- Недостатки:
- Цвет очень тёмно-коричневый, почти черный, хотелось светлее
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
Фарбую волосся хною вже 6 рік і це найкраща хна якою я користувалась.Рекомендую!
- Недостатки:
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Черная натуральная. Вес: 25 г
Фарба повністю натуральна. Не обтяжує волосся впливом хімії. Волосся живе після використання та має натуральний колір
- Достоинства:
- Натуральність
- Дорошенко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
Очень нравится эта хна. Мне подошла. Цвет отличный рыжий, не красный. Волосы живые. Перешла с краски на эту хну и ни капельки не пожалела)
- Недостатки:
- Ильченко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
норм прям класс
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Коричневая натуральная. Вес: 25 г
Купувала мамі, результат ще не бачила, але мама відзвонилась, дуже задоволена, каже краща хна з усіх що пробувала за все життя))) І попросила замовити ще, з запасом на довго!
Замовила ще 10х2)) - ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Коричневая натуральная. Вес: 25 г
Профарбовує якісно, рівномірно. Стійка, гарно запарюється
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Коричневая натуральная. Вес: 25 г
Гарно і якісно профарбовує. Беру їх постійно і не раз
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось Спробуйте і інші засоби нашого бренду Кондиціонер для інтенсивного відновлення фарбованого волосся Mayur з рослинними керамідами та гіалуроновою кислотою _ ссылка
- Лідія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Темно-коричневая. Вес: 25 г
Хороша фарба. Зафарбовує сивину, тримається колір до чотирьох тижнів.
- Достоинства:
- Натуральна, доступна ціна.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Андрій С***Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Коричневая натуральная. Вес: 25 г
Класно фарбує без шкоди для волосся мінус лише в тому що треба довше тримати ніж фарбу проте натуральні складники підійдуть і для вагітних та годуючих жінок стійкість близько 6 тижнів.Цей метод не тільки не шкодить волоссю але й оздоровлює його ще дуже важливо не виходити на шкіру дуже погано потім відтирається
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Черный. Вес: 25 г
Отличная хна, окрашивает седину, красивый оттенок.
- Достоинства:
- Отсутствие резкого запаха при окрашивании.
Однозначно преимущество перед химическими красителями
- Оксана Т***
Який тоном ви користувалися?
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Темно-коричневая. Вес: 25 г
Отличное окрашивающие средство. Закрашивает седину сто процентов. Перестала пользоваться красками с окислителями, только этой хной.
Добрий день. дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось. Спробуйте і інші засоби нашого бренду Маска Mayur Інтенсивне відновлення для Фарбованого волосся _ ссылка
- Ганна Б***
А пероксид бария это не окислитель?А PPD.Натуральная хна не закрашивает седину самостоятельно,только вместе с окислителем и добавочными пигментами.
Добрий день! Згідно міжнародного стандарту ISO 16128 (Критерії для натуральних та органічних косметичних інгредієнтів і продуктів), цей засіб класифікується не як суто натуральний продукт, а як косметичний продукт на натуральній основі з вмістом нерослинних компонентів. Barium Peroxide (пероксид барію) — мінеральний окислювач, необхідний для активації та проявлення пігменту без використання рідкого перекису водню. Саме тому виробник коректно вказує на упаковці назву Фарба НА ОСНОВІ хни, а не 100% натуральна хна. Це комбінована формула, де хна зменшує агресивний вплив на волосся, а синтетичні активатори гарантують результат фарбування сивини. Бажаємо приємного використання і чудового настрою!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
Хна сподобалась
- Достоинства:
- Яскравий і насичений колір, добре зафарбувала сивину
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
раньше пользовалась хной, привезённой из Индии, но эта хна от Маюр - чудесная замена!
- Достоинства:
- мелкая, хорошо ложиться на волосы, питает волос
- Недостатки:
- нету
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Коричневая натуральная. Вес: 25 г
Краска отличная спасибо. То что я хотела.
- Достоинства:
- Цвет норм,седину закрасила хорошо. Смывается отлично не течет,руки чистые. Супер
- Недостатки:
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
Приємна несподіванка , дуже сподобалась , буду замовляти ще .
Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
Ця хна мій незмінний вибір! Колір завжди насичений. Якість на висоті. Натуральна
- Достоинства:
- Довіряю на 100%
- Недостатки:
- Нема недоліків
- Вероніка Ч***
В складі присутні алергени, які є дуже небезпечними і можуть призвести до жахливих наслідків. Це не натуральна хна. Почитайте склад. Я маю жахливий досвід, тому знаю, про що говорю. Дивно, як ви можете стверджувати, що хна натуральна, якщо написаний склад.
Добрий день. Натуральна руда хна Mayur (25 г) — це 100% рослинна фарба українського виробництва, виготовлена з чистого порошку листя лавсонії без штучних домішок, аміаку чи консервантів. Вона ідеально підходить для безпечного фарбування, зміцнення коренів і догляду за волоссям. На упаковці товару вказана ця інформація і вона відповідає дійсності.
