Отзывы покупателей о Натуральное кокосовое масло Mayur 240 мл (4820189560876)

Оценка пользователей 4.36/5
  • AI аналіз відгуків
    47 відгуків:  75% позитивні, 10% нейтральні, 15% негативні
    Загалом користувачі позитивно оцінили кокосову олію Mayur, відзначаючи її ефективність для шкіри, волосся та універсальність використання. Найбільше хвалять зволоження, живлення, приємний аромат та натуральність продукту. Водночас деякі користувачі залишили негативні відгуки щодо запаху, консистенції та відповідності очікуванням натурального кокосового масла.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Гарне кокосовое масло ,олія ,воно в зимку і осінь та весну коли холодно й повинно бути твердим - бо це масло з кокоса ,запах такий як і повинен бути ,дякую за гарний товар. Використовую для волосся ,змішую це масло з другими ще маслами і перед миттям голови наношу на волосся на годину,волосся після такої маски набагато краще виглядає ,буду замовляти ще.

Достоинства:
    Гарне масло для волосся
    Недостатки:
    Немає ,краще замовляти більшу банку

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Елена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл
    Достоинства:
    Відправили вчасно!
    Недостатки:
    Товар не збігається з фото на об"яві, не запечатаний! Використовувати опасаюсь!

Добрий день. Ми обновили дизайн етикетки, на фото етикетка із старим дизайном. Ми виступаємо за захист навколишнього середовища і не використовуємо додаткове, пластикове пакування. Але можемо запевнити Вас , що від моменту виробництва, та до моменту, коли продукт потрапляє до покупця, масло не відкривається, та не тестується. Ми завжди турбуємось про якість нашої продукції. Зверніть увагу на Кокосова олія Comex Extra Virgin натуральна сиродавлена _ ссылка_ можливо,це масло Вам буде комфортніше, для використання

• Тетяна Р***

Чудова олійка

• Евгения А***

Отличное масло! Рекомендую!

• Леся І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 140 мл

Дуже задоволена покупкою. Добре живить шкіру. Мій незамінний помічник!

Достоинства:
    Без запаху, добре живить шкіру.
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось. Спробуйте і інші засоби нашого бренду_https://rozetka.com.ua/ua/search/?producer=mayur&redirected=1&text=Mayur

• Людмила

Масло якісне. Гарно живить шкіру, пом'якшує, пахне приємно. Якість чудова

• Діана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Гарно зволожує, волосся блискуче !!

Достоинства:
    Блиск та м'якість волосся, гарний запах.
    Недостатки:

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Лариса Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Ужасное качество. Самое худшее кокосовое масло, которое у меня было. Это не масло кокоса, а смесь какой то неопределенной субстанции. Как подсолнечное масло с крупинками

Добрий день. це натуральна кокосова олія харчової якості. Натуральна кокосова олія застигає при температурі нижче 19-20 °, та набуває рідкого стану при температурі вище 20-24°. Кокосова олія тане, а потім може загусати крупинками, це нормальна реакція кокосової олії. Якщо кокосова олія не розтає, і завжди залишається твердою, то це не справжня кокосова олія

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Розчарування. Купила начитавшись гарних відгуків і тепер шкодую про це
    По-перше масло навіть не має запаху кокосу. Воно має запах какао або шоколаду.
    А по-друге, воно дуже м'яке при температурі 19 градусів. Практично тече по руці при дотику. Такого немає бути.

На мій відгук продавець почне писати які вони класні, натуральні і т.д(він так робить на всі відгуки), але цей продукт не схожий на кокосову олію і це факт

Достоинства:
    Великий об'єм банки
    Недостатки:
    Не відповідає заявленим характеристикам.
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Это масло - моя любовь)))

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Неля Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 140 мл

Хороший косметичний засіб, використовую для масажу

Достоинства:
    Хороший вплив на шкіру

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 140 мл

Гарне масло. Таке як повинно бути. Рідке в спеку, тверде в холод. Шкіру живить гарно, пом'якшує шкіру. Ще добре підходить для масок для волосся

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді що Вам все сподобалось!

• Олена К***

Не відповідає заявленому

Добрий день. Це натуральна кокосова олія, харчової якості. Без додавання ароматизаторів, стабілізаторів. Натуральна кокосова олія застигає при температурі нижче 19-20 °, та набуває рідкого стану при температурі вище 20-24° . Радимо наносити олію на тіло, або на волосся у вигляді маски

• Максим З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Smells not bad, definitely recommend.

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Раді, що Вам усе сподобалося!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Масло вогонь! Сьгодні спробував з кавою, дійсно втамовує апетит та надає енергії. На кето дієті топ!

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    не замічено
    • Катерина

В описі написано, що тільки для зовнішнього застосування! Будьте уважні, бережіть себе

Добрий день. Кокосова олія торгової марки Mayur 100% натуральна, харчової якості, без ароматизаторів та стабілізаторів. Але так як ми позиціонуємо себе як косметична компанія, тому і можемо рекомендувати використовувати його лише для зовнішнього використання. Дякуємо, що Ви з нами!

• Катарина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Гарно допомогає при подразненні шкіри для дітей.Добре зволожує руки та обличчя.

Достоинства:
    Добре зволожує, приємно пахне
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Олеся Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Рекомендую це масло в чистому вигляді, а також приємні аромати з цієї лінійки - іланг іланг, апельсин!

Достоинства:
    Гарна і зручна баночка, приємне на запах і дотик масло!
  • Олекса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

в порівнянні з тою кокосовою олією яку я купував в Європі - це щось дивне і не зрозуміле... мені воно пахне маргарином....

