Отзывы покупателей о Масло натуральное аргановое Mayur 30 мл (4820189560920)

Оценка пользователей 4.77/5
  • Лилия М***

Менi сподобалась.

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Ирина Б***

Мені дуже подобається олійка.

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Ольга Д***

Класна олійка

Достоинства:
    Гарно впитується

• Вероника Т***

вистачило на 3 місяця, користувалася щодня після вмивання, дуже сподобалося, зараз замовляю ще баночку, дуже дякую))))

Достоинства:
    приємне відчуття на шкірі без плівки
  • Світлана С***

Дуже сподобалась олійка!

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Ольга

Все чудово, олійка сподобалася. Вбирається майже миттєво. Для масажу обличчя на очищену шкіру - чудовий варіант і ефект.
    Дякую всім учасникам її появи у мене!)

Достоинства:
    Натуральність

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Елена М***

Масло натуральне

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Юлия Г***

Хорошо впитываеться, не оставляет жирной плёнки на коже

• Людмила Л***

На бутылочке нет контрольного пломбировочного кольца. Не запаковано.

Достоинства:
    Быстро отправили
    Недостатки:
    Нет упаковки , можно налить что угодно, даже крышка без контрольного кольца

Добрий день. На олію не передбачено захисних пломб. Але можемо Вас запевнити, що від моменту виготовлення, та до моменту коли товар потрапляє до покупця, масло не відкривається. Ми дуже ретельно слідкуємо за якість наших товарів

• Анна С***

Те саме, і не зрозуміло що там за масло: ні коробки, ні кільця, ні запаяної плівки. Термін придатності після відкриття 6 місяців, а так як не зрозуміло чи його відкривали, то може й термін вже вийшов

Добрий день. Пакування не передбачає додаткового захисту. Ми виступаємо за захист навколишнього середовища і не використовують додаткове пакування. Але можемо запевнити Вас , що від моменту виробництва, та до моменту, коли продукт потрапляє до покупця, масло не відкривається, та не тестується. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними постачальниками, і завжди турбуємось про якість нашої продукції.

• Олена С***

Мені масло підійшло, 30 мл мені вистачає орієнтовно на місяць при умові щоденного використання

• Тетяна

Олійка дуже сподобалась, наношу кожен вечір на лице масажними рухами. Шкіра стала еластичною.

• Катя Б***

Дуже добре зволожує волосся ️

• Виктор Ж***

Жене понравилось. По соотношению качество-объем-цена вполне себе даже ничего.

Достоинства:
    Хорошее качество и цена
    Недостатки:
    Не обнаружили
    • Ігор П***

Если все понравилось, почему 4 звезды, а не 5?

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми позитивними враженнями. Раді, що Вам сподобалось!

• Лилия К***
    Продавец: Rozetka

Всего одно фото флакона. Есть ли, на этикетке словa " органическое масло"? На внешней таких слов нет. Весь смысл качества масла в этих словах!

Добрий день. Це 100% органічна арганова олія преміум якості. Звертаємо Вашу увагу на склад олійки CКЛАД/INGREDIENTS (INCI): Argania Spinosa Kernel Oil*/Органічна олія аргани

• Марина К***
  • Елена
    Продавец: Rozetka

Хорошое масло. Оно устраняет чрезмерную сухость эпидермиса и шелушение, успокаивает, снимает раздражение и покраснение. Также я наношу масло после каждого мытья головы и по тому, как его использую, то мне его в среднем на 1-1,5 месяца хватит.

• Ольга Л***
    Продавец: Rozetka

Отличное по качеству масло, очень понравилось