Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Солевой скраб натуральный Mayur Роза 250 мл (4820189560722)

Оценка пользователей 4.15/5
  • Оксана О***

Купувала раніше протягом декількох років,на жаль, скраб орієнтовно за останні півроку дуже зіпсувався.Абсолютно відсутній аромат троянди,який був яскраво виражений у попередніх версіях продукту,Купувала тут та в інших місцях для порівняння - результат однаковий.Влітку до того ж олія піднімалась на верх та перемішування толком нічого не давало.Змінений склад,відповідно за просту сіль переплачувати сенсу нема.Шкода,бо був чудовий засіб.Не рекомендую.Краще доплатити та купити дійсно трояндовий скраб,а не рожеву сіль...

Достоинства:
    Вже не має,на жаль
    Недостатки:
    Змінений склад продукту,відсутній аромат троянди від слова зовсім.

Добрий день. Формула скрабу не змінювалася. Основа скрабу це сіль нульового помелу, та кокосова олія. Натуральна кокосова олія застигає при температурі нижче 19-20 °, та набуває рідкого стану при температурі вище 20-24° , і стає твердою нижче 19° , це нормальний фізичний стан кокосової олії. Радимо, для того, щоб повернути рівномірність скрабу на основі кокосової олії, перемішати його, поки олія в рідкому стані, і охолодити. Для ароматизації використовується абсолют троянди, та ефірна олія рожевого дерева

• Юлия В***

Чудовий скраб,дуже дрібний та тане при розтиранні

Достоинства:
    Натуральний склад та гарний аромат
    Недостатки:
    Не знайшла

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Катерина Ш***

Купляла мамі їй дуже сподобалося, вона в захваті від нього

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Людмила К***

Аромат хороший.Густий.

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що вам все сподобалось!

• Вікторія М***

Беру не вперше, дуже подобається, мене влаштовує все, можливо для когось не підійде запах, але це вже індивідуально.

Достоинства:
    За свої гроші дуже достойний продукт
    Недостатки:
    Поки не побачила

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Вікторія

Такий ніжний, ароматний. Шкіра ніжна, гладенька , пружна

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Светлана

Для моєї шкіри не дуже підходить, щіпає шкіру. Аромат троянди подобається.

Добрий день. Основа скрабу це сіль. Якщо на тілі є ранки, мікротріщинки, подразнення чи шкіра дуже суха, то шкіра може реагувати ь печінням, що є нормальною реакцією шкіри на подразник у вигляді солі. Зверніть увагу на Натуральний кавовий скраб Mayur для обличчя та тіла ссылка- він теж натуральний, але має іншу основу. Сподіваємось, він Вам сподобається

• Вика

Скраб очень нравится. Он прекрасно скрабирует, кожа мягкая, гладкая и нежная. Аромат очень нравится

• Каріна Д***

Мені не подобається аромат, є набагато приємніші аромати троянди, цей не вдалий зовсім, більше цей аромат не замовлятиму. А сам скраб цікавий, легко змивається і шкіра після використання ну дуже м'якенька, із мінусів, що пече якщо є дрібні і непомітні ранки, це ж сіль все таки... Для обличчя я використовувати не буду його, щось не виходить у мене не напробуватись того солоного смаку....

Достоинства:
    м'яка шкіра після використання
    Недостатки:
    аромат не подобається, пече якщо є непомітні ранки.

Добрий день. Сприйняття ароматів індивідуальне у кожної людини. спробуйте скраб з іншим ароматом.Сольовий скраб натуральний Mayur Апельсин і Вербена _https://rozetka.com.ua/ua/mayur_4820189560685/p54922716/ _ можливо, цей аромат скрабу сподобається Вам більше

• Вікторія

Скраб дуже і дуже ніжний. Делікатно очищує шкіру, дарує відчуття комфорту. На тілі залишається приємний аромат троянди

• Іра

Чудовий скраб. Добре скрабує і приємно пахне

• Людмила Х***

Все время заказываю эти скрабы,но эту поставку забрал муж и не проверил дату,подсунули один скраб до апреля годен,а поскольку масла имеют свойство приобретать не приятный запах,то этим скрабом я не смогу воспользоваться!!!! Зачем так делать и портить своё имя.

• Наталія

Скрабом задоволена. Запах рози подобпється!

• Екатерина
    Продавец: Rozetka

Скраб очень понравился. Кожа после скрабирования шелковая и мягкая. Благодаря маслу дольше держится эфект.

Достоинства:
    Натуральный состав
    Недостатки:
    Упаковка (масло может протечь)
  • Сергей
    Продавец: Rozetka

Хотелось бы узнать насколько детский этот скраб?Очень люблю жёсткие скрабы,которые очень круто отшелушивают кожу и увлажняют ее.

Достоинства:
    Цена,запах