Добрий день. Це 100% кокосова олія без ароматизаторів, стабілізаторів, харчової якості. Сприйняття ароматів індивідуальне у кожної людини, багатьом людяс аромат справжньої кокосової олії не довподоби. Зверніть увагу на Кокосову олію Comex _https://rozetka.com.ua/ua/comex-4820230951370/p333489346/ _ можливо, вона Вам сподобається більше

• галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Подобається масло, використовую на волосся і на обличчя.

• Ксения
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 140 мл

Теперь делаю маски для волос только с этим маслом. Оно прекрасно питает их по всей длине

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 140 мл

Чудово живить шкіру і волосся. Наношу на тіло після душу. Гарно прибирає сухість. Аромат приємний, натуральний

• Марина К***

Хороша олія

• Лариса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Масло смягчает кожу, но имеет неприятный запах. Пахнет совсем не "рафаэлкой", а горелым жареным луком.

Достоинства:
    Смягчает кожу.
    Недостатки:
    Неприятный запах.

Добрий день. Це повністю натуральна кокосова олія, без домішок, та ароматизаторів. Хочемо зазаначити, що є два види кокосової олії : нерафінована кокосова олія холодного віджиму (virgin, VCO) та рафінована кокосова олія (RBD). Перший різновид проводиться шляхом холодного пресування кокосової м'якоті. Другий вид - рафінований, при його виробництві використовується кокосова копра, яка проходить спеціалізовану обробку. Зовні обидва види не відрізняються один від одного. Але за смаком і запахом вони різняться: перший тип характеризується приємним ароматом а другий має нейтральний смак і запах. А Кокосова олія торгової марки Mayur саме холодного віджиму, тому і має аромат. Сприйняття ароматів індивідуальне. Зверніть увагу на Кокосова олія Comex Extra Virgin натуральна сиродавлена _https://rozetka.com.ua/ua/comex-4820230951370/p333489346/ _ може вона сподобається Вам більше

• Надежда М***

Масло сподобалось.

Достоинства:
    Добре зволожує шкіру
  • Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Звичайне, натуральне кокосове масло - як завжди якісне. Рекомендую Розетку!!!

Достоинства:
    Якість товару, швидкість доставки, ціна
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Купила, глянув на положительные отзывы и соблазнившись на акционную цену. Масло так себе, худшее из всех кокосовых масел холодного отжима, что я брала когда-либо.
    Для увлажения тела приятного мало для тех, у кого абсолютное обоняние. Час вытерпела и пошла смывать((( Для тех, кто любит пахнуть рафаэелкой, все ок)))
    По моему субъективному мнению, не стоит даже своих денег даже по акции. Для жарки сырников масло ничего, в сырники запах вписывается, хоть так смогу использовать.

Достоинства:
    Застывает в холодильнике, не дымит при жарке
    Недостатки:
    Приторный навязчивый запах, который не уходит с тела даже через час

Добрий день. Це повністю натуральний продукт із 100% кокосовим маслом у складі. Кожна людина має різне сприйняття запаху. Є відсоток людей, яким запах кокосу не подобається. Але хочу звернути Вашу увагу, що кокосова олія найвищої харчової якості. Можливо Вам підійдуть кокосові олії з додаванням ефірних олій Натуральне Кокосове масло Mayur з ефірною олією Апельсину _ ссылка _ Натуральне Кокосове масло Mayur з ефірною олією Троянди _ ссылка _Кокосове масло натуральне Mayur з ефірною олією Лаванди ссылка Можливо, аромати цих масел Вам сподобаються більше. Будьте уважні, на ринку дуже багато кокосового масла з приємним хімічним ароматизатором, яке не несе ніяких корисних властивостей.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Взяла масло, щоб уникнути розтяжки рід час вагітності. Гарний запах. Зі своєю функцією справляється. Але швидко закінчується. Буду брати ще. Сподобалося

Достоинства:
    Гарний запах, справді зволожує
    Недостатки:
    Швидкий розхід
  • Елена С***

Качественное масло,свежее,хорошо упаковано

Достоинства:
    Запах,срок годности в норме
  • Котляренко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

отлично увлажняет и питает кожу лица и тела, также от растяжек помогает

Достоинства:
    Хорошее качество
  • Славик
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Брал для отбеливания зубов. Начал полоскать каждый день по 10=15 минут и реально виден результат. Слегка зубы таки отбеливает. Плюс начал мазать бороду, лицо и волосы этим маслом. А чё, мужикам нельзя?))) Мне нравится, приятный эффект увлажнения и зубы белее.

Достоинства:
    Реально отбеливает зубы.
    Недостатки:
    Не нашёл.
    • Оксана

Навпаки, дуже приємно, коли чоловіки за собою доглядають.

• Максимович М***

отличное

• Муфтеева Т***

Хорошо увлажняет, хорошо впитывается

Достоинства:
    цена, обьем
    Недостатки:
    немного приторный запах
  • Виктория С***

Хорошее масло, спасибо

• Яна П***

Дуже класне масло! Дякую

Достоинства:
    Багато переваг)
  • Alina 4***

Приємний аромат

Достоинства:
    Зручно у використанні
  • Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 240 мл

Масло имеет перламутровые прожилки. Разве это естественно для кокосового масла ?

• Представитель поставщика

Добрый день. Натуральное кокосовое застывает при температуре ниже +24 градусов. Для комфортного использования масла рекомендуем разогревать баночку под горячей водой в течении 1 минуты. При изменении температурного режима масло может застывать неравномерно- этим обусловлено появление "хлопьев" Изменения агрегатного состояния кокосового масла доказывает его натуральность.