Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Натуральное Масло для интимного ухода Mayur натуральное 120 мл (4820189560777)

Оценка пользователей 4.75/5
  • AI аналіз відгуків
    54 відгуки:  позитивний ~68%, нейтральний ~15%, негативний ~17%
    Всього було проаналізовано 54 відгуки покупців. Загалом тон відгуків позитивний: більшість користувачів задоволені якістю та ефектом олії, відзначаючи її чудовий запах, натуральність, зволожуючі і масажні властивості, а також відсутність подразнень у багатьох випадках. Проте значна частина відгуків містить претензії щодо невідповідності товару опису, помилкової комплектації, упаковки, і функціональних недоліків в окремих сферах застосування. Частина користувачів зіштовхнулась з отриманням іншого аромату чи складу, що спричинило розчарування.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ольга Ш***

Хороша якість, мені подобається.

Достоинства:
    Не подразнює шкіру
    Недостатки:

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Сергій

запах приємний. дозатор не працює/не качає (вже чув про цю періодичну проблему- виробнику б звернути увагу). користуватись незручно тепер

Достоинства:
    запах
    Недостатки:
    дозатор

Добрий день. Щиро дякуємо за зворотний зв'язок. Нам неймовірно прикро через ситуацію з дозатором. Зверніться,будь ласка, по реквізитам які вказані на етикетці товару і ми обов'язково зробимо Вам заміну

• Діана П***

Сподобалась. Має приємний ненавязливий запах лайму

Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!

• Тетяна В***

Гарний продукт

• Ольга В***

Дуже класний засіб. І зволоження, і аромат, і формат упаковки. Все чудове. Вже другу використовую, хоча воно дуже економне. І третю на подарунок придбала. Бо гарними речами треба ділитися

• Наталя Л***

Якістю задоволена! Запах приємний не хімозний! Зручно у використанні. Оператор у відділенні дуже приємний та уважний хлопчик! Рекомендую розетку!!!

Достоинства:
    За таку ціну чудовий товар!
    Недостатки:
    Поки не бачу

• Галина Ч***

Хороша олійка !Має приємний цитрусовий аромат!

Достоинства:
    Заживляє,заспокоює і зволожує шкіру в інтимній зоні.
    Недостатки:
    Не прмітила.

• Наталія О***

Дуже приємна консистенція і запах .

Достоинства:
    Гарний запах і консистенція

• Олег

• ольга Ш***

Чудова олія по якості і на запах. Рекомендую.

Дякуємо, що обрали саме нас. Нам дуже приємно отримувати такі відгуки від наших клієнтів!

• Володя

Нічого особливого

Достоинства:
    Звичайна олія

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми досвідом. Це комплекс натуральних олій, що живлять, пом'якшують шкіру, загоюють подразнення, та доглядають шкіру

• Светлана Г***

Шикарна! Купила за відгуками, я просто в захваті від цього продукту.

• Людмила Ч***

Классная вещь.пахнет цитрусом.

• Олександра Т***

Олія сподобалась

Достоинства:
    Увлажняє

• Ігор Т***

Поки можу відміьити лише чудовий запах, далі будемо пробувати. З мінусів здивувала упаковка, тобто ії відсутність)). Можна по дорозі до замовника залити туди все що завгодно.

Достоинства:
    Запах
    Недостатки:
    Відсутнісь пакуваня

Добрий день. Ми виступаємо за захист навколишнього середовища, і при можливості уникаємо зайвого пакування. Але можемо Вас запевнити, що на будь-якому етапі засіб не відкривається і не тестується

• Валентина П***

• Игорь Ш***

Добрий товар

Добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання. Раді, що Вам сподобалось!

• Ліна С***

Чудовий засіб. Рекомендую всім.

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Не виявили

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось

• Ліна С***

Хороша та якісна олійка. Рекомендую.
    Окремо дякую РОЗЕТЦІ за безкоштовну доставку.

Достоинства:
    Ціна та якість.
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Переверзев В***

Приятный запах

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Григорий Л***

Якість на гарному рівні

• Алла А***

Натуральна гарна якість

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має

• Олег А***

Ми з жінкою задоволені дуже.
    Прям сильно покращило наші зустрічі)

Достоинства:
    Не гірка

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Дуже раді, що Вам Все сподобалось!

• Оксана С***

Спасибо по качеству подошло как увлажняющее и немного заживляющее, пахнет апельсином.

Достоинства:
    Нежное и приятное.Удобный дозатор.
    Недостатки:
    Пока не нашла.
  • Вікторія Д***

Гель має дуже приємний запах і ніжну структуру, для тіла приємна.

Достоинства:
    Має приємний запах.
    Недостатки:
    Часто не використаєшь, бо дуже масляна.
  • Ковалева Т***

Отлично распределяется по коже - для массажа подходит

Достоинства:
    Приятный аромат масла
    Недостатки:
    Не заметила.

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Богдан С***

Був приємно вражений від ефекту та запаху даної олії. Класно підходить для масажу

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що .вам все сподобалось!

• Анна Ц***

Приємна олія. Але! У мене є з цитрусом, так от вони однакові. Склад, колір масла, запах - однакові. Етикетка тільки різна. Ну хоч би трошки запах інакший. Обман? Ммммм....

Достоинства:
    Склад
    Недостатки:
    Алое=цитрус

Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Запаху олійці надає ефірна олія апельсину, що знаходиться у його складі. Що робить їх схожими, з попередньою версією. В новій олійці ми удосконалили та трохи змінили формулу. Зі зміною складу і його оновленням, змінився і вигляд етикетки.

• Лидия Д***

Масло супер! Ощущение комфорта в течении дня .Спасибо!

Достоинства:
    Не дорого, доставка быстрая.
    Недостатки:
    Не выявлено.

добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Ілля Ш***

Масло супер, сподобалось не тільки мені. Побічних ефектів не було помічено

• ДО

Прийшло алоє, а не те, що замовила, не співпадає з фото товару. Чому про це не попередили?

Недостатки:
    Не той товар

Добрий день. Заміна товару відбувається поступово. В продажі може бути засіб як нового так і старого зразка

• ДО

Не зрозуміла відповідь представника, якась дивна(((. Чому продаєте товар під іншим фото і назвою. Замініть назву і фото, бо і склад геть інший по різним назвам, щоб людина знала, що вона купує, бо бачу, що не тільки мені це надіслали, зовсім не те, що замовляла((((. Це виходить обман

• Євген К***

Відповідає заявленим характеристикам.
    Ціна якість відповідні.

Достоинства:
    Якість

• Мария Н***

Заказывала другой товар, а пришел алое вера. заказывала с цитрусами

Недостатки:
    Не тот товар

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

Добрий день. Масло в продажі може бути, як нового так і старого зразка, повна заміна засобу відбувається поступово. Склад у олій майже ідентичний, відрізняє вміст алое, як один із складників. Для ароматизації засобу використовується ефірна олія апельсину

• Руслан М***

Заказывал Цитрусовые, приехал алоэ.

• Сергей П***

начитался отзывов и заказал. для секса не подходит вообще, так как скатывается в коричневую кашу в которой потом все половые органы. пахнет красиво, да. прислали не то как и другим людям. как это для массажа я не знаю, повторюсь что для секса не подходит вообще.

Добрий день. Це комплекс олій. Які живлять, пом'якшують, загоюють ніжну шкіру в делікатних зонах. Олія має жовтувате забарвлення через вміст в складі олії обліпихи.

• Ксенія М***

Перший досвід використання масла такого типу,але мені сподобалося.

Достоинства:
    Ціна та якість.
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!