День святого Валентина 2025 в ROZETKA | Скидки до -60% на 14 февраля

Отзывы покупателей о Натуральный Солевой скраб Mayur Лаванда 250 мл (4820189560715)

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Катерина Шилова

Запах приємний. Ніжна текстура. Хороший скраб.

Достоинства:
    Гарної якості
    Недостатки:

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями! Раді, що Вам все сподобалось!

• Катерина Шегда

Дуже сподобався скраб, легко відлущує омертвілу шкіру

Недостатки:

Дякуємо, за Ваш відгук. Раді, що Вам сподпбалось!

• Надія Драгун

Дякую за швидку доставку...

Достоинства:
    Дрібна сіль, добре очищає шкіру обличчя. .

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Віка Федіна

В цілому супер ! І пахне приємно, і скрабує добре , і сіль міленька ,можна використовувати для обличчя

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Нема захисної вологи коли відкриваєш кришечку
  • Марія

Скрабик чудовий. Аромат приємний, натуральний. Скрабує добре, делікатно. Шкіра приємна на дотик

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все подобається!

• Оксана

Скраб чудовий. Має ніжну, рівномірну текстуру. Пахне приємно лавандою. Скрабує ніжно, м'яко. Шкіра доглянута , м'яка, оксамитова. Подобається

Достоинства:
    Натуральний склад
    Недостатки:
    Не помітила
  • Євгенія

Скраб супер. Шкіра гладенька, сіль дрібненька, аромат приємний

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Ирина Волошина

На Розетці замовляю скраб вдруге і цей раз мені не пощастило. У скраба ЖАХЛИВИЙ ЗАПАХ БРУДНОЇ МОКРОЇ СОЛІ а не ЕФІРНОЇ ОЛІЇ ЛАВАНДИ. Захисна стрічка відсутня, так як і фольгована кришечка( вкладена промокашка ). Підробка. Отримала розчарування від замовлення. Перші 2 фото теперішнє замовлення, інші 2 фото якісний товар куплений 2 роки тому( запах досі чудовий).

Достоинства:
    Недостатки:
    Запах, якість.
  • Кароліна Кузовлєва

Я замовляю у вас один і тойже скраб , перший раз він прийшов в гарному стані ,і консистенція норм , а на цей раз скраб просто жахливий ,як вода. Взагалі це скрабом назвати неможна , і я ще й за це заплатила гроші . Я ще хотіла фото додати , а мені вибиває що Ці файли не соответствуют заданному формату

Достоинства:
    Недостатки:
    Скраб як вода

Добрий день. Основа скрабу кокосова олія і сіль нульового помелу. Кокосова олія має властивість ставати рідкою. Для того, щоб скраб набув попереднього вигляду, спробуйте перемішати його та трохи охолодити. Він набуде знову рівномірної структури

• Елена Бачурина

Скраб супер! Превзошел все ожидания

Достоинства:
    Очищает, отшелушивает, увлажняет. Хороший аромат

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Ірина Мельниченко

Беру цей скраб не впевше . Задоволена . На свої кошти мега якість . Добре скрабує тіло , має в міру великі скрабуючі частинки . Також має виражений запах лаванди, хоча і не різкий !!!

Достоинства:
    Запах, ціна, об'єм, ефективність.
  • Іванна Блищук

Через запах не можу оцінити скраб.Змивала його іншими засобами щоб перебити запах.

Недостатки:
    Особисто для мене-неприємний запах

Доброго дня. Сприйняття ароматів індивідуально. Нам шкода, що Вам не підійшов продукт. Рекомендуємо спробувати скраб з ефірною олією апельсину ссылкаабо скраб з ефірною олією Іланг-Іланга та Лимона ссылка

• Юлиана Кадацкая

Обалденный скраб! Обожаю запах лаванды, он здесь приятный и не резкий, после скраба тело как будто после массажа с маслами, кожа напитана.

• Виктория Костынюк
    Продавец: Rozetka

Решила заказать себе скраб, тем более по акции очень привлекательная цена. Оформила доставку, получила через Джастин, на отделении открыла посылку. Детально не рассматривала помимо скраб в коробке были еще, некоторые товары. Банка со скрабом была завернута в пленку. Какое было мое удивление, когда открыв посылку и достав скраб вся банка и пленка были в скрабе. Хотя крышка была закрыта на крышке установлены некие пломбы, которые повреждены не были. Отрезапв пломбы и открутив крышку заметила, что фольга не прилегала плотно к банке, как это должно быть и скраб потаяв был сверху на фольге и соответственно вытек с банки. Фото прилагаю.

Достоинства:
    Еще не пользовалась
    Недостатки:
    Не плотно закрывающаяся банка, скраб вытек.
    • Эксперт Rozetka

Добрый день, Виктория! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• Рудик Анастасія
    Продавец: Rozetka

Просто супер! Кожа стая такою класною