- AI аналіз відгуків54 відгуки: позитивний ~68%, нейтральний ~15%, негативний ~17%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша якість, мені подобається.
- Достоинства:
- Не подразнює шкіру
- Недостатки:
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
запах приємний. дозатор не працює/не качає (вже чув про цю періодичну проблему- виробнику б звернути увагу). користуватись незручно тепер
- Достоинства:
- запах
- Недостатки:
- дозатор
Добрий день. Щиро дякуємо за зворотний зв'язок. Нам неймовірно прикро через ситуацію з дозатором. Зверніться,будь ласка, по реквізитам які вказані на етикетці товару і ми обов'язково зробимо Вам заміну
- Діана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалась. Має приємний ненавязливий запах лайму
Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний продукт
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний засіб. І зволоження, і аромат, і формат упаковки. Все чудове. Вже другу використовую, хоча воно дуже економне. І третю на подарунок придбала. Бо гарними речами треба ділитися
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якістю задоволена! Запах приємний не хімозний! Зручно у використанні. Оператор у відділенні дуже приємний та уважний хлопчик! Рекомендую розетку!!!
- Достоинства:
- За таку ціну чудовий товар!
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Галина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша олійка !Має приємний цитрусовий аромат!
- Достоинства:
- Заживляє,заспокоює і зволожує шкіру в інтимній зоні.
- Недостатки:
- Не прмітила.
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємна консистенція і запах .
- Достоинства:
- Гарний запах і консистенція
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова олія по якості і на запах. Рекомендую.
Дякуємо, що обрали саме нас. Нам дуже приємно отримувати такі відгуки від наших клієнтів!
- ВолодяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нічого особливого
- Достоинства:
- Звичайна олія
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми досвідом. Це комплекс натуральних олій, що живлять, пом'якшують шкіру, загоюють подразнення, та доглядають шкіру
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарна! Купила за відгуками, я просто в захваті від цього продукту.
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классная вещь.пахнет цитрусом.
- Олександра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Олія сподобалась
- Достоинства:
- Увлажняє
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки можу відміьити лише чудовий запах, далі будемо пробувати. З мінусів здивувала упаковка, тобто ії відсутність)). Можна по дорозі до замовника залити туди все що завгодно.
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
- Відсутнісь пакуваня
Добрий день. Ми виступаємо за захист навколишнього середовища, і при можливості уникаємо зайвого пакування. Але можемо Вас запевнити, що на будь-якому етапі засіб не відкривається і не тестується
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Игорь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий товар
Добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання. Раді, що Вам сподобалось!
- Ліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб. Рекомендую всім.
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Не виявили
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось
- Ліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша та якісна олійка. Рекомендую.
Окремо дякую РОЗЕТЦІ за безкоштовну доставку.- Достоинства:
- Ціна та якість.
- Недостатки:
- Немає.
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.
- Переверзев В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятный запах
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Григорий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість на гарному рівні
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Натуральна гарна якість
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ми з жінкою задоволені дуже.
Прям сильно покращило наші зустрічі)- Достоинства:
- Не гірка
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Дуже раді, що Вам Все сподобалось!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо по качеству подошло как увлажняющее и немного заживляющее, пахнет апельсином.
- Достоинства:
- Нежное и приятное.Удобный дозатор.
- Недостатки:
- Пока не нашла.
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель має дуже приємний запах і ніжну структуру, для тіла приємна.
- Достоинства:
- Має приємний запах.
- Недостатки:
- Часто не використаєшь, бо дуже масляна.
- Ковалева Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично распределяется по коже - для массажа подходит
- Достоинства:
- Приятный аромат масла
- Недостатки:
- Не заметила.
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Був приємно вражений від ефекту та запаху даної олії. Класно підходить для масажу
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що .вам все сподобалось!
- Анна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємна олія. Але! У мене є з цитрусом, так от вони однакові. Склад, колір масла, запах - однакові. Етикетка тільки різна. Ну хоч би трошки запах інакший. Обман? Ммммм....
- Достоинства:
- Склад
- Недостатки:
- Алое=цитрус
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Запаху олійці надає ефірна олія апельсину, що знаходиться у його складі. Що робить їх схожими, з попередньою версією. В новій олійці ми удосконалили та трохи змінили формулу. Зі зміною складу і його оновленням, змінився і вигляд етикетки.
- Лидия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Масло супер! Ощущение комфорта в течении дня .Спасибо!
- Достоинства:
- Не дорого, доставка быстрая.
- Недостатки:
- Не выявлено.
добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Ілля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Масло супер, сподобалось не тільки мені. Побічних ефектів не було помічено
- ДООтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшло алоє, а не те, що замовила, не співпадає з фото товару. Чому про це не попередили?
- Недостатки:
- Не той товар
Добрий день. Заміна товару відбувається поступово. В продажі може бути засіб як нового так і старого зразка
- ДО
Не зрозуміла відповідь представника, якась дивна(((. Чому продаєте товар під іншим фото і назвою. Замініть назву і фото, бо і склад геть інший по різним назвам, щоб людина знала, що вона купує, бо бачу, що не тільки мені це надіслали, зовсім не те, що замовляла((((. Це виходить обман
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає заявленим характеристикам.
Ціна якість відповідні.- Достоинства:
- Мария Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказывала другой товар, а пришел алое вера. заказывала с цитрусами
- Недостатки:
- Не тот товар
Добрий день. Масло в продажі може бути, як нового так і старого зразка, повна заміна засобу відбувається поступово. Склад у олій майже ідентичний, відрізняє вміст алое, як один із складників. Для ароматизації засобу використовується ефірна олія апельсину
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказывал Цитрусовые, приехал алоэ.
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
начитался отзывов и заказал. для секса не подходит вообще, так как скатывается в коричневую кашу в которой потом все половые органы. пахнет красиво, да. прислали не то как и другим людям. как это для массажа я не знаю, повторюсь что для секса не подходит вообще.
Добрий день. Це комплекс олій. Які живлять, пом'якшують, загоюють ніжну шкіру в делікатних зонах. Олія має жовтувате забарвлення через вміст в складі олії обліпихи.
- Ксенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший досвід використання масла такого типу,але мені сподобалося.
- Достоинства:
- Ціна та якість.
- Недостатки:
- Немає.
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!