- Света Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
Гарна фарба, добре фарбує, користуюсь такою вперше - сподобалась
- Достоинства:
- Гарна текстура, зручна в нанесенні
- Недостатки:
- Не знайшла
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Маліка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
Спочатку збентежив зелений колір готової суміші, але тест на шкірі залишив рудий колір. В результаті волосся плфарбувало в гарний темно рудий колір
- Ганна Б***
Ця зелень ніякого рудого сліду на шкірі не залашає.Це все шо завгодно ,але не хна для фарбуванння в рудий колір.
Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Насправді те, що порошок одразу не залишає рудого сліду на шкірі — це головна ознака того, що перед вами 100% чиста натуральна хна без додавання хімічних колорантів. Натуральний рудий пігмент міститься всередині висушених клітин рослини. Якщо просто змішати хну з водою і відразу нанести на шкіру чи волосся — кольору не буде. Суміш обов'язково повинна настоятися в теплому місці від 20 до 40 хвилин. Щоб натуральна хна віддала колір волоссю, її потрібно тримати набагато довше, ніж хімічну фарбу — щонайменше 60 хвилин під утеплювальною шапочкою.
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
Після фарбування гарне шовковисте волосся, але колір не відповідає картинці. Він не темно рудий, а світло-жовтий.
- Достоинства:
- Волосся після фарбування м'яке, легко розчісується.
- Надія К***
Для більше темно-насиченого рудого спробуйте тримати хну на волоссі 60-90 хвилин.
Добрий день. На колір хни може впливати густота розведеного розчину. Також, зверніть увагу, чи не були зміни при розведені хни: використання кип’ятку, замість теплої води, густота розчину- чи не був розчин занадто рідкий. Фарбування було зроблено більше ніж за 30 хвилин після замішування; Колір ще не встиг стабілізуватися; Хна була змита занадто рано. Варто зауважити, що на те, як береться хна, дуже впливає зміна гормонального фону в організмі( місячні, вагітність, період лактації і т.д). Спробуйте зробити більш густий розчин, та потримати більшу кількість часу
- Леся Г***Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Темно-коричневая. Вес: 25 г
Фарба дуже сподобалась! Гарно зафарбовує сивину, у мене її багато. Також легко наноситься та гарно змивається.
- Достоинства:
- Супер! Дуже задоволена!
- Недостатки:
- Фарбує тіло, але це у всіх так
- Ирина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
Мелкий помол. После добавления масел, консистенция становится кремаобразной. Хорошо наносится.
- Достоинства:
- Мелкий помол. Хорошо промывается. Не засоряет сток.
- Недостатки:
- Пока не нашла.
- ГістьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
Все відмінно!
- Достоинства:
- Швидко, зручно, якісно!
- Недостатки:
- Не має.
- Ганна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Коричневая натуральная. Вес: 25 г
Хорошая краска
- Ганна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
Фарба-ідеальна. З нею Ви отримаєте натуральний блиск та колір волосся
- Достоинства:
- Натуральність
- Недостатки:
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Коричневая натуральная. Вес: 25 г
Якість чудова, колір ідеально підходить
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.
- Вероніка Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Темно-коричневая. Вес: 25 г
Фарба чудова,дуже сподобалася!)))
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Коричневая натуральная. Вес: 25 г
Фарба для волосся на основі хни Mayur хороший цвет , полезна для укрепления волос
- Достоинства:
- ціна , гарна марка
- Недостатки:
- Тамара Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Черный. Вес: 25 г
Очень нравится краска на основе хны этой фирмы. Хорошо закрашивает седину, держится долго, отлично смывается с головы. Единственное, что раньше брала всегда коричневую, но сейчас её нет, поэтому взяла черную.
- Достоинства:
- цена, качество
- Татарин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
Хороша натуральна фарба, виробник Україна
- Достоинства:
- Ніде не знайти
- Недостатки:
- Малі упаковки
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Рыжий Mayur. Вес: 25 г
Красного оттенка нет совсем. Но красит.
А красит в зелёный?
Добрий день! Ні, цей відтінок у зелений колір волосся не пофарбує, ви можете бути абсолютно спокійні! Фарба без жодних штучних колорантів, аміаку чи пероксидів. Вона дає виключно теплі відтінки: від золотистого на світлому волоссі до глибокого мідно-рудого та каштаново-русого на темніших базах. Приємного використання!
Добрий день. Дякуємо, що поділилися вашим досвідом використання. Стосовно відтінку: оскільки ця хна є повністю натуральним продуктом без додавання штучних колорантів чи хімічних підсилювачів, вона дає саме класичний мідно-рудий, теплий золотавий або теракотовий колір. Яскравого червоного відтінку (бордо чи рубін) у цій лінійці немає, адже чистий порошок лавсонії не містить таких пігментів. Приємного користування!
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Mayur Коричневая натуральная. Вес: 25 г
Нормально зафарбовує сиве волосся
- Достоинства:
- Зафарбовує
- Недостатки:
- Бистро змивається,не стійка