- Катерина ШиловаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах приємний. Ніжна текстура. Хороший скраб.
- Достоинства:
- Гарної якості
- Недостатки:
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями! Раді, що Вам все сподобалось!
- Катерина ШегдаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався скраб, легко відлущує омертвілу шкіру
- Недостатки:
Дякуємо, за Ваш відгук. Раді, що Вам сподпбалось!
- Надія ДрагунОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за швидку доставку...
- Достоинства:
- Дрібна сіль, добре очищає шкіру обличчя. .
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!
- Віка ФедінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому супер ! І пахне приємно, і скрабує добре , і сіль міленька ,можна використовувати для обличчя
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нема захисної вологи коли відкриваєш кришечку
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скрабик чудовий. Аромат приємний, натуральний. Скрабує добре, делікатно. Шкіра приємна на дотик
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все подобається!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скраб чудовий. Має ніжну, рівномірну текстуру. Пахне приємно лавандою. Скрабує ніжно, м'яко. Шкіра доглянута , м'яка, оксамитова. Подобається
- Достоинства:
- Натуральний склад
- Недостатки:
- Не помітила
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скраб супер. Шкіра гладенька, сіль дрібненька, аромат приємний
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!
- Ирина ВолошинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На Розетці замовляю скраб вдруге і цей раз мені не пощастило. У скраба ЖАХЛИВИЙ ЗАПАХ БРУДНОЇ МОКРОЇ СОЛІ а не ЕФІРНОЇ ОЛІЇ ЛАВАНДИ. Захисна стрічка відсутня, так як і фольгована кришечка( вкладена промокашка ). Підробка. Отримала розчарування від замовлення. Перші 2 фото теперішнє замовлення, інші 2 фото якісний товар куплений 2 роки тому( запах досі чудовий).
- Достоинства:
- Недостатки:
- Запах, якість.
- Кароліна КузовлєваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я замовляю у вас один і тойже скраб , перший раз він прийшов в гарному стані ,і консистенція норм , а на цей раз скраб просто жахливий ,як вода. Взагалі це скрабом назвати неможна , і я ще й за це заплатила гроші . Я ще хотіла фото додати , а мені вибиває що Ці файли не соответствуют заданному формату
- Достоинства:
- Недостатки:
- Скраб як вода
Добрий день. Основа скрабу кокосова олія і сіль нульового помелу. Кокосова олія має властивість ставати рідкою. Для того, щоб скраб набув попереднього вигляду, спробуйте перемішати його та трохи охолодити. Він набуде знову рівномірної структури
- Елена БачуринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скраб супер! Превзошел все ожидания
- Достоинства:
- Очищает, отшелушивает, увлажняет. Хороший аромат
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Ірина МельниченкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру цей скраб не впевше . Задоволена . На свої кошти мега якість . Добре скрабує тіло , має в міру великі скрабуючі частинки . Також має виражений запах лаванди, хоча і не різкий !!!
- Достоинства:
- Запах, ціна, об'єм, ефективність.
- Іванна БлищукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через запах не можу оцінити скраб.Змивала його іншими засобами щоб перебити запах.
- Недостатки:
- Особисто для мене-неприємний запах
- Юлиана КадацкаяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обалденный скраб! Обожаю запах лаванды, он здесь приятный и не резкий, после скраба тело как будто после массажа с маслами, кожа напитана.
- Виктория КостынюкПродавец: Rozetka
Решила заказать себе скраб, тем более по акции очень привлекательная цена. Оформила доставку, получила через Джастин, на отделении открыла посылку. Детально не рассматривала помимо скраб в коробке были еще, некоторые товары. Банка со скрабом была завернута в пленку. Какое было мое удивление, когда открыв посылку и достав скраб вся банка и пленка были в скрабе. Хотя крышка была закрыта на крышке установлены некие пломбы, которые повреждены не были. Отрезапв пломбы и открутив крышку заметила, что фольга не прилегала плотно к банке, как это должно быть и скраб потаяв был сверху на фольге и соответственно вытек с банки. Фото прилагаю.
- Достоинства:
- Еще не пользовалась
- Недостатки:
- Не плотно закрывающаяся банка, скраб вытек.
- Эксперт Rozetka
Добрый день, Виктория! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Рудик АнастасіяПродавец: Rozetka
Просто супер! Кожа стая такою